Mark Fischers profile

Reviews (67)

CinemaxX

Cinemaxx Århus - Trækker meget ned.

Min kæreste og jeg er lige kommet hjem fra en dejlig tur til Århus. Skønt.
Meget impulsivt ville vi gerne i biografen og prøve det, et andet sted, end i København, hvor vi altid går i biografen - Da vi bor i Kastrup på Amager.
Vi vælger faktisk altid at bruge Cinemaxx på Fisketorvet, da det virkelig er en fantastisk oplevelse at gå i deres biografer - Altid så rent, up to date og venligt personale. Så de fortjener faktisk 4 stjerner fra min side.

MEN, MEN, MEN - Jeg er simpelthen nødt til at trække to stjerner fra Cinemaxx´'s samlede vurdering, grundet Cinemaxx i Århus - For det første, er biografen ubeskriveligt svær at finde, hvis man parkere i parkeringskælderen - Men det kan jeg ikke straffe Cinemaxx for, det er bare dårlig skiltning fra stedet, hvor Cinemaxx har lejet sig ind - Men det skal da nævnes.
Hertil kommer vi til at Cinemaxx betaler vores parkeringsbillet, hvis vi har været inde og se en film - Det skriver de da I hvert fald. Da vi henvendte os til en medarbejder, før filmens start, fik vi af vide, vi først kunne få stemplet billetten når vi havde set filmen og det tager vi da for gode.
Vores film startede klokken 21:30 - dog var der ingen medarbejdere til at fortælle os, at vi måtte gå ind, det var bare sådan noget... "take a guess" - Inde i biografen, lå der popcorn på mange sæder - Der stod tomme colakopper med sugerør i stortset i samtlige af de der kopholdere - Ja faktisk måtte vi selv lige sørge for at rydde op, så vi kunne være dér selv.
Efter filmen, ville vi selvfølgelig gerne have stemplet vores billet - Dog var der absolut INGEN medarbejdere at finde - selvom jeg var rundt I hele biografen. Jeg fandt en centervagt og forhørte mig om han vidste, om der var en medarbejder som kunne stemple min parkingsbillet, dog kunne han kun fortælle mig, at personalet fra biografen forlængst var gået hjem.
MEGET DÅRLIG STIL - Da vi så endte med at betale 77,- kroner ekstra for vores parkering. Som vi faktisk lidt føler, at Cinemaxx Århus skylder os.... Da deres egen medarbejder, fortalte os, at vi først ville få stemplet denne, EFTER filmen var kørt.
Endvidere, stank toiletterne og der var ingen toiletpapir at finde.

Cinemaxx samlet set, får 2 stjerner - Hvor de to trækkes op pga. jeg ved at Cinemaxx I København på Fisketorvet gør det super og fordi Cinemaxx Århus havde en meget venlig dame I deres slikbutik, hvor der endvidere kun var en åben.....

Sørgeligt - da jeg faktisk super gerne ville give Cinemaxx højere karakter.

Loplus

Mærkelig forretning.

De skriver alligevel på deres hjemmeside, hvad man skal gøre for at opnå rabat.
Så man kan få rabat, uden at være medlem.... Rigtig fedt at betale til så.....
Men nu er jeg lovligt medlem gennem fagforening.

Mange butikker genkender ikke LOplus kortet og vil ikke give rabatten.
Latterligt.

Gjensidige

Om den sidste kundekontakt jeg havde med lige nøjagtig den rådgiver jeg talte med. (IKKE ELLERS)

Gjensidige's rådgiver ringede mig op med diverse tilbud om at vi sammen kunne gøre min forsikring billigere, ved at samle dem allesammen I en.
Det var da også dejligt - For min bilforsikring lød på 9995,- om året, da jeg havde købt ny Hyundai og selv er 23 år.
Til min store forundring lød den årlige pris på lidt over 10.000 kroner - Ikke det store spring, men ville nu have været meget rart at få af vide. Da min forsikringsbegæring jeg skrev under på, lød på de 9995,-.
Men rådgiveren ringede som sagt mig op og tilbød at jeg kunne spare nogle penge, ved at anskaffe mig samlerrabat og samle mine forsikringer I et selskab.

Hurtigt slaskede han nogle tal sammen, uden egentligt at kunne fortælle mig hvad den egentlige årlige pris ville ligge på - Trods jeg spurgte ham.... tror 10 gange. Men til sidst, lykkedes det mig selv at regne tallene sammen.
Jeg fik tilsendt et forsikringstilbud på min mail - Hvori dér stod nogle helt anderledes beløb end hvad sælgeren fortalte mig I telefonen. Dog var de stadigvæk billige og det er jo rart.
Jeg skrev tilbage at jeg ønskede at få den rabat som jeg blev lovet fra bilforhandleren (hyundai) som reklamere med de gode priser på forsikring og endnu bedre priser på samlerrabat.
Og stillede et "Cirka" regnestykke op, med de priser jeg nu engang troede det var sælgeren ville sælge mig de andre forsikringer til.
Noget allá
1481,- for den ene forsikring
1346,- for den anden forsikring
og 8995,- for bilforsikringen - også sluttede jeg af med en totalpris.

Dagen efter blev jeg ringet op af den samme sælger, som jeg havde bedt om på mail - dog med en lidt anden tone, for det virkede som om, sælgeren var sur eller irriteret på mig. Jeg fik I hvert fald afvide, hvis jeg havde et problem med de faktiske priser og han ikke kunne love mig de priser jeg havde skrevet I kroner - Så kunne jeg da bare lade være med at forsikre mig hos dem også ville jeg jo ikke få den gratis ulykkeforsikring til mit barn.
Jeg fortalte sælgeren at økonomi betyder meget for mig og det kan jo være vi ikke var ens på det punkt - Men jeg iøvrigt kunne fortælle at jeg gerne ville havde de tilbud han havde sendt mig.
Til slut sluttede sælgeren af med; hvis de rigtige priser ikke kom, ville han I hvert fald ikke høre noget brok fra mig om 14 dage.

her tænkte jeg bare; hold da fest for en i...t
Efterfølgende sendte jeg en mail med et ønske om en bekræftigelse på at mine forsikringer var blevet tegnet korrekt.
Hertil modtog jeg som det eneste et svar hvori dér stod:

"Hej Mark.

Jeg har sat dine forsikringer igang"

Så stoppede tråden så for mig og jeg ringede ind og fik et ordentligt svar, med hvad mine forsikringer Iøvrigt dækkede.
OG hvad de faktisk skulle koste.
Så massere af stjerner til alle andre sælgere end den ene jeg desværre fik kontakt til.

Libero

Elendig!

Jeg skrev til Libero;

Kære Libero.dk - Jeg er en smule irriteret. Min lille søn på 2 måneder har brugt jeres bleer, ja faktisk hele hans lille liv. Det har han været glad for, indtil her til aften.
En lille bitte fold, hvad der ligner en fejl i bleen som ikke kan ses med det blotte øje, men kan mærkes med to fingre og må siges at kunne mærkes og ses på vores lille søn. For vi har slet ikke kunnet forstå han har hylet og skreget, sådan pludseligt igennem den sidste time. Indtil jeg vælger at nusse ham på ryggen og numsen, det bliver han normalt så stille af nemlig. Men til min forundring finder jeg et mærke/hak (noget der ligner at han er blevet nevet voldsomt), ja faktisk så voldsomt at hele hans ene balde er helt ildrød omkring det mærke/hak i ham.
Jeg ved det er bleen som har forårsaget det, for da jeg tog bleen af ham med det samme, kunne vi endeligt få ro i ham.
Det er bare ikke iorden - Og en fejl i en ble, må bare ikke ske, hvis du/I spørger mig, for så er jeres ellers godt betalte bleer ikke gode nok.

Er jeres egen kontrol af jeres bleer ikke iorden eller hvad sker dér lige her?

---

Hertil modtog jeg svaret;

ej Mark,

Tak for din mail.

Jeg vil bede dig om at sende et par af de defekte bleer til vores reklamationsafdeling samt produktionskoden fra pakken og en lille forklaring. For at vi kan gå videre med reklamationen, skal vi se den defekte vare, og vil derefter vende tilbage til dig med et svar på din reklamation.

Du er velkommen til at oplyse mig dit barns vægt, samt alder ved når du indsender en ble.


Denne mail kan du printe ud, og oplyse dit navn, adresse, samt post nr. nedenfor gerne med blokbogstaver.

Navn

Adresse

Post nr.

Tlf. job

Tlf. privat

Vores adresse er:

SCA Hygiene Products A/S
Postboks 209
3450 Allerød

Venlig hilsen

----

Uden jeg havde mulighed for at svare på denne mail.
Men svaret ville være sådan her;

Hej Libero. Tak for svar
Min henvendelse skulle betragtes mere som en klage. For jeg ønsker ikke at indsende hans tis ble til jer - For i sidste ende, kan jeg ikke få den time tilbage - og min søn kan ikke få den time væk, hvor han havde store smerter fra en af jeres bleer.
Jeg valgte netop at bruge Libero bleer, fordi jeg tænkte, I må have styr på jeres produkter. Da i er et af Danmarks mest brugte mærker.
Synes bare det er super ærgeligt jeg så, skal blive så skuffet over jeres produkt - og ikke mindst min lille nyfødte skal igennem den smerte.

