Anders Clausens profile

Reviews (2)

wupti.com

Jeg er tilfreds med min handel hos wupti.com

Wupti.com har en overskuelig hjemmeside, og priserne er yderst konkurrencedygtige.
Jeg er tilfreds med den måde betaling og levering foregik på - og det gik hurtigt.
Det er godt at man kan købe PCer uden præinstalleret OS, dog ville det være rart, hvis man på hjemmesiden opgav f.ex. hvilken Linux version der var anbefalet til en PC - det viste sig at Linux 11.10 kører fint på min X-ONE W-631, hvorimod Linux 10.04 ikke understøtter ethernet kredsen.

Kontorlinien.dk

Jeg er tilfreds med det køb jeg har gjort hos Kontorlinien

Jeg mener at kontorlinien har et fornuftigt udvalg af computerprodukter i den høje mellemklasse, som er mest interressant for mig, og at deres hjemmeside er overskuelig.
Det er godt at man kan købe PCer uden præinstalleret operativsystem, ville dog være endnu bedre, hvis man opgav anbefalet Linux-version til PCerne eller tilbød præinstalleret Linux.
Jeg er tilfreds med den måde betaling og levering foregik på. Priserne på de produkter jeg har kigget på er konkurrencedygtig, dog fandt jeg et produkt til en lavere pris hos en konkurrent.
Nyhedsbrevene er irriterende, da de tilsyneladende bare omtaler tilbud på eksisterende produkter; omtale af nye produkter i butikken eller - navnlig - på markedet i det hele taget ville være mere interessant.

Anders Clausens profile

profile image of Anders Clausen
Anders Clausen
Reviewer
Denmark

About

Jeg er elektroingeniør og har 12 års erfaring som SW udvikler.
På min nyeste private PC har jeg valgt operativsystemet Linux 11.10 , min PC er en dansk samlet X-ONE W-631. Jeg bruger Java fra Oracle Corporation 1.7.0_02 sammen med Firefox 10.00, det fungerer udmærket med NemID.