Jan Pedersens profile

Reviews (1)

Århus PC-Lager ApS

Fin side, bare ikke den mest Kompatible support/tech

Kan godt være man får hurtig support hos pc-lager.dk ... men fuck nogen stupide Tech's de har... ringede ind for at høre om nogen ting da min computer kom retur (2anden gang siden december)
Fejl 1: Computeren får slet ingen strøm = Motherboardet failer (skiftet motherboard)
Fejl 2: Computeren får strøm, men starter ikke, og har lavet grafiske fejl på skærmen = de beslutter sig for det er grafikkortet der er defekt, og skifter så motherboardet til et ASUS
Fejl 3: Ringer ind efter som jeg får til sendt nyt grafikkort fra Dane it. - smækker det i, og hvad satan, skærmen siger "intet signal" ... ringer dem op for at høre om de har nogen forslag ->
Tech har ingen ide (tror det grafikkortet igen)
Support har ingen ide (tror det er ram)
De nægter at sende en support men vil igen ha jeg skal sende den retur til -> Jylland <- ...

sætter mig til at rode med den 1 times tid, piller alle ram ud, (kan se MOBO lyser ved fejl på ram som DE har sat i) - sætter dem i enkeltvis og whupti så virker de.
Sidder og undre mig lidt over hvorfor PCI-E lyser på MOBO, flytter efterfølgende til PCI-E 2 da der er plads til lidt ekstra, og whupti, så kan man sku se noget på skærmen..

Så undre man sig lidt over hvor fanden de har fundet deres supportere og tech's

De bliver ringet op imorgen og får besked på at stille mig om til chefen så han kan høre at de har solgt en Defekt vare, og det skal skiftes A.S.A.P .. inklusiv forløbet om hvordan deres vare åbenbart har brændt et grafikkort af + skiftet mit MOBO til et billigere, uden at refundere pengene der var til overs, og at deres egen Tech ikke engang kan finde ud af at sætte noget så simpelt som RAM i og teste en computer.

Jan Pedersens profile

profile image of Jan Pedersen
Jan Pedersen
Reviewer
1982
København, Denmark

About