Kan oplyse dig om at min søn, har et kæmpe blåt mærke på sin balde, hvor bleen sad nu.

Og dybt seriøst. Det er bare ikke ok!

Jauto

Køb af ny bil - Klar til at modtage til Marts

Bemærk anmeldelse vil komme til Marts.

Hyundai i Hillerød må siges, at kunne levere en langt højere service/salgsniveau end Hyundai på Amager i Tårnby. Faktisk endte køretuen til Hillerød, med køb af ny bil - Som vil blive leveret til Marts. Sælgeren Morten var velvidende, imødekommende og gav både min kæreste og jeg, en følelse af at vi var meget velkomne. Vi håber at niveauet ligger på samme højde, når vi i fremtiden vil køre bilen til service og ellers bruge butikken. Håber på en god kundekontakt fra butikken om eventuelle fastsatte dato for levering osv. osv.
Jeg sætter stor pris på ærlighed.

Min fulde "anmeldelse"/vurdering" af butikken Jønsson's Auto vil blive lavet når handel er færdigt. Jeg har ikke givet 5 stjerner ENDNU, da jeg ikke kan stjerne vurdere butikken, før handlen med butikken er gennemført og alt er på plads.


- Mark Fischer Jaqué

Lauritz.com

Skæg auktion - Er det hele sandt?

Nu har jeg budt på nogle varer og vundet to smykker....
På begge af dem står der "Nyproduceret vare". Så det vil jeg da spændt se frem til at varen er.

Efter en oplevelse fra Lauritz Herlev, var jeg ellers enig med mig selv om, at jeg ikke længere ønskede at være kunde hos Lauritz. Da deres ekspedient var syg og MEGET snottet, ja det kan jo ske. Men ikke synderlig rart at en fremmede mand sidder og begramser mine ting, når han sidder og tører sig under næsen hele tiden, fordi han er snottet. Ej heller var det rart, fordi han virkede meget arrogant, mere som det var en belastning for ham, vi var dér.
Ikke helt okay.
Ydermere da vi gik ud, var en medarbejder igang med at stable et skab på nogle små trækvogne, så hun nemmere kunne flytte rundt på det. Smart fundet på.
Men ligefrem at snærer af os, fordi vi vil gå ud også vi åbenbart gik lidt for langsomme (min kæreste var højgravid) - Var godt nok heller ikke i orden.

Men som sagt, nu har jeg fået hammerslag OG betalt for to varer, der er vurderet forholdsvis højt. Nu håber jeg bare, Lauritz lever op til deres vurderinger - Da de er købt som ment på videresalg.
Desværre.... kan man sige... fandt jeg særdeles mange artikler på internettet med at Lauritz snyder deres kunder til at tro, de har gjort en formidabel handel, for en vare der er vurderet alt for højt.
Så det første jeg gør, er at komme ud helt anonymt og få vurderet mine smykker hos Lauritz selv.. Måske sender jeg en kammerat.

Trods disse oplevelser, synes jeg deres hjemmeside er god og let at finde rundt på. Den giver mig en lyst til at fortsætte med at handle.

Det skal lige siges, jeg er lidt forundret over, jeg ingenting hører fra disse varer jeg har købt... Altså får et track and trace nummer, så jeg kan se, hvor min vare befinder sig osv. osv.

3 stjerner, der let kan blive til 4 - Hvis min leverance kommer OG hvis Lauritz vurderinger er.... bare nær, hvad der stod på hjemmesiden.
Men husk.. 3 stjerner, kan også blive til 2.

REDIGERET:

Efter at have modtaget begge disse smykker, har jeg til min forundring fundet ud af at jeg har modtaget et smykke i noget underligt materiel og med en diamant på maks 0.20ct, denne vare havde ellers en beskrivelse dér fortalte; "diamant på 0.40 CT i 14K hvidguld".
Jeg har dagen efter modtagelse været forbi flere guldsmede, som alle har kigget på smykket og fortalt mig, at det ingenting er værd.
Trods min klagesang, jeg sendte til Lauritz - Blev jeg beskyldt for at lyve. Hvilket må siges, at være total uacceptabelt.
[navn fjernet] deres kundeservicechef eller sådan noget, skriver til en, som var man et lille barn og giver mig en sølle forklaring med; "vi er jo alle mennesker ;-)"
Og bevares.... Det er vi jo allesammen, den kan vi nok ikke løbe fra. Men hvor er det dog uprofessionelt at sende en smiley og et sådant svar.
Men det giver mig ikke rigtigt lysten til at sende varen tilbage til refundering, så Lauritz måske kan snyde mig på ny. Ved enten at fortælle mig, de har sendt den korrekte vare, også lade mig betale for endnu en levering. Eller kun at refundere noget af beløbet.

Lauritz akter simpelthen ikke, at pleje deres kunder og derfor har jeg gjort min sidste anbefaling til andre om Lauritz og ligeledes har jeg afsendt mit sidste bud på deres side.

Trist at Lauritz ikke gør noget som helst, for at få ændret deres omtale, både i medierne og blandt folk.
Ved en enkelt søgning på internettet; "Lauritz snyder" dukker der rigtigt mange artikler frem, fra meget troværdige kilder.

Pinligt, pinligt, pinligt.

1 stjerne givet, som er absolut maks.


OPDATERET D. 25/11-2013 -

Nu har jeg gennemlæst samtlige mails (korrespondancer) dér har været mellem os. Ingen af dem, virker i mine øjne truede, da jeg endvidere også forklarer i disse mails (korrespondancer) at jeg er bange for at blive snydt af jer hos Lauritz - Ved at jeg sender jeres smykker tilbage også i enten fortæller (lyver) om at i ikke har modtaget nogen af smykkerne eller at i opkræver mig trippel forsendelsesgebyr - ved at insistere på jeg har modtaget den korrekte varer og dermed lade mig betale for at modtage varen igen.
Men jeg vil gerne understrege, hvis i har følt jer truet af mig på nogen som helst måde, vil jeg gerne have dem uddybet - så vi lige sammen kan gennemgå abc.
Jeg vil ydermere gerne ligge disse mails (korrespondancer) ud på denne side, så andre folk selv kan vurdere om jeg er truende, nervøs eller spørgende.

Endvidere kan jeg se, fra andre anmeldelser her på denne anmeldelses-side, at du, som kundeservicechef ikke en eneste gang, erkender at Lauritz har taget fejl. I stedet for vælger du at tale ned til folk og lade problemerne glide hen. Det undrer mig meget og ikke mindst andre folk jeg har talt med om jeres (niveau) kundeservice. Især når Lauritz rygte i forvejen ikke er særlig godt udadtil.

Ydermere vil jeg da gerne beklage at mit engelsk ikke er det bedste, ligesom i de mails (korrespondancer) vi har skrevet. Men det er så tydeligt at se, at selv små børn ville kunne se, jeg ikke er truende.

Føj for at Lauritz IGEN lyver.


Opdateret #2 25/11-2013

Varen med smykket er sendt retur.
Blev den, den 23/11-2013.

Monday, November 25, 2013

Reply from Lauritz.com

Opdateret efter nyt svar 25/11:
Hej Mark.
Jeg vil meget gerne erkende det hvis der er begået en fejl - jeg har netop ved flere lejligheder bedt dig levere smykket tilbage, så vi kan afgøre om der ER sket en fejl. Vi har fortsat ikke modtaget smykket retur, og derfor bliver det lidt svært at komme videre i sagen. Hvis du skifter mening, vil vi stadig meget gerne se på sagen - og rette op på en eventuel fejl. Det er 100% op til dig.

Mvh. Betina, Lauritz.com

Opdateret:
Hej Mark.
Jeg kom tilfældigt ind over den korrespondance du havde med auktionshuset i Antwerpen, hvor du har købt dine smykker - og som du nærmest truede til at give dig pengene tilbage, selvom du ikke ville returnere smykkerne, så vi kunne få lov at se om der rent faktisk er sket en fejl - og i den forbindelse skrev jeg til dig at der selvfølgelig kunne ske en menneskelig fejl under pakning osv. Hvis der er sket en fejl, skal der selvfølgelig rettes op på den, men det faktum at du ikke vil returnere varen lyder en smule mistænkeligt. Mht. smileyen så bruger jeg den slags, når den jeg korresponderer med gør, så det kan virke lidt underligt, at du efterfølgende klandrer mig for det. Nuvel, vi vil stadig meget gerne hjælpe dig med din vare, men det kræver som sagt, at du returnerer den til os.

Hej Mark.
Tak for anmeldelsen. Det lyder som en noget uheldig oplevelse i Herlev, og det vil jeg gerne undskylde. Som kunde skal du selvfølgelig føle dig velkommen og godt taget i mod, og det lader ikke helt til at have været tilfældet.

Mht. vurderinger, vil vurderingen for en nyproduceret vare som udgangspunkt være højere end for en brugt vare, og det vil du også opleve, hvis du vælger at få vurderet dine smykker efter erhvervelsen. Her vil de nemlig gå fra at være en nyproduceret vare til at være en brugtvare.

