Marialucia Bevans profile

Reviews (34)

Ion Balance

En god oplevelse :-)

Fin hjemmeside, varerne leveret op til forventningerne og levering lynhurtig med sms service uden ekstra omkostninger - virker som en top professionel virksomhed som jeg gerne handler med igen :-)

Odensezoo

Næsten perfekt

Jeg vælger at bedømme hjemmesiden og den er næsten perfekt - nem at finde rundt på, fungerer fint med at købe billetter osv. Et eneste lille men er at når man nu køber 4 printselvbilletter til samme attraktion til samme pris (foderbilletter) så er der ingen grund til at skulle printe 4 A4 ark ud :-) Så mindre miljøsvineri så er det helt perfekt :-)

Intersport

Helt i orden

Fandt siden jeg ledte efter nye klipklapper. Fandt som bonus en masse fint hummel børnetøj. Fin side - hurtig levering - har handlet der 3 gange nu og samme fine standard alle gange :-)

Filabel

Perfekt

Fine varer - fine priser - hurtig levering - what´s not to like ;-)

BJ Trading

Perfekt

Som altid en fornøjelse at handle med bj-trading.dk - har handlet der mange gange nu og altid super service - har prøvet et par gange hvor jeg var lidt usikker på om det var det rigtige jeg var ved putte i indkøbskurven og så ringede jeg og super seriøs service - sidste køb var et usb netkort :-)

Super varer, super service - dog ikke de hurtigste på aftrækkeren til levering, men det gør siden også fin opmærksom på så det skal ikke trække ned i bedømmelsen :-)
Jeg handler kun bj-trading.dk når det handler om elektronik!

Hoppeloppe

En god oplevelse :-)

Fandt en masse gode tilbud, hurtig levering med alt i orden - vi ses igen hoppeloppe.dk :-)

SPORT24.dk

Perfekt

Nemt at komme rundt på hjemmesiden - fine priser - og hurtig levering. Her handler jeg gerne igen :-)

Coolshop

Nemt & hurtig som en ninja ;-)

Fin søgefunktion, fantastiske priser - hurtige levering - helt igennem skøn oplevelse :-)

Foto.com Danmark

Urimeligt og utroværdigt!!

Det piner mig at skulle skrive det her for har tidligere ikke haft nogen problemer med foto.com - men nu er de da kørt helt ad sporet. Bestilte fotobog 31/12 - 4 dage efter trak de pengene på min konto, men stadig ingen bog - indtil videre heller ingen svar på mail, når jeg logger ind på min ordre nummer er de ikke en gang halvvejs igennem produktionen - BUUUUUHHHHH altså!!! De beklager på deres hjemmeside at den danske support er nede pga sygdom - det har den så snart været 1 måned = ikke acceptabelt! Jeg handler der aldrig igen og hvis ikke der er svar på den mail jeg har afsendt i dag inden for de 2 dage de lover må jeg i banken og bede dem om at trække pengene tilbage.

Jacob Wedell-Toppand mikkelsen found this review useful

Tuesday, October 15, 2013

Reply from foto.com

Kaere Maria
Jeg beklager meget.

Hvis du sender mig en e-mail med dit bestillingsnummer eller anden information, skal jeg nok sørge for at dit køb bliver refunderet.

E-mail: dida@foto.com

Venlig Hilsen
Dida

Singtehus

Min nye yndlings te-shop :-)

Sikke en fin shop hvor jeg kan finde alt det jeg skal bruge til fine priser - fine poser teen kommer i og lækker lækker te :-) Ser ingen grund til at handle te andre steder frem over :-)

Mette Marie Kjær found this review useful

Luckylittleme

Fantastisk

Lækker overskuelig webshop med gode søgefunktioner, super godt udvalg og hurtig levering og så elsker jeg bare når varene er pakket ordentlig ind :-) Der handler jeg snart igen :-)

