Pernille Oxholm Sørensens profile

Reviews (34)

Homoware

Perfekt

Kan ikke give andet end topkarakter. Super webshop. Tak drenge. :-)

Thursday, August 15, 2013

Reply from Homoware

Kære Pernille.

Det er os der takker, både for din ordre og for den flotte anmeldelse - vi er rigtig glade for at du har været tilfreds med vores service. Vi håber selvfølgelig på at kunne tilbyde den samme høje service en anden gang :-)


Med venlig hilsen
Henning
Kundeservice

Tradeshoppen

Meget uprofessionelt!

Ca 2 mdrs levering!!!! Leveringsdatoen er bare blevet rykket og rykket. 2 mdr er bare ALT for længe. Især når varen er betalt ved bestilling. det er ellers normal procedure at man først trækker pengene når varen afsendes, men ikke her. Ved godt at det er gennem dagensvejle.dk men der må da stadig være noget der hedder regler og god moral!

Garmin

Elendige produkter!

Har både et Garmin løbeur og en garmin Nuvi navigation - og de er begge dybt elendige til at finde og fastlåse sateliter. Selv om jeg genstarter mit ur og står under åben himmel, kan den på en god dag finde 4 sateliter efter 10 min- men i overskyet vejr kan den finde 1-2 og kan dermed ikke bruges. Det er dyre produkter og jeg satte min lid til dem, men det er bare elendigt! Spild af penge!

www.inkpro.dk

Fint til prisen

Da jeg fik mine blækpatroner hjem virkede de ikke. Kundeservice var gode til at hjælpe ved at henvise mig til en youtube-video hvor man kan se hvordan man flytter chippen fra den gamle patron over på den nye patron. Det gik okay og jeg fik det til at virke, men lidt Info på hjemmesiden om at man skal ud i superlim og hobbyknive for at få patronen til at virke, synes jeg mangler. Men altså til prisen er det et godt produkt og udskriftskvaliteten er fin.

mobilityshop.dk

Gode tilbud på siden

Fin side. En af delene i det mobil-cover-kit jeg købte maglede desværre. Der var plads til en skraber i æsken. Den var der bare ikke. Men jeg havde da heldigvis gemt den fra det forrige sæt jeg købte så der var ingen alarm. Men principielt er det jo ikke super. Ellers ok. Hurtigt og billigt.

Av-Cables.dk

Altid hurtig levering

God kundeservice og billige priser.

Just-Eat.dk Aps

Det virker bare.

Ikke så meget at sige ud over at det virker. :-)

Elgiganten.dk

Alt i orden! Godt tilbud, men lang leveringstid ved gratis fragt.

Alt i orden. Fandt et godt tilbud på en opvaskemaskine. Den kom dog først efter 14 dage. Der blev reklameret med gratis fragt, men det betød så 14 dages leveringstid, selvom maskinen var på lager. Synes det var for meget at give 200-300 kr (eller hvad det kostede) for levering inden for 5 dage. Så hellere vente. Men nå, nu er den kommet og den har været savnet! ;-)

Natur-Energi

Rigtig god virksomhed/godt initiativ til en grønnere verden!

Anbefaler alle at skifte til Natur-Energi. Det går så let som en leg at skifte selskab og gevinsten er en håndsrækning til miljøet. Det kan ikke blive bedre!

Jesper Hansen found this review useful

Star Tour

Alt i orden

men de brugte svenske guider. Jeg forstår ikke svensk. :-S (Men det er et par år siden jeg rejste med dem. Ved ikke om det stadig er sådan.)

Vejle

Vejle Kommune er komplet ligeglade

med borgerne i Jelling. De laver nye vejføringer på trods af voldsomme protester fra byens borgere, handlende og forretningsførende. Byens nye "hovedvej" bliver ført gennem villakvarterer og forbi både skole og børnehave. Alt handler om penge og runestenene. Jellingborgerne har ikke noget som helst at skulle have sagt om deres egen by. Alle beslutninger bliver truffet af folk i Vejle, som er komplet ligeglade og som tydeligvis ikke har set det område hvor den nye vej skal være. Jeg har intet til overs for Vejle Kommune længere.

FilmMarked.dk

Super

Hurtig levering. Billige, fine, brugte film. Som nye!

GAD

Lang leveringstid

Leveringstiden var ret lang. Der gik 1½ uge før jeg kunne hente min bog på GLS-afhentningsstedet.

Wednesday, March 2, 2011

Reply from GAD.dk - Billige bøger online

Hej Pernille

Du bestilte bøgerne fredag den 4. og vi sendte bogen mandag den 7. Desværre skete der en fejl hos GLS som gjorde at bøgerne først var ude i Pakkeshoppen den 11.

Det beklager jeg naturligvis.