Basalt set har vi to vurderingsprincipper: Butikspris og hammerslagspris.

Butikspris ('Nyproducerede varer'):
Denne vurderingsmetode benyttes for alle varer, der bærer logoet 'Nyproduceret vare'. Lauritz.coms vurdering plus salær svarer til den pris, Lauritz.com mener, at varen vil koste i en butik eller andre salgssteder i det land, hvor varen er til salg. Det vil sige, at vurdering plus salær svarer til vejledende udsalgspris.

Som udgangspunkt forventer vi ikke, at hammerslagene på nyproducerede varer kommer op på vurderingerne, idet vores varer sælges uden den store fortjeneste, som de fleste detailhandlere har. Hos Lauritz.com er det køberne, der bestemmer prisen. Forskellen mellem vurderingen og hammerslaget skal derfor ses som køberens størst mulige besparelse ved køb hos os frem for at have købt en tilsvarende vare i en butik. For diamanter gælder endvidere en standardiseret beregningsmetode, som du kan læse mere om på hjemmesiden.

Forventet hammerslag (Standard vurderingsmetode):
Dette er standard vurderingsmetoden hos Lauritz.com, der benyttes for alle varer, der ikke er mærket med logoet 'Nyproduceret vare'. Vurderingen svarer til den pris, som Lauritz.com forventer, at varen vil opnå, baseret på vores erfaring med tidligere salg af samme type vare. Vurdering er ikke en eksakt videnskab, men en indikation. I sidste ende er det altid køberne, der bestemmer prisen, og den fluktuerer. Det betyder at visse hammerslag vil falde højere eller lavere end vurderingen.

Opdateret: Hej Mark. Nu kan jeg se at du vandt auktionen for ca. 1.500 kroner, og det giver altså en indikation af hvad købere er villige til at give for sådan en vare. Hvis denne sættes til salg igen, vil der blive kigget på hvad hammerslagsprisen for lignende varer har været, og hvis andre lignende varer er gået for lavere beløb, ja så siger det sig selv at vurderingen vil blive lavere. I dine to køb, som du anmelder her, har du købt diamanter, og for dem følger vurderingerne På Lauritz.com verdensmarkedsprisen, som den er oplyst i Rapaport Diamond Price Report. Rapaport prislisten er den førende kilde til diamantpriser for den internationale diamantindustri. Den blev etableret i 1978 af The Rapaport Group, der er et internationalt netværk, hvis opgave er at sikre fri konkurrence på det globale diamantmarked. Når vores eksperter har fastslået diamantens kvalitet, farve og carat, finder de netop denne diamants grundværdi i Rapaport prislisten. Herefter ganges denne grundværdi op med en fortjenestesfaktor på mellem 2,5 og 1,5 i henhold til en gradueret skala - jo højere grundværdien er, jo mindre er fortjenesten.

Vi forventer ikke, at hammerslagene på nye smykker kommer op på vurderingerne, idet vores smykker sælges uden den store fortjeneste, som de fleste guldsmede har. Hos Lauritz.com er det altid køberne, der bestemmer prisen. Præcis som du selv har oplevet nu.

Mvh. Betina, Lauritz.com

Flexifront

Uberettiget rykkere.

Jeg blev ringet op af en FlexiFront sælger, dér tilbød mig en vareprøve og kun skulle betale for levering af deres skraber.
Hertil lovede han mig, at jeg kunne afmelde mit medlemsskab også ville jeg ikke blive faktureret yderligere i fremtiden.

Efter at have modtaget 6-7 regninger fra dem og altså har betalt den ene af dem - Har jeg nu, selvom jeg har afmeldt mig medlemsskab modtaget en rykker og et rykkergebyr.

FlexiFront eller nogen af deres samarbejdspartnere, skal da bare lige prøve at ringe mig op en gang til - Så skal de nok få ødelagt deres elendige (liv) dag.

Nu har jeg betalt den her rykker og altså, forsikret mig om udmeldelse (i form af optagelse af kontakt, hvor de garantere at jeg er meldt ud også har jeg modtaget pr. brev at jeg er meldt ud). Nu håber jeg da så sandelig ikke jeg hører yderligere fra dem.

FØJ!

RISTORANTE ITALIANO POMPEI

Elendig!

http://www.ristorante-pompei.dk/om-os.html

Vil kort og godt skrive.

Service er elendigt - Tjeneren virkede sur over vi ikke ville sidde ved et lille to personers bord. Ydermere tog han imod vores bestilling med gamle tallerkener i hånden, med gamle madrester på.

Maden var vel ok.
Men stedet giver jeg nul karaktere, grundet en mandlig tjener - Som åbenbart var stedets "overtjener".

Fuldkommen tilgrin!

DFDS Seaways

Fantastisk oplevelse - Afslapning.

For længe tilbage bestilte min kæreste og jeg, sammen et cruise med DFDS Seaways. Vi valgte at opgradere vores værelser til nogle af de bedste - På turen til Oslo havde vi en suite med indendørs privat jacuzzi, beliggende på 7. etage.
Jacuzzien var dejlig - men larmede forfærdeligt meget. når man tændte for boblerne i den.
Værelset var nydeligt, stort og "forfriskende" - Alt var pænt ryddeligt og vi følte os med det samme velkomne. Fantastisk oplevelse. På værelset lå vores "commandore" morgenbuffet billetter oven på nogle champagne glas, vi kunne nyde den tilkøbte champagne vi havde.
Oppe i "infomationen" på skibet, ville jeg forhøre mig hvor vi skulle gå hen for at få vores morgenbuffet med - På forunderligvis svarede damen bag informationen, hurtigere end jeg fik talt færdigt, at det var inde på 7'seas (tror jeg den hedder) - Men da jeg viste hende mine Commandore mad billetter fik tonen en anden klang, det var vist den eneste gang jeg følte mig lidt "øv" over at DFDS's medarbejder ikke rigtigt forventede at unge mennesker som jeg, også kan have noget af det bedste (måske fordi hun ikke mente vi lignede nogle der havde råd).
Men ikke at det skulle ødelægge vores tur - For vi ved selv, vi tjener massere penge. Omvendt kan man også sige, hvor skulle hun dog vide det fra. Så det er sikkert bare mig der er sart.

På turen hjem, havde vi Owners Suiten på 10. etage, hvilket må siges at være et af de bedste værelser jeg længe har været i, ombord på et krydstogt. Der var massere plads, eget soveværelse, to toiletter, en "stor" fin stue, flere fjernsyn, roomservice, minibar, generelt manglede der bare ingenting - For selvfølgelig ikke at nævne, vi havde privat udendørs jacuzzi forrest på skibet.
Hjemturen var simpelthen helt perfekt.

Jeg har ikke givet DFDS topkaraktere, fordi man, selvom man har de dyreste værelser på skibet, stadigvæk skal betale for entré på f.eks. deres kasino - hvor jeg ellers havde planer om at spændere en del penge inde. Men ikke synes jeg gad, betale 50,- (af princip) for en entré. De kasinoer jeg har været på, omkring i verden har jeg ALDRIG oplevet at skulle betale for entré, hvis man har nogle af de dyreste værelser på pågældende hotel, eller for den sags skyld, krydstogt.
Ydermere - virkede det meget underligt på mig, at så mange af DFDS's medarbejdere ikke rigtigt kunne smile. Forstår egentligt ikke hvorfor. Da det betyder rigtigt meget med et smil, med på vejen, for lige netop mig.

Vi har allerede nu, bestilt en tur mere med DFDS d. 16. August 2013 - Hvor vi selvfølgelig håber på en ligeså god oplevelse - selvfølgelig gerne en bedre oplevelse (selvom den bliver svær at toppe). DFDS kunne "kræse" en smule mere om deres "commandore deluxe" gæster - Så ville de score fuld karaktér fra mig. Hvilket jeg håber de gør, på min næste tur.

Generelt - Tak for en fantastisk tur DFDS.

http://www.youtube.com/watch?v=RdNuhq48gj4
En lille video jeg lavede AF vores tur. (bemærk AF VORES)

memoryshop.dk

Kan man sige andet?

I bund og grund er jeg super tilfreds med Memoryshop.dk.
Jeg valgte dem, 100% ud fra deres vurderinger her på Trustpilot.


HVIS JEG ABSOLUT SKULLE VÆRE SKEPTISK:
Min grund til at jeg ikke giver dem topkaraktér - Er sådan set, fordi på deres hjemmeside, kunne der godt mangle lidt, i form af et point system, hvor man kan samle point og få fremtidig rabat - F.EKS!!!
Misforstå mig ikke - Jeg er kunde, jeg er "en af dem" som får butikken til at overleve. Men hvis nogen vil have top karaktér af mig, skal der være et "prikken over i'et."
Prikken kunne være i form af en SMS besked, om at min pakke er på vej. Det kunne være en lille seddel i pakken - at de var glade for jeg har valgt dem.

Men generelt - Top tilfreds. Jeg fik jo min varer - Og det er jo det jeg vurdere.
Tak for en fed butik.

Postdanmark

Sloganet dér døde.