Cdon

God service og lækre tilbud

Jeg har købt utallige dvd og blu-ray skiver og nu også bærbar computer og printer og det er bare gået gnidningsfrit! Selv da jeg efter bestilling fandt ud af jeg havde valgt en forkert printer blev problemet hurtigt løst - skrev til kundeservice med mit bestillingsnummer at jeg havde valgt den forkerte og skrev varenummeret på den det skulle være i stedet - det byttede de bare om uden problemer og oplyste at jeg ikke vil kunne se byttet på den mailen men på der nok skulle stå den rigtige printer på de papir der blev sendt med printeren :-) Handler der snart igen :-)

Fætter BR

Perfekt

Dejlig overskuelig hjemmeside med gode søgefunktion, kommer altid til at købe mere end planlagt p.g.a. gode tilbud - og så er levering hurtig og effektiv: -)

Adlibris

Perfekt

Rigtig god info på siden, altid gode tilbud og så har jeg endnu ikke søgt en bog forgæves og som bonus er der gratis fragt :-)

Minimums

Tip top service

Varerne er som forventet, hurtig levering og ellers en fin side med lækkert udvalg - handler der gerne igen :-)

Legetojforborn

Kvalitetsvarer men dyr fragt

Jeg har lige købt en seng til min datter, måske jeg er forvent med at så mange tilbyder gratis fragt hvis man køber over x antal kroner, men 500,- for at få en seng leveret - bilka tager 150,-. . Ligeledes synes jeg det er lidt flabet at tage penge for at man kan få tilsendt en sms om hvornår varen afsendes, jeg forventer hvertfald en vis service når jeg bruger 4000 på en seng. Men varen er super - lækker kvalitet og en fin og overskuelig samlevejledning og hver enkelt slags skruer i hver sin pose osv.

Magicworld - Kundeservice

Det var en fesen oplevelse

Jeg bestilte en masse forskellige ting hos Magicworld i juni, og ca. 1 uge efter modtog en pakke, men der manglede 2 ting hertil hørte et brev hvori der stod at de forventede at kunne fremsende de manglende ting inden for 1-2 uger, hvorfor de havde trukket hele beløbet. Jeg ventede 2 1/2 uge og ringede - varerne burde være lige på trapperne, så jeg ventede... og ventede knap 3 uger senere - bemærk nu er vi i august, ringede jeg igen og denne gang ville han lige tjekke op på det. Dagen efter fik jeg en mail og at de 2 ting var udgået og mine penge ville blive refunderet - hvilket de også gjorde :-) Men øv næsten 6 uger tog det at finde frem til at de at de var udgået og i sidste uge tjekkede jeg hjemmesiden og de ting jeg har fået besked om var udgået er stadig tilgængelige på hjemmesiden :-( En fin side med masser af spændende ting, men der skal da godt nok strammes op.

Interflora

Fine blomster

Service er helt i top og overskuelig hjemmeside - det eneste der plager mig lidt er den noget pebrede udbringningspris - 70 kr. og så kort til 25 - så har man lige brugt knap 100 kr og det er uden blomster. Men som skrevet et fint produkt.

Moods

En fornøjelse

Varen var som forventet - leveringen hurtig som en ninja - der giv præcis 26 timer fra jeg bestilte til posten ringede på min dør :-)
Jeg handler gerne hos moods.dk igen

Legbilligt

Fantastisk!

Faldt tilfældigvis over denne hjemmeside og vupti nu er alle julegaverne i hus :-) En dejlig overskuelig hjemmeside og fantastiske priser - fandt f.eks. en harmonika til min datter på tilbud til 100,- har ellers været ved at købe den på tilbud til 249,- et andet sted! Leveringen var ligeledes hurtig og smertefri og til det skal også lige nævnes kundeservice - der tog tlf i første hug og havde helt styr på min ordre og ville uden problemer tilføje en mindre detalje jeg havde glemt at vinge af :-)
Jeg handler helt sikkert hos legbilligt