Venlig hilsen
Jesper Sode
GAD.dk

Gyldendals Boernebogklub

Middel

Ind i mellem er der gode tilbud på siden. Deres månedstilbud er tit meget dyre synes jeg og jeg modtager ikke altid månedsbladet, så jeg kan se og læse om månedens bog. Når jeg ikke modtager bladet glemmer jeg at jeg skal tjekke på nettet hvilken bog det der og evt. afmelde den. :-( Desuden er leveringstiden lang - ofte 3 uger eller mere.

Chanti

Super god side

Jeg har handlet på siden 5-6 gange og hver gang har det været en fornøjelse. Billige, fine smykker og hurtig levering!

Duracelldirect

Super side

Bestilte en ny adapter til min bærbare. Det var den billigste jeg fandt på nettet og fragten var også billig. Jeg fik mine varer efter 5 arbejdsdage (8 dage). Det er længe at vente når man mangler strøm :-S Men alt i alt er jeg godt tilfreds :-D

Dvdoo

Meget hurtigt!!!

Helt perfekt!

LØBESHOP.DK

Billig side

men grunden til at de ikke får 5 stjerner er at de ofte mangler mange størrelser i deres løbesko.

Monday, January 10, 2011

Reply from LØBESHOP.DK

Hej Pernille,

Tak for din feedback.
I skrivende stund har vi 416 forskellige løbesko på vores hjemmeside, men da vi er "sidst på året", og har haft udsalg i hele december måned, vil der i sagens natur være udsolgt i en del størrelser.
I januar måned vælter det igen ind med de nye modeller, og hullerne i størrelserne vil således værre færre, så jeg håber du igen kan finde hvad du har brug for.

mvh. Rolf Andersen
loebeshop.dk

Filmudsalg

God service

Jeg fik en dvd i julegave, som jeg i forvejen havde, men der var ingen problemer med at få den byttet. Fin og hurtig service.

Telebazar

Meget, meget hurtig handel!!!

Jeg købte d.26/12 og fik allerede min vare d. 28/12 selvom det var i julen. Billigt og hurtigt!

Bauhaus Kundeservice

Stort udvalg

men det kan nogen gange være ret svært at finde en medarbejder man kan spørge til råds.

YouSee

Billigt!

Men ret skidt kundeservice. Jeg tror at deres hastigt voksende popularitet er kommet bag på dem, så de ikke har fået ansat folk nok endnu. Men det er overskueligt og billigt!

Amazon

God og billig side

+ gratis fragt når man køber for et vist beløb. Leverer dog ikke baby-bleer til DK. Kan dog anbefales.

Cdon

Næsten alt i orden

Fik dog en mail om at min ordre var afsendt, men at en del af ordren ikke var hjemme. Jeg fik aldrig besked på hvornår varen var forventet hjemme, men jeg fik den 1½ uge senere. Så manglende info, men god og billig web-shop.

Nordea

Er generelt glad for banken

men jeg synes at de har strammet "gebyr-skruen" og jeg får en forsvindende lav rente på min opsparing.

Trendyshop

Super gode varer,

hurtig levering og god service, men internetsiden er ret uoverskuelig.

Kids-world.dk

Alt super

Fik en heltdragt med udtværet tryk, men der var intet problem med at få den byttet. God service og hurtig levering

Loppetjansen.dk Vi gør dyr billig

OK men ikke helt super

Varerne er upåklagelige, men internetsiden er ret ustabil og leveringen af varerne tog 5 dage fra den dag hvor jeg fik en mail om at varerne var afsendt. Så ved jeg så ikke om det er loppetjansen eller post dk der sov i timen.
Desuden tjekker firmaet åbenbart kun deres mails 1 gang om dagen - om formiddagen, så hvis man har en mail-korrespondance med dem, og man svarer efter 5 min, går der hver gang et døgn inden næste svar kommer.

GF Forsikring

Forholdsvis billig forsikring

men lidt svære at få fat i. Desuden modtager vi stakkevis af breve, selvom der tit står helt det samme i brevene. Har prøvet at modtage 5 breve på 1 dag!!! og i alt 13 på 1 uge. Sikke en porto-udgift de må have...

Ikea

Hvem kan ikke li' Ikea?

Der er altid en dyr og en billig udgave af alting. Så kan man selv vælge hvilken kvalitet man vil betale for. Rigtig god butik og en god "restaurant"/bistro.

Fedex

Rigtig god kundeservice

Har kun positive oplevelser med Fed-Ex. Kan anbefales.

Tojbamsen

Helt ok

Alt i orden!

TELMORE

Meget ustabil hjemmeside

- og total ukompetent kundeservice. Især ustabil i forhold til digital signatur, som virker upåklageligt på alle andre sider...

Janus found this review useful

Hobbi

Hurtig levering!

Anbefales varmt.

Pernille Oxholm Sørensens profile

profile image of Pernille Oxholm Sørensen
Pernille Oxholm Sørensen
Reviewer
Female, 1986
Jelling, Denmark

About

Lærerstuderende. Nybagt mor. Handler ofte på nettet. Er meget prisbevidst. (Nødvendigt på SU :-) )