I regn og slud skal posten/pakken ud. Sloganet døde før de selv fik rigtigt gang i det. Det er langfra og jeg mener langtfra første gang jeg oplever en bestilling, hvor man på Postdanmarks track and trace side kan læse sig frem til "Forsøgt omdelt til modtager. En meddelelse om afhentning er afleveret" - uden dér overhovdet har været nogle at ringe på min dør.
Jeg skal da ikke kunne sige om personerne der levere, bare permanent ikke kan finde min adresse. Men min post, den som kan være i postkassen, kommer altid.
Ydermere forstår jeg ikke hvorfor i alverden, man ikke kan afhente sine pakker i et af Postdanmarks pakkedistributionscentre - Det er noget som man sagtens og LET kunne fikses, f.eks. på samme måde, som man gør med døgnposten, bare hvor pakken automatisk bliver kørt ud til en luge, når man bestiller den dertil - Ved at indtaste sine oplysninger.

Dårlig kundeservice, enten har Postdanmark ualmindeligt travlt, ellers gider de bare ikke svare deres kundesupport telefoner, jeg sad i kø derind til, fra Amager til Hillerød - en køretur på 40 minutter. Bevares, jeg brugte headset, hvis nogen skulle være nysgerrige. Men selv efter 40 minutter, var det endnu ikke blevet min tur. Så det endte med, jeg ikke fik svar på mine spørgsmål. Desværre.

Jeg synes det er en meget mærkelig holdning - "Vil du have forsikring på din pakke?" - "Fordi ellers dækker vi ikke, hvis den bliver væk i vores hænder" - Okay... Mafia virksomhed, hvis jeg altså ikke siger; "ja tak" til jeres forsikring - Så vil i "tilfældigvis" miste min pakke, jeg nu engang sender. Mærkelig holdning.

Jeg synes Postdanmark i det hele taget - er blevet for dyre, taget i betragtning af, hvis man skal sende et enkelt brev, kommer man af med kassen. De bestemmer næsten over markedet i Danmark - Alligevel, er de bedøvende ligeglade med at prisen konstant stiger - Igen... Underlig kundebehandling.

Jeg har to kammerater som begge arbejder for Postdanmark. Begge to kører blandt andet ud med pakker til private folk - Men begge to, hygger sig også gevaldigt, ved at fortælle hvordan og hvor meget de kan ødelægge folks pakker.
Til det, spurgte jeg naturligvis; "Hvad hvis man kommer et, "forsigtig" mærke, på pakken/brevet" (som også koster ekstra).
Til her, har begge svaret, at så går der kun sport i, hvor meget man kan ødelægge den pågældende pakke.
Jeg vil ikke udlægge navne på mine to kammerater, her offentligt.

Postdanmark får 2 stjerner af mig - En fordi man AF OG TIL kan få sine pakker og breve leveret korrekt - Dejligt.
To fordi jeg ofte får et smil, fra deres medarbejdere med på vejen. - Dejligt.

Henningand Birger Stenstrup found this review useful

Tuesday, August 27, 2013

Reply from Post Danmark

Hej Mark

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse - og tak for den gode kommentar om smilet.

Der skal selvfølgelig ringes på din dør, når der er en pakke til dig med på omdeling. Jeg sender din anmeldelse videre til distributionen, så de kan se den.

Dit forslag om at benytte distributionscentrene til pakkeudlevering er jeg ikke så lun på. Jeg forestiller mig ikke, at et system, der automatisk henter pakker og fragter dem til luger, er noget man sådan lige fikser. Så hellere flere pakkeautomater, som dem der er på vej - med gode afhentningsmuligheder - evt kombineret med en Modtagerflextilmelding til dem, der bor i hus.

Ja, vi har travlt i kundeservice. Men vi har slet ikke været i nærheden af de 40 minutter, du beskriver. Vi registrerer alle ventetider, og hvis du sender mig det nummer, du ringede fra, til tpost@post.dk, sammen med tidspunktet hvor du ringede, så vil jeg undersøge, om du ramte vores telefonnedbrud for nylig, eller om der var en anden fejl, der gjorde, at dit opkald ikke blev taget.

Kundernes forsendelser er vi ikke ligeglade med - på ingen måde.
Vi passer både på breve og pakker, og smider ikke breve væk for at presse nogen til at sende med forsikring. Men da almindelige breve ikke bliver registreret nogen steder, er de selvsagt ikke omfattet af forsikringen.

Og så de der to kammerater, der ikke behandler pakkerne ordentligt. Hvis det er rigtigt og ikke bare tom buldren fra et par drenge, så stemmer det dårligt overens med, hvordan deres kollegaer arbejder, og de to vil jeg da gerne snakke med.
Du kan jo spørge dem, om de ikke har lyst til at skrive til mig her på tpost@post.dk - det kunne da være interessant.


Opdatering:

Du skal lige have svar på dit spørgsmål om pakker i Døgnposten - som vi i øvrigt inden længe omdøber til Pakkeboksen.

Når du opretter dig som bruger, får du ikke automatisk dine pakker sendt til Pakkeboksen. Du skal bruge Pakkeboksen som leveringsadresse, hver gang du bestiller noget. Ideen er, at du frit skal kunne vælge, om du vil have pakken leveret hjemme eller i Pakkeboksen - og at du i øvrigt kan vælge mellem forskellige Pakkebokse fra gang til gang. Det kan f.eks. være, at du foretrækker at få pakker leveret i nærheden af din arbejdsplads en gang imellem, eller på togstationen, hvis du i perioder er pendler.
På www.postdanmark.dk er der en udførlig guide til Pakkeboksen, hvor du også kan se, hvordan du bruger Pakkeboksen som alternativ leveringsadresse.

Med venlig hilsen

Helle fra Post Danmark Kundeservice

Planetariet

Dårligt gammelt og slidt materiale. Fed viden i biograf.

Jeg har så sent som i dag været en tur forbi Planetariet med min kæreste. Oplevelsen for mig - hver gang jeg tager i planetariet er den samme;
Jeg tænker "øv" når jeg går rundt i deres udstilling -samt mini biograf, da alle deres udstillinger enten ikke virker mere, ellers er de så slidte at man knap kan se, hvad det skal forestille. Desværre. Jeg var inde i deres mini biograf med korte film, for nogle måneder tilbage, der så jeg et sæde som var i stykker. Det samme syn måtte jeg til min forundring møde igen. Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor man ikke fikser sådanne småting. Men det er der jo nok en god forklaring på.
Personalet i Tycho Planetariet er flinke, dog med nogle skæve informationer i ny og næ. Da jeg er en person der selv ved rigtigt meget om en masse (selv ligegyldige ting), kan jeg lige med det samme spotte, hvis en af deres medarbejdere ikke fortæller hvad der faktisk er korrekt.
Jeg er den person som undersøger med det samme om enten jeg er forkert på den, eller medarbejderen er forkert på den. Men vi er allesammen mennesker.

Planetariet's store biograf som må være deres hovedkerne af salg - Er jeg dybt imponeret over hver gang jeg træder derind.
Forinden den film man skal se, går igang. Får man et "rundvisning" i vores nuværende stjernehimmel - Top point fra min side - Jeg elsker simpelthen rummet og vores stjerner (som er byggestenen til vores eksistens - fik jeg af vide idag, fantastisk).

Generelt er min vurdering af planetariet god - Dog med meget stor irritation til deres slidte og ødelagte forstilling, forinden biografen.
Ville dog gerne have refunderet pengene for, hvad vores tur i selve "for udstillingen" kostede. Fordi ingenting virkede desværre.


Jeg vil takke for igen, at have gjort det til en fantastisk oplevelse, idag til filmen "Det Skjulte Univers".

D. 17-08-2013

(SAMME ANMELDELSE KAN FINDES PÅ
http://www.trustpilot.dk/review/www.tycho.dk)

Tycho

Dårligt gammelt og slidt materiale. Fed viden i biograf.

Jeg har så sent som i dag været en tur forbi Planetariet med min kæreste. Oplevelsen for mig - hver gang jeg tager i planetariet er den samme;
Jeg tænker "øv" når jeg går rundt i deres udstilling -samt mini biograf, da alle deres udstillinger enten ikke virker mere, ellers er de så slidte at man knap kan se, hvad det skal forestille. Desværre. Jeg var inde i deres mini biograf med korte film, for nogle måneder tilbage, der så jeg et sæde som var i stykker. Det samme syn måtte jeg til min forundring møde igen. Jeg forstår virkelig ikke, hvorfor man ikke fikser sådanne småting. Men det er der jo nok en god forklaring på.
Personalet i Tycho Planetariet er flinke, dog med nogle skæve informationer i ny og næ. Da jeg er en person der selv ved rigtigt meget om en masse (selv ligegyldige ting), kan jeg lige med det samme spotte, hvis en af deres medarbejdere ikke fortæller hvad der faktisk er korrekt.
Jeg er den person som undersøger med det samme om enten jeg er forkert på den, eller medarbejderen er forkert på den. Men vi er allesammen mennesker.

Planetariet's store biograf som må være deres hovedkerne af salg - Er jeg dybt imponeret over hver gang jeg træder derind.
Forinden den film man skal se, går igang. Får man et "rundvisning" i vores nuværende stjernehimmel - Top point fra min side - Jeg elsker simpelthen rummet og vores stjerner (som er byggestenen til vores eksistens - fik jeg af vide idag, fantastisk).

