D. Dekkers´ profile

Reviews (2)

Kixx Online

prima

De bestelling was goed verlopen, ik had nu geen overboeking gedaan. Nu ging het toch sneller was ik achter gekomen, nu met creditcard. Ik had voor mijn dochter een tuniek besteld van merk Retour en zag wel dat in de bandjes (een plastickaartje) wat er denk ik in de winkel op vast heeft gezeten niet in de naad bevestigt was. En er zitten nu wel aan alle twee de bandjes 2 kleine prik gaatjes? Moet ik het terug sturen, want als ze het gaat dragen. Dat het dan niet verder gaat.
Ik wilde nog wel graag weten, ivm dat ik een aardig bedrag heb gespaard. Of dat met de volgende bestelling automatisch verrekend word? Of moet ik dan iets erbij zetten? Het is 22,72 euro namelijk.
Vast bedankt,

Monday, March 5, 2012

Reply from Kixx International B.V.

beste D. Dekkers,

De klantenservice zal vandaag contact met u opnemen.

Groetjes,
Team Kixx Online

Kinderkleding Tekoop

Goed

Alles was prima, en netjes ingepakt. Wel 1 dag later wat op de site staat. ( staat voor 16.00 uur besteld volgende werkdag in huis ) Heb ik nu al twee keer meegemaakt en het ligt niet aan de Tnt post deze keren. Verder niets te klagen hoor. Ga zeker nog eens wat bestellen.

Wednesday, February 22, 2012

Reply from Kinderkleding-tekoop.nl

Beste D. Dekkers, het klopt inderdaad dat als er een order bij ons binnen komt voor 16.00 uur die betaald is dan wordt deze nog die dag verwerkt en opgestuurd. U had een order geplaatst met een overboeking en de betaling is bij ons op 27-1 bijgeschreven en ook diezelfde dag opgestuurd. De order is op 28-1 bij u afgeleverd. Met vriendelijke groet, kinderkleding-tekoop.nl

D. Dekkers´ profile

profile image of D. Dekkers
D. Dekkers
Reviewer
Netherlands

About