Henriettes profile

Reviews (8)

GOG

Nostalgi

Downloadede 2 spil som jeg spillede da jeg var lille, og de virker super! De kommer til at ligge som en fil på computeren som man så åbner spillet fra. Super gode minder:) dejligt!
5/5 stjerner!

billigarganolie.dk ApS

Det hele er fint - men..

Havde hørt så meget om dette vidundermiddel, og læst en masse bedømmelser før jeg endelig selv tog skridet, og købte mig en olie!
Super hurtig levering - nemlig allerede dagen efter - SÅ lækkert.
MEN MEN MEN..
Det lader til at olien har absolut igen positiv virkning på min hud, hvis ikke det helt modsatte.
Jeg købte produktet fordi jeg kunne læse mig til at det ville afhjælpe talgknopper i ansigtet, men hos mig, er det absolut blevet værre - og endda til bumser nogle steder. Har holdt pause med olien - givet det en chance på ny, men har gang på gang fået samme resultat. ØV ØV ØV. Har haft så langvarige problemer med talgknopper, og troede at produktet her, var vejen frem..
ØV! Derfor kun 3 stjerner, da bestilling og levering er i top, men produktet absolut ikke for mig...

Vaiva

Super fint

Fandt nogle rigtig fine smykker på vaiva.dk til nogle gode priser, som jeg bestilte og modtog allerede 2 dage efter! Dejligt med hurtig levering, og super fine smykker. Det er lækkert med alle de ting I nedsætter, som man så kan gå på rov i!
Ville 100% anbefale hjemmesiden til en ven og gerne handle der igen.
Tak for en god handel!

En tilfreds kunde

Cdon

ØV!

ØV hvor tog det lang tid at modtage deres pakke- LANGT over den lovede vente tid på 4 dage.

Asos

Udemærket

Har begge gange været glad for mine lækre bestillinger som er god kvalitet og uden beklagelighed! Det er dog vigtigt at sørge for at være hjemme når pakkeposten kommer, for ellers kan du få vers'go lov til at hente din pakke nede et sted i Køge hvor DHL holder til.....

Butikki

Udemærket

Har handlet en del hos butikki, som er en hyggelig og troværdig butik! Det er bare ligesom om at tøjet ikke helt lever helt op til billederne på nettet og at kvaliteten er en smule anden. Trusser jeg har haft købt er mere gennemsigtige end på de viste billeder, og har en babydoll derfra hvor fjerene konstant drysser af og hvor syningerne er delvist skæve og kan nemt travle op.
MEN dertil skal det siges at det er jo også ER fornuftige og billige priser derinde, så pris og kvalitet hænger på den måde sammen, og her kan man vel ikke forvente det største.....?....
4 stjerne herfra, for en sød og hyggelig butik

MobilReparationer.dk

God serive, hurtig betjening og fremragende resultat!

Efter jeg desværre tabte min Iphone 4 og skærmen flækkede, har jeg ledt nettet tyndt for at finde en billig reparatør med en ordentlig kvalitet... Ringede til et firma der tog 1000,- kr for det, men de lød bestemt ikke troværdige eller som om de havde styr på det! Heldigvis hørte jeg så om Mobilreparationer.dk via min far, og vi tog sammen hen til deres afdeling på Amagerbrogade.
En virkelig positiv oplevelse- Flinkt personale der med det samme tog sig af min Iphone og mens vi ventede kom te og kaffe. Efter blot 30 minutter var min skærm blevet udskiftet og ligeså lækker som ny.
Dejlig med sådan en positiv og hurtig service som jeg helt klart vil anbefale til andre!
Hertil skal det siges at prisen er meget billigere end hvad jeg ellers har haft kigget på, og at de leverer kvalitet som er i top!
5/5 Herfra!

Billigvoks.dk

Hurtig levering!

Læste først de gode anmeldelser her og ville så selv gerne se om det passede! Og ganske rigtigt - Dejligt med en pakke der kommer dagen efter bestilling som lovet!
Vil helt sikkert handle her igen med en god samvittighed. Dejligt!

Henriettes profile

profile image of Henriette
Henriette
Reviewer
Female, 1991
2650, Denmark

About

Elsker at handle på nettet og bruger især denne side til at rise/rose de hjemmesider jeg har handlet hos, samt læser anmeldelser af nye steder jeg gerne vil handle