Generelt er min vurdering af planetariet god - Dog med meget stor irritation til deres slidte og ødelagte forstilling, forinden biografen.
Ville dog gerne have refunderet pengene for, hvad vores tur i selve "for udstillingen" kostede. Fordi ingenting virkede desværre.

Jeg vil takke for igen, at have gjort det til en fantastisk oplevelse, idag til filmen "Det Skjulte Univers".

D. 17-08-2013

(SAMME ANMELDELSE KAN FINDES PÅ http://www.trustpilot.dk/review/planetariet.dk)

EDC Mæglerne

Ned... Men så opperen!

Efter min kæreste og jeg skulle have et barn sammen, blev vi enige om at hun skulle flytte hjem til mig og vi altså vil sælge hendes lejlighed. Vi fik foretaget diverse vurderinger af ejendommen... Mærkeligt svingede vurderingerne næsten 300.000 imellem mæglerne. Men lad nu det ligge.

Først henvendte vi os til EDC Skytte høj og fik kontakt til selveste Poul Skytte Høj. Til at starte med virkede han meget engageret i sit arbejde - Gik meget op i at fortælle os om det hele. Dog virkede det af og til som om, Poul Skytte Høj skulle virke belærende overfor os - Men bevares.. Man lærer hele livet igennem. Vi så altså igennem fingrene med dette og bad om en vurdering fra Poul.
Efter 3 uger undrende det os meget, at vi ingenting havde hørt fra Poul. Men lagde egentligt ikke så meget mere i det. Andet end, vi nu valgte at gå til EDC Glostrup, til Mægler Nicklas Alm.
Da Nicklas skulle bruge nogle af de papirer Poul havde fået udleveret, valgte jeg selv at køre ud for at hente de forskellige papirer som Poul jo havde fået udleveret. Da jeg ankom til Poul, kom det meget bag på ham, hvem min kæreste og jeg egentligt var, da vi så præsenterede os som, værende ejere af den lejlighed han skulle have vurderet, men aldrig ringede tilbage på, virkede det som om Poul blev nervøs for at tabe et par kunder - Rystende bevægelser, hurtigt givende rabat på diverse ting og sager, som vi blev gjort meget opmærksom på, at det gav han pga. ventetiden. (Jeg mener, hvad for en ventetid - Den som du aldrig ville have ringet tilbage på?) - Poul skyndte sig at lave en masse computer arbejde imens vi sad dér og prøvede efterfølgende at fortælle os, at han altså havde arbejdet på sagen og var lige igang med at skulle ringe til os (han var på vej ud af døren, da vi ankom).
I bund og grund bad vi om vores dokumenter, da vi ikke følte os trygge ved Poul Skytte eller følte han tog VORES salg seriøst.
Poul Skytte Høj får desværre altså ingen stjerner af mig. Ej heller af min familie og et vennepar af vores som har haft lignende samme oplevelser med ham. Desværre.
Det kan godt være, det ikke er en stor vestamager bolig til flere millioner - Men vi føler os mindst lige så vigtige som alle andre kunder. Det følte vi os desværre ikke ved Skytte Høj.

MEN ... !!!!!

5 STJERNER INDTIL VIDERE!
Kunne man give TOP KARAKTER til en mægler, ville jeg give NICKLAS ALM det - Indtil videre. Salget er stadigvæk igang og jeg vil vende tilbage når boligen er solgt.

Alstrom

Ret skal være ret - Men mennesker skal være menneskelige.

Alstrøm er ellers en foretrukken butik når jeg f.eks. skal handle julepynt hver december. Desværre, når man har en dårlig oplevelse over noget så bogstaveligt, som den jeg fik, idag mandag d. 12-08-2013. Kan det give mig lyst til fremover at finde andet sted jeg vil sætte mine ben - For bevares.... Der findes mange andre isenkræmmere omkring.

I lørdags var jeg med min kæreste ude i Spinderiet der ellers er ret nyt for os, da vi ikke sådan lige kommer ud i sådanne "små centre" som Spinderiet nu er. Da vores brusehoved trængte til en udskiftning derhjemme, fandt vi det hurtigt logisk at gå i Al-strøm isenkræmmer, da man jo ved de har netop sådanne ting.
Vi fandt et lækkert brusehoved som Al-strøm har på tilbud, dejligt.

Vi tænkte ikke endvidere over dette, end at vi betalte for vores varer og gik videre...
Da vi kom hjem, ville jeg med det samme sætte vores nye brusehoved op, så man kunne få et dejligt bad, hvor det hele bare spillede.
Men desværre... Brusehovedet var ødelagt da vi pakkede det ud... øv.

Mandag var jeg så tilfældigvis i Valby for at arbejde, hvor Spinderiet og Al-strøms forretning kan findes. Så kunne jeg jo selvfølgelig lige bytte min varer også ellers komme videre i dagens tekst.
Inde i butikken, ventede jeg pænt i køen - Da det blev min tur, fortalte jeg så medarbejderen bag skranken min situation og at jeg gerne ville bytte min vare MEN at jeg desværre ikke havde nogen kvittering.. (På selve pakken, står der at varen kostede 169,95 kroner og at den var købt i Al-strøm isenkræmmer.)

Men til min store forbløffelse, fortæller medarbejderen at jeg skal have min kvittering med mig, da det jo ligesom er min reklamationsret - Med et lille smøret smil.

Herregud... Ekspedienten bag skranken kan se, at min vare ikke er brugt overhovedet og da det kun er "begrænset tid" deres vare er på tilbud, kan han jo også se, at denne altså er købt for nylig. Men nej.. Han er ikke til at rokke eller stikke i, jeg SKAL have min kvittering.
(Det fik jeg i hvert fald afvide, med at lille smøret smil, som om... Nu var det bare et princip for ekspedienten at jeg bare ikke skulle have lov til at bytte min varer)

Det endte altså med, at jeg nu er nødsaget til at bruge endnu flere penge på en ny bruser, fordi Al-strøm VIL have en kvittering. Trods for, at købeloven skriver at man bare skal kunne bevise sit køb, på den ene eller den anden måde.

Udtag fra http://www.forbrug.dk/Artikler/Dine-rettigheder/Forbrugerleksikon/bon?tc=740F1814A3D24C089538501A55EC0D6A :
"Hvis du ikke kan finde din bon eller kvittering, kan du muligvis dokumentere dit køb på anden måde. Det kan fx være en Dankortkvittering eller en kontoudskrift fra banken. Den type dokumentation kan kun bruges, hvis du kun har købt den aktuelle vare ved købet. Hvis du har købt flere ting, kan du ikke bevise, hvad de enkelte varer har kostet. Andre former for dokumentation kan fx være et byttemærke eller et garantibevis."

Andre former for dokumentation kan forefindes som f.eks. prismærkat. Som det der sad på min vare.
Ydermere tilbød jeg ekspedienten at jeg fandt min dankortkvittering.


Man skal helt klart være meget bogstavelig - Men hvis dette er Alstrøm Isenkræmmers handlemetoder, så håber jeg det var det hele værd, at miste en kunde, der ellers HVER december har handlet julepynt med familien for omkring 2000-3000 kroner + alt det løse, som f.eks. nye brusehoveder... Men håber det var værd at miste en kunde som jeg for sølle 169,95 kroner.

Meget, meget dårlig stil Alstrøm.

Promenaden Tivoli

Meget elendigt og for dyrt.

Vi er 3 personer d.12-04-2013 som ville have en hyggelig aften i Tivoli til fredagsrock med Specktors. Vi havde planlagt vores tur hjemmefra og det var planen vi fra starten ville have noget at spise inde i selve Tivoli, for der var vores tanker; "der kan man regne med at maden er iorden!" -Dette skulle dog vise sig anderledes, selvom vi fandt en restaurant hvor priserne var en smule højere end standard. (Vi kom af med 1141,- kr. for 3 foretter og 3 hovedretter - Det skal lige siges at det er ikke priserne som slog os ud, bare princippet i at når priserne er oppe i den prisleje, skal tingene også bare være iorden.)
Ankomsten til restauranten gik fint, vi kom ind, fik anvist en bord. Vores ønske om at sidde hvor vi ville, blev opfyldt, så et plus til den ene stjerne på det.
Vores tjener bød os velkommen og udleverede et menu kort til os hver.
Da vi havde bestemt os for hvad vi kunne tænke os at spise og tjeneren kom for at tage imod bestilling, startede vi ud med at bestille vores forret (da det ligesom er det første man skal spise, derfor det hedder forret). Blev vi strengt instrueret om, at man som minimum skulle bestille en hovedret, hvis man ønskede forret.... Ja, gode tjener, lad os endelig bestille færdigt, så kan du fortælle os restaurantens krav efterfølgende, for hvis han bare havde ventet lidt og hørt efter, ville vi også have bestilt hovedret. Meget uhøfligt, hvis du spørger mig.

