Christina Hougaards profile

Reviews (7)

Billigvoks.dk

God oplevelse!

Hurtig levering, overskuelig hjemmeside - vil afgjort anbefale Billigvoks til andre!

BabyGear.dk

Perfekt levering - i anden omgang!

Første gang jeg benyttede Babygear, var jeg mildest talt ikke imponeret. Jeg måtte rykke for det, jeg havde bestilt, og først da jeg rykkede, fik jeg besked om, at der var nogle af tingene, de ikke havde på lager alligevel...

Anden gang var for nylig, hvor jeg bestilte nogle beholdere til babymad. Dér fungerede det hele perfekt. Jeg fik besked med det samme og modtog pakken ganske få dage efter.
Måske har Babygear haft en dårlig dag, da jeg bestilte hos dem første gang. Jeg er glad for at jeg gav dem en chance mere og ikke blev skuffet.

IMERCO

Perfekt

Er glad for jeg valgte at handle i webshoppen fremfor en af jeres butikker! Webshoppen kunne levere den vare, jeg havde brug for. Det kunne ingen af de butikker, jeg var inde i, og jeg fik også at vide at varen var i restordre og at der ikke ville komme flere inden jul (havde bestilt en Eva Solo sneskraber). Så halleluja for internettet og webbutikker.

DUBUY.DK

Lynhurtig levering!

Jeg bestilte mine varer en mandag aften og onsdag eftermiddag blev de leveret hos mig - til trods for at vi befinder os i december måned, hvor der kan være ekstra travlhed hos mange firmaer! Super fint og god oplevelse.

Babytorvet

Hurtig ekspedition

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med at handle her. Jeg bestilte 4 ting hvoraf den ene var i restordre, og en meget venlig ansat kontaktede mig hurtigt og spurgte om de måtte eftersende det. Rigtig god service. Vil bestemt anbefale det til andre.

Naturebaby

Super hurtig ekspedition

Jeg vil til enhver tid anbefale at handle hos naturebaby.dk
Min oplevelse var hurtig ekspedition og levering, gode produkter og rimelige priser. Derudover modtager man en meget venlig mail der bekræfter ens ordre. Top professionelt og trygt.

Notanshop

Rigtig god og hurtig service

Min oplevelse har været rigtig god. Jeg er ellers lidt tilbageholdende med at bestille især tøj over nettet. Men det har fungeret rigtigt fint, især at man får leveret fra dag til dag ved bestilling før kl. 16. Og returnering af varer var også smertefri og en kreditering kom hurtig efter.
Jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre.

Christina Hougaards profile

profile image of Christina Hougaard
Christina Hougaard
Reviewer
Denmark

About