Peer Rafns profile

Reviews (20)

Gyldendals Bogklub

OK bogklub

Jeg har været medlem i mange år. Bogklubprisen er ikke altid bedre end hvad man kan finde på internettet iøvrigt. Vi har efterhånden alt for mange bøger på hylderne, og det kniber ,med at finde plads. Så vi er ved at gå over til e-bøger. de er billigere, og fylder ikke ikke op på hylderne. Og så vejer de heller ikke ret meget. Det er en fordel, hvis man ligger ned og læser.

Miraca

Leverance til tiden

Købte nogle power-banks. Superhurtig leverance. Fik de bestllte varer. Brugsanvisningen var noget mangelfuld. Men heldigvis lykkedes det alligevel. Og det virker efter hensigten.

Thursday, March 13, 2014

Reply from Miraca

Tak for din anmeldelse.

Hvis der er spørgsmål kan du altid bare skrive til mig, så skal jeg hjælpe det bedste jeg kan.

Roboteksperten

Perfekt leverance. Produktet lever op til forventningerne

Bestilte en Roomba 650. Den blev leveret efter 2 dage via vores lokale Statoil servicestation. Robotten virker helt som forventet

Topdanmark

Generelt god service

I det store og hele tilfreds med de forsikringer vi har.
Jeg har dog en enkelt ting, der irriterer mig grænseløst, nemlig at man skal logge ind pr. forsikring, i stedet for kun at have eet password for alle forsikringer.

Friday, February 7, 2014

Reply from Topdanmark Forsikring A/S

Hej Peer

Tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du er glad for de produkter, vi tilbyder. Hvad angår "Mit Topdanmark" og oversigten over forsikringer, så kan du se alle de forsikringer, du har. Hvis man derimod er med-forsikret på en forsikring, så er det ikke sikkert, man kan se den forsikring i Mit Topdanmark, hvis man ikke er oprettet som selve forsikringstageren. Den gode nyhed er dog, at der arbejdes på en løsning, så man fremadrettet som forsikringstager kan udstede en fuldmagt og dermed give andre mulighed at se sine oplysninger, fx sin ægtefælle.
Rigtig god weekend.

Mange hilsner
Rasmus

SAXO.com

Perfekt e-bogslevering

Har købt e-bøger. God oversigt på hjemmesiden. Levering af e-bøgerne gik som smurt. Læsning af bog kunne begyndes 5 minutter efter bestilling.

Pixmania

Flymo 400 plæneklipper

Den bestilte vare ankom nogle få dage efter bestilling. Upåklagelig service. Til gengæld levede den bestilte vare ikke op til mine forventninger. men det er en anden sag.

Euroflorist Danmark

Produkt ok - levering ikke ok

Bestilte en buket, og den var helt som forventet. Modtageren var desværre ikke hjemme på det tidspunkt, hvor buketten ankom. Jeg havde afleveret modtagerens mobilnummer så der kunne ringes, hvis de ikke var hjemme. Og buketten måtte ikke afleveres uden videre. Modtageren blev noget overrasket da hun kom hjem og så en buket i en cykelkurv i det fælles cykelskur, der hører til bebyggelsen. Det er et rent lykketræf, at modtageren overhovedet fik buketten.

Lavpriskoekken

Levering til aftalt tid

Vi bestilte en emhætte, og ønskede levering en bestemt dato. Den bestilte vare ankom på den aftalte dato, og der blev ringet i forvejen, som aftalt.

Hvis der skal være et lille men, så er det, at chaufføren forsøgte at aflevere varen på en forkert adresse (en vej lige i nærheden af hvor vi bor). Hans GPS var åbenbart ikke forsynet med den korrekte adresse. Men da vi var i telefonkontakt undervejs, lykkedes det alligevel at få varen hen til den rigtige adresse.

Da jeg ikke kan give halve stjerner, kommer det til at koste en hel.

Merlin

Batteri

Købte batteri til mit digitalkamera. Rimelig pris og hurtig levering direkte til privatadresse.

Primavvs

Hurtig levering til en fornuftig pris

Jeg manglede en reservedel til vores toilet. Søgte på nettet, og fandt flere mulige leverandører. Primavvs så lovende ud, så jeg bestilte varen, som ankom med pakkeposten 2 dage efter.

Postkasseshoppen

Betaling for vare, der ikke er leveret

Jeg bestilte en Me-Fa postkasse d. 3/11, og fik besked om forventet levering i uge 51.

20/12 fik jeg mail med en faktura, og kunne notere mig, at pengene var trukket på min konto. Men postkassen var ikke leveret. Jeg klagede, og fik at vide, at postkassen kunne forventes leveret d. 2/1 2012. At trække beløbet 2 UGER før FORVENTET levering, det er simpelthen uhørt frækt.

GLS Denmark

Perfekt leverance

Jeg bestilte nogle farvepatroner til min printer. De blev leveret til vores lokale pakke-udleveringssted, ikke så langt fra, hvor vi bor. Alt fungerede helt perfekt - og super info via e-mail.

Hvidevaredele.dk

Pakning til ovnlåge

Jeg bestilte en pakning til en ovnlåge og nogle andre varer. Varerne blev leveret inden for det garanterede tidsrum. Helt perfekt. Ovnpakningen passede sådan set til vores ovn, men var desværre defekt. Fejlen blev påtalt, og der blev omgående sendt en ny og bedre. Superfin service.

Postdanmark

Levering af varer købt på internet

Varen ankom ubeskadiget og nogenlunde til tiden

Getmore

Printerblæk og Memory stick

Rimelig pris og en hurtig levering

BJ Trading

Har flere gange købt varer her. Gode priser. Meget hurtig levering. Har fået den rigtige vare til den forventede pris.

Sanne Quist Nielsen found this review useful

Dell

Har købt en PC en enkelt gang. Jeg fik det jeg bestilte, og til den forventede pris. Men jeg synes ikke PC'en kører med den hastighed, jeg havde forventet. Ellers virker den upåklageligt.

Det mest frustrerende ved købet var en temmelig lang leveringstid. Men jeg kunne dog hele tiden følge med i, hvor langt de var nået med track&trace.

Kristian found this review useful

Fotohuset Virum

Har handlet en enkelt gang. God service i butikken. Levering som aftalt. Lidt speciel måde at købe på. Men det virker ok.

Frk Lunte found this review useful

Medieshoppen

Bestilte varer. Den korrekte vare blev leveret til tiden. Ingen problemer med betaling.

Peer Rafns profile

profile image of Peer Rafn
Peer Rafn
Reviewer
Male, 1948
Virum, Denmark

About