Vi bestilte en reje cocktail til 89,-, en hvidvinsdampede blåmuslinger til 99,- og en hummersuppe 95,- som man også må sige at være i den betalte ende for forretter. Reje cocktail-en som kom ind, indeholdt maks 10-15 rejer og en minimal klat dressing, som i bund og grund var ligegyldig, fordi der var så lidt. Da vi så bad om mere dressing til reje cocktailen, sagde tjeneren ja, tak og gik så ud for at lægge bestillingen i køkkenet. Dog kom den ekstra dressing aldrig.
Blåmuslingerne var gode, i hvert fald de få som indeholdt noget spiseligt. For ikke at nævne man normalt får en spiseske til at spise blåmuslinger, så man kan få det hele med....
Efter vores forret, modtog vi vores hovedret. Vi bestilte 2xPromenadens kalveentrecote til 189,- og en Flamberet peberbøf af Oksemørbrad til 235,- derudover bestilte vi to ekstra bagte kartofler til 25,- og en omgang "NYE" kartofler til 25,- ligeledes. Dog skal det siges, at ordet "nye" ikke er korrekt, da kartoflerne var fuldkommen moste indeni. De mindede om nogle man får fra vakuumpakket poser direkte fra en grossist. De to Kalveentrecote var fyldt igennem med sener, en stor fedtkant og ubeskriveligt "seje" at tygge. Den skål bearnaisesauce der hørte med til, var klumpet og over olieret, det virkede som om den var varmet op over flere dage og mange gange. Den er decideret klam.
De to ekstra bagte kartofler, var der sort smuds på, som mindede om jord (tjeneren var overbevist om det ikke kunne være jord, så det tror vi da på....) ydermere var der spirer på kartoflen som man da som det mindste kan forvente bliver fjernet af restauranten..? Garnituren som fulgte med var meget lad og kedelig, for ikke at tale om den var overolieret eller der var brugt for meget smør, jeg ved det ikke. Jeg spiste den bare ikke.
Den flamberede peberbøf blev pænt flamberet ved bordet, som beskrevet på menukortet.

Efter vores hovedret, bad vi om regningen som ikke kom, selvom vi ventede omkring 20 minutter. Rejste vi os, for at gå op og betale. Hvor jeg henvendte mig til en tjener og fortalte om vores oplevelse, som bestemt ikke var tilfredsstillende. Restaurantchefen gav os muligheden om at få noget at drikke på restaurantens regning eller gå en tur i tivoli også komme tilbage. Men skal jeg være ærlig, kunne hun have givet os maden til halv pris. For det er den værste oplevelse, jeg MEGET længe har haft i en restaurant. Hvis jeg ønskede klam mad, ville jeg gå på en eller anden ligegyldig fastfood restaurant, uden navns nævne

Jeg kan sige mange negative ting om steder som Promenaden, men de skulle måske få deres kok til at spænde bæltet en smule. For hvis han/hende har stået i lærer i 4 år, for at lave sådan en omgang... møg. Ville jeg have krævet skolepengene tilbage.

Jeg vil ikke råde nogen anden i fremtiden om at tage ind og spise på Promenaden i Tivoli, da de kan få selv samme oplevelse ved en smudset fastfood kæde restaurant til langt billigere penge.
Jeg håber at denne meddelse når frem til ejeren af Promenaden i Tivoli, for hvis jeg var ejer af sådan en restaurant, ville jeg skamme mig!
Også hvis man læser de andre anmeldser andre folk også har skrevet af dem herinde på Trustpilot.

SILVAN

Kundeservice trækker op.

Silvan's hjemmeside får ingen stjerner - Den er simpelthen så ubrugelig. Derudover vil jeg kalde Silvan, samt deres medarbejdere meget hjælpsomme, det er det som faktisk trækker op ud fra min vurdering. Jeg er selv uddannet håndværker - Men hver eneste gang jeg går ud i deres butik, får man et godt råd med på vejen.

Tak for en fed kundeservice Silvan.

Wednesday, March 7, 2012

Reply from Silvan

Tak for roserne Mark. Vi har åbnet en ny hjemmeside idag og håber den kan trække din mening om vores online business i opadgående retning. Mvh Steen fra Kundeservice

Match.com

Pengegriske!

Jeg vil aldrig nogensinde bruge Match. Jeg modtager en masse ligegyldige mails fra dem hele tiden. Ydermere koster alt bare penge - Match.com er tydeligvis fuldkommen ligeglad med deres ry - bare de kan tjene en masse penge.
Jeg synes det er meget ærgerligt...

Nationalgeographic

Best channel.

National Geographic Channel is the best channel ever.
Keep up the good work.

JDW found this review useful

Kino

Uoverskueligt.

Hvis man kommer som førstegangsbruger til Kino.dk - Mener jeg at hjemmesiden er alt for besværlig. Kino.dk har samlet alt på et sted, i en langt bedre tro - end den er blevet til, vil jeg tro.

Har man dog sat sig en smule ind i hjemmesiden, finder man hurtigt ud af hvordan det hele fungere. Man kan både læse om film, se diverse trailere mm.
Alt i alt, en mellem vurdering, med et for let koncept -Hvis du spørger mig.

www.ordbogen.com

Når perfekt ikke er ordet.

Nu skal jeg jo passe på hvad jeg skriver i denne anmeldelse om en ordbog, det kunne jo være at jeg ikke havde brugt den nok.
De to gratis opslag man har på siden, bliver brugt næsten hver evig eneste dag. Selvom jeg nok burde anskaffe mig en basic-profil, så jeg kunne slå lidt flere ord op.

Ordbogen har det hele at byde på, lige fra musikordbogen til - den danske ordbog. Jeg er virkelig positiv overrasket over hvor god en hjemmeside det er.

Når jeg snart skal på skolebænken igen, for at have teknisk engelsk på A niveau, har jeg personligt tænkt mig at anskaffe mig en profil på denne hjemmeside.

Keep up the good work!
Tak for en virkelig god side.

Blu Max

Det virkede.

Jeg har købt en oplader til et gammelt kamera. Det var godt nok en universal. Men man må sige den virker uden problemer. Jeg kan ikke så nogen grunde til ikke at skulle give dem høje karakterer ud fra min oplevelse.

Produktet var billigt og let at betjene. Selv hvis man ønsker anden form for stik, end lige vores klassiske danske, hvis man nu er på ferie i et andet land, hvor de har andre slags.

Recycleit

For meget l..t i deres butikker.

Som en hyppig bruger af Blockbuster, vil jeg da sige med det samme at de har film i alle genre. Selv dårlige, virkeligt mange dårlige film, som man alligevel bliver lokket til at leje når man er derinde, fordi de reklamere dem så fint de nu engang gør.
Blockbuster er efterhånden blevet en "alt-mulig" handelsforretning. De mister mere eller mindre grebet.

Jeg kan ikke sige så meget om Blockbuster... Man kan snart kalde dem for en 7/11 butik.

METRO Cash & Carry Danmark ApS

Kæmpe rod - Flot udvalg.

Som værende kunde i Metro føler man sig altid lidt speciel, da det ikke er alle mennesker der på forunderligvis ikke har adgang til finøjerlighederne.

Metro er en kæmpe stor butik, et stort rodet sted. Det er som om, alle deres varer bare står klasket ind i en stor hal. Ikke engang loftet er dækket :-)
Metro er i bund og grund bare... Metro.. Hurtigt ind, finde det man mangler og hurtigt videre i teksten.
Metro har nogle mærkelige priser på deres udvalg, nogle varer er rigtigt billige, mens andre er alt for dyre!

Dog.. hvis jeg skal holde en stor fest eller noget der minder om det, handler jeg permanent bare i Metro. De har virkelig alt og det kan jeg lide, når jeg skal handle stort ind.

Youtube

Video - Klips - Sange - Sjov!

Vi kender det allesammen: "Hey - Du skal lige se et klip jeg så igår!" her hentyder folk faktisk til Youtube, da 98% af alle tilfælde er Youtube man skal se filmen på, hvad enten det er en anden hjemmeside, bestående med links med klip fra youtube. Eller om det er nogen der har lavet kopi af de klips der ligger på Youtube - et er sikkert... Man kan ALTID finde dem på Youtube.

Youtube har efterhånden så mange videoklip at deres søgefunktion er blevet for indviklet. Det er mange gange næsten, hvis ikke helt, umuligt at finde det man leder efter.
Selv er det en del af daglig dagen at gå på Youtube.
Jeg synes hjemmesiden fungere som den skal - Alle kender Youtube, no doubt!

Powerphoto

Gør en god handel - på noget!

Jeg købte en ny taske af modellen: "Lowepro Nova 190 AW". Tasken kom inden for det angivne tidspunkt på deres hjemmeside. Ydermere var tasken kun så billig dette sted. Selvom prisen var så billig, var den pakket rigtigt godt & sikkert ind.
Selvom Powerphoto.dk er en smule dyre med mange andre varer - giver jeg dem 4 stjerner. Jeg regner stærkt med at redigere i min anmeldelse om butikken, efter jeg har foretaget flere køb derinde.
Tak for en god handel, forvent flere køb fra mig i fremtiden.

Activfoto

Fantastiske priser & god levering.

Activfoto.dk har en virkelig god levering, min varer var pakket godt og sikkert ind. Det kamera jeg købte fra Manfrotto var superbilligt på Activfoto.dk, faktisk det billigste jeg kunne finde.
Min varer kom inden for det angivne tidspunkt.

En rigtig god oplevelse denne gang, har føjet hjemmesiden til mine favoritter og er klar til handel derinde i fremtiden igen.

Av-Cables.dk

Kabler til billige penge.

Normalt kan man sige, at kabler koster det "hvide ud af ens øjne", men har man først handlet på AV-cables.dk er man langt mere tilfreds.
De handler jeg har foretaget på hjemmesiden, har sendt og leveret det produkt jeg har bestilt til en fin pris.

Pricerunner

Prisen - Hvor resten?

Efterhånden synes jeg at Pricerunner.dk er blevet for sløv. Der er slet ikke nok butikker med i deres pristjek. Selv har jeg flere gange lavet en enkelt søgning et andet sted og fundet det produkt jeg søger, langt billigere end det Pricerunner kunne finde til mig.

Førhen har jeg brugt Pricerunner.dk langt mere, end jeg gør nu.
MEN.. Jeg synes idéen med at tjekke en pris hos flere forhandlere et sted, er en glimrende idé - De skulle bare have langt flere forhandlere med.

Grunden til at de lige nøjagtigt for 3 stjerner, er idéen bag hele projektet "pristjek et enkelt sted", SMUKT!

Liseand Tanja Sigersted found this review useful

Edbpriser

Mere eller mindre?

Jeg bruger ofte EDBpriser til at finde priserne på de forskellige produkter. Ydermere har jeg for nogen år tilbage været den heldige vinder af et grafikkort i en julekonkurrence.

EDBpriser.dk har en nogenlunde søgemaskine, ikke noget man kan prale af. Den kommer med for mange foreslag når man søger noget specifikt med navn.
Men som deres titel på hjemmesiden hedder, "EDBpriser", må man sige de lever op til.

Runescape

Hidtil bedste MMORPG!

Jeg har spillet Runescape lige siden folkeskolen, ja faktisk var jeg en af de 1000 første der oprettede en account på Runescape.

Der er ikke andet at sige om Runescape, end at det er super fedt.
Nogen mener at Runescape er dårlig grafik og derfor ikke gider spille det. Men det er fordi de ikke er kommet ordentligt igang.

Movia

Aldrig om jeg vil!

Jeg gider slet ikke bruge min tid på at skrive noget om Movia.
Deres selskab er skabt af pengegriske, ligeglade mennesker.
Jeg har fuldstændigt nægtet at rejse med offentligt transport nu, hvis jeg skal betale for det. Jeg gik 21½ kilometer i stedet for at tage bussen.

NEJ TAK til movia.

Lise, Cirkeline Hilden, Kenneth M. Jørgensen, Mark, Maiken Storm, Trausti, Bjarne Hansenand Nicklas 'Nick' Christiansen found this review useful

SAS

SAS - Priserne følger kvaliteten.

Trods priser på SAS, får man også det ekstra med en rejse hos dem. Mange af mine familie medlemmer arbejder ude i SAS, selv håber jeg på en fremtid derude, hvis mine planer ikke går som forventet.
SAS lever af at give kvalitets rejser, i stedet for standard charter ture. Uanset hvornår jeg har været ude og rejse, har jeg altid følt mig mere velkommen hos SAS.

Før i tiden sagde man at man skulle ud i SAS når man skulle ud til lufthavnen. Det er ligesom en del af det hele, især hvis man er fra Amager.

SAS gør det bare bedre.

KTS

Elektriker linjen.

Jeg har taget min uddannelse som elektriker på Københavns Tekniske Skole Frederiksberg. Da matematik ikke kommer let til mig, gjorde jeg selvfølgelig skolen opmærksom på dette, hvilket de straks tog hånd om.

Jeg synes i hvert fald Frederiksberg tekniske skole, elektrikerlinjen har hjulpet mere end rigeligt. De har altid talt til mig som et menneske og ikke som en der BARE skal stå skoleret for dem, som man hører skolelærer gør.

Jeg vil gerne sige mange tak for at have givet mig elektriker uddannelsen & hjulpet mig hele vejen igennem. Det kan jo være vi ses igen i fremtiden, hvis jeg beslutter mig for at blive el-installatør.

Endnu engang, tak for alt KTS.
Fortsæt nu det gode arbejde!

MM-Vision A/S

Garanteret kvalitet & god service!

Den 14-02-2011 bestilte jeg en MM-Vision Xforce computer, Silent CPU upgrade og 2 styks TFT Iiyama 24¨LED skærme, gennem virksomhedens hjemmeside. Jeg valgte selv at ville afhente denne, da jeg har det bedst selv, hvis det foregår således. Ydermere valgte jeg gennem deres hjemmeside, at jeg ville betale når jeg hentede min bestilte varer.

Ved bestilling fik jeg med det samme, på min E-mail, en ordrebekræftelse, hvori jeg kunne finde et TrackN'trace link, så jeg kunne følge hvor langt MM-vision var med at bygge lige nøjagtigt min computer. Vidunderligt.

Den 16-02-2011, sølle 2 dage senere var computeren klar til afhentning, det er hidtil det hurtigste jeg har prøvet at få bygget en computer op - Dette trækker bestemt også op, for min private holdning til butikken. Jeg hentede min computer og som jeg havde bedt om i min bestilling, var office pakken ikke installeret på den. Derimod var Windows 7 Home Premium installeret som jeg bad dem om, på computerens SSD-harddisk.
Jeg betalte computeren, helt uden problemer. Fik udleveret min varer og tog hjem. Derhjemme satte jeg computeren til med det samme, fik installeret en masse software osv.
Da jeg så slukkede computeren, havde jeg ikke noget netværksstik plugget i, hvilket resulterede i at netværkskortet helt forsvandt fra computerens enhedshåndtering under computeradministration, ja jeg kunne simpelthen ikke komme på internettet.
Derfor kontaktede jeg MM-vision på deres telefon, da vi desværre ikke kunne finde en løsning sammen, blev det til at jeg lige endnu engang måtte til deres butik, hvor problemet blev fikset uden videre.
Jeg har efterfølgende fundet ud af, at der er installeret noget der hedder "power-savingmode" eller sådan noget, hvilke var grunden til at der blev slukket for netværkskortet, når det ikke var i brug. Dette kan ordnes en anden gang, ved at man helt fjerner strømmen til computeren. Sætter netværksstikket ind bagi. Tilslutter strømmen og tænder computeren, ellers kan man slå "Power-savingmode" fra inde i BIOS. Ingen anklager mod MM-vision, man kan trods dette, ikke vide alt!

Igen var jeg klar til at være primus motor, hvis jeg skulle spille online med mine kammerater, fordi jeg havde den hurtigste computer, ikke at det betyder meget, men alligevel betyder det en smule. Da jeg arbejder med computere til daglig dag, er det vigtigt for mig, at have en computer der bare fungere, det må man virkeligt sige at MM-vision har levet op til deres ry om "kvalitetssystemer".

Hvis der er noget MM-vision kan gøre bedre, skulle det være deres kabelføring inde i computeren, jeg er udemærket klar over der ikke er meget plads. Men det ligner helt ærligt noget, fra anden verdenskrig midt i Berlin. Det kan godt være at det er mig der er skeptisk men alligevel, hvis kabler & ledninger skal være pænt ud af til, skal det også være pænt ved den gemte installation, for før eller siden, kommer nogen til at kigge på det. (billede vedhæftet).
Og måske lige deres fysiske butik, der er meget støvet inde i den. Men hvad fanden... det er jo ikke et rengøringshold, men en EDB-forretning.
Ellers er computeren flot, robust og lige til.

Medarbejderne i MM-vision, eller dem jeg har snakket med, har kun været rigtigt flinke overfor mig. De har virkeligt ydet en ekstra indsats for at give mig den bedste betjening. Jeg vil helt klart anbefale stedet til andre i den nærmeste fremtid og selv handle der igen.

Computeren er præcis et år gammel idag (16-02-2012) og fungere i bedste velgående. Dog har jeg skiftet nogle enkelte dele i den, for at følge strømmen. Ikke noget der har været nødvendigt.

Fem hurtige jeg kan lide om MM-vision:
Kvaliteten.
Serviceminded medarbejdere.
Komplette løsninger eller saml selv.
Fremtidssikrede computere & seriøst "vilde" computere.
Nogenlunde fornuftige priser.

Fem dårlige ting om MM-vision:
Rodet lednings,/kabelføring i computeren.
Iøvrigt kan det godt irritere mig, efter at have læst anmeldelser fra andre brugere, at virksomheder KUN svarer dem som vurdere dårligt om dem. Men selvfølgelig, skal MM-vision ikke klæntres for dette.
(Nu har jeg tænkt over noget som helst andet "dårligt" jeg kunne skrive, i 30minutter - men kan ikke finde andet, skal vi blive enige om at MM-vision bare er for gode?)

IØVRIGT: PÅ DET ENE BILLEDE, RODER MINE LEDNINGER BAG COMPUTEREN, DETTE SER IKKE SÅDAN UD, DE LIGGER ALLE PÆNT I EN STOR KABELFØRINGSBOKS!
Tak for en fantastisk service MM-vision - Forvent mig i fremtiden.

Rene Johansenand Lasse Møllerskov Haugnes found this review useful

Elgiganten.dk

Elendig kundeservice.

Man må indrømme, har man været ude for at handle i El-giganten, er man helt sikker på at deres udvalg af varer er "gigant". De har alle mulige varer, lige fra spil til køkkenudstyr til støvsugere. El-giganten, kunne dog have godt af at sende en hel del af deres medarbejdere på et opdragelseskursus, jeg har ofte stået og talt med en af deres medarbejdere om et produkt jeg har kunnet være interesseret i, hvor de pludselig midt i samtalen, er begyndt at hjælpe andre kunder og altså bare forsvundet fra mig. Eller deres medarbejdere bare siger: "derovre..." og går videre når man spørger dem om hvor noget ligger. Jeg kan ikke bruge "derovre" til noget som helst, når deres butik er så stor.

Jeg kan ikke se, hvorfor jeg skulle give El-giganten højere karaktere, når jeg stortset kun har oplevet dårlig service i deres butikker.

Men alligevel handler jeg gerne i El-giganten, hvis jeg ved hvad jeg går efter, grundet deres forholdsvis lave priser. Har jeg brug for vejledning, henvender jeg mig i en anden butik.

Selve deres butikker finder jeg ofte rodet og "kedeligt-ligetil".

Berthelsen found this review useful

EA

Pengegriske & ligeglade.

Lad mig starte ud med at sige: Kunne jeg give halvanden stjerne, havde Electronic Arts absolut ikke fået mere. EA får de point jeg har givet dem, fordi de laver nogle flotte grafiske spil - som f.eks. deres nye Battlefield 3. Dog må man også give dem, at deres programmører skulle have hak over deres naller, flere gange, med deres holdning: "Vi gør bare, uden at spørge hvad vores kunder tænker!" - samt deres evige periode problemer.

Jeg kan give et eksempel, ud af rigtigt mange jeg har haft med EA, samt deres selvkaldte "gode support".
Jeg er den type der godt kan lide at sidde en aften eller fire og spille foran min computer, hvis jeg ikke har andet at foretage mig. Så da Battefield 3 fik lanceringsdato, var jeg den første til at stå skoleret, for at forudbestille spillet, netop så jeg kunne komme igang med at spille lige med det samme, det udkom. På selve udgivelsesdatoen, hentede jeg spillet som en af de ti første i en butik hvilke resulterede i at jeg fik en masse ekstra materiale med (nøglering, plakater mm.). Jeg gik direkte hjem og installerede spillet, i den tro at jeg skulle spille det nye spil, hele natten... Dette skulle dog hurtigt vise sig, at være en anderledes virkelighed. Da jeg fik installeret spillet/downloadet spillet gennem EA's program Origin (direkte kopi af Steam, fordi de ikke ville betale Steam, prisen det koster at have deres spil på deres platform) kunne det ikke starte. Jeg geninstallerede/re-downloadede spillet på ny, for at prøve igen, men samme fejl sprang frem igen. Her valgte jeg så at ville kontakte EA gennem deres support på deres hjemmeside (ikke deres livechat), hvor jeg fortalte om mit problem, sendte dem computer specifikationer, samt fejlrapporter jeg havde fået fra spillet. Trods EA skriver at de svarer inden bestemt tid på deres hjemmeside, gik der næsten to uger, før jeg fik mit svar, et fuldkomment ubrugeligt svar, noget lignede: "Da vi har rigtigt travlt, skal vi anmode om at du kontakter vores livesupport" bla bla bla, hvilke jeg nu gjorde, på deres livechat/support var der ventetid i over 6 timer, så det opgav jeg forholdsvis hurtigt. Derimod ringede jeg til EA, for at ville tale med dem omkring mit problem, dette måtte da virke, men nej... EA skriver på deres hjemmeside, at de kan kontaktes i bestemte tidspunkter, de og de dage. Da jeg havde siddet i venteposition på deres telefon-support i næsten 30 minutter, fik jeg en automatisk telefonsvarer med at jeg havde ringet uden for deres åbningstid (det var altså i deres åbningstid). Jeg skrev nu anden mail, tredje mail, fjerde mail og så videre, hele 7 mails har jeg talt det til. Endelig 4 uger efter mit første spørgsmål, fik jeg en mail på ny om at jeg skulle sende mine oplysninger om min computer, så de kunne se om min PC levede op til deres spilkrav. Man må jo så konstatere, at de ikke har gidet læse min sag ordentligt igennem, for jeg havde ligesom sendt mine egne systemkrav til dem.
Jeg opgav nu og ville henvende mig til butikken hvor jeg havde købt mit spil for at få det refunderet - MEN ved tilfældighed skulle jeg formatere min computer denne dag, efter formateringen ville jeg prøve en sidste gang, at få mit spil til at fungere. ENDELIG virkede det. YES! Tænk at jeg SELV skulle finde ud af, hvordan jeg fiksede mit problem.

Jeg synes det er EA's held, at jeg ikke nåede at refundere mit spil - Selvom de NOK i bund og grund er bedøvende ligeglade med en eneste kunde. EA har absolut ingen serviceminded holdning - Ydermere får man alt mulig form for rabat på ens fødselsdag, gennem deres mail system, hvis man har oprettet sig som bruger på deres hjemmeside, dette virker heller ikke for mig, den rabatkode man får tilsendt, virker bare ikke.

Thomas Jacobsen found this review useful

Hilton Events

Når betjeningen er bedre end maden.

Som overskriften skriver; "når betjeningen er bedre end maden", jeg synes efter at have været ude for at spise mere end 10 gange på Hilton ved siden af Københavns lufthavn, jeg kan tillade mig at bedømme stedet, som værende et af de bedre steder, dog ikke det bedste.

Restauranten er super hyggelig når man f.eks. er derude som et kærestepar, der er en hyggelig stille baggrunds musik til et stille og ikke mindst i rolige omgivelser. Maden man kan få derude, er selvfølgelig noget i den bedre ende, der er smag på kvalitet - ydermere kan man virkelig mærke der er vægt på omhu og detaljer. Det jeg har bidt mest mærke i, de gange jeg har været ude på Hilton for at spise, hvilke også er grunden til jeg hellere vælger at gå ud for at spise på Hilton, fremfor at spise på en kedelig baggårdsrestaurant, er deres dejligt lave priser.
Hvorfor jeg har valgt at give 4 stjerner, istedet for 5, er fordi jeg 2 gange, af de gange jeg har været derude for at spise, har jeg fundet et hår i min mad. Ydermere fandt jeg en slags snor i en kage, jeg fik til dessert. Da jeg konfronterede deres tjenere med dette den første gang, blev det pænt undskyldt og jeg blev tilbudt blandt andet rødvin som undskyldning. Den anden gang det samme skete, var det ved tilfældighed den samme tjener, denne gang virkede det mere som om deres tjener ikke troede på mig - det er bare ikke iorden. For hvad grund har jeg til at ville plante hår i min egen mad? Jeg må jo håbe at dette er et engangstilfælde...

Jeg vil helt klart anbefale restauranten i Hilton til andre i fremtiden.

Ikea

Det store kaos.

Selvom Ikea har nogle rigtigt lave priser - må man lede længe efter lige netop den varer man søger. Ikea er stort og rodet, hvis du spørger mig.

Selvfølgelig skal Ikea da også have lidt ros, for at de har nyttige ting (f.eks. lyskilder, pynt mm.) selvom man må lede efter varen, kan den altid findes i Ikea.

Maden i deres kantine er super billigt - det bedste ved hele Ikea ;-) ;-) Selvom jeg ikke lige er til den slags - Men prisen er godt nok iorden!

Proshop

Den bedste online forretning.

SHG eller PROSHOP har altid været min favorit, når jeg skal handle EDB udstyr. SHG/PROSHOP har nogle fine priser og en god beskrivelse af hver produkt.

Jeg har handlet mange ting derinde førhen.
SHG/PROSHOP har stående ved hver varer, hvor lang tid levering der er på deres produkter, dette må man sige, de overholder rigtig fint.
Jeg har kun oplevet hurtig support, når der har været tvivl fra min side, hvilke man må sige er en særdeles prositiv ting.
Jeg har blandt andet bestilt et grafikkort derinde fra. Jeg er den person der ikke kan klare hvis der er en bule i kassen på de ting jeg bestiller, nogle vil nok kalde mig perfektionist. Men alligevel formåede SHG/PROSHOP at have pakket vareren rigtigt godt og forsvarligt ind

Efter SHG.dk blev lavet om til Proshop.dk, hvilke jeg synes er en smule ærgerligt, er deres hjemmeside blevet en smule uoverskuelig. Jeg kunne bedst lide deres forrige side - dog må man sige, at deres søgesystem virker - hvilke også lige giver den 5. stjerne.

Mark Fischers profile

profile image of Mark Fischer
Mark Fischer
Reviewer
Male, 1990
Kastrup, Denmark

About

Jeg er Mark :-)

Jeg har ikke tænkt mig at skrive LANGE anmeldelser for hjemmesider, hvor jeg har handlet.
Men fysiske butikker derimod, der skal den ikke have for lidt = HVIS, jeg har noget at sige om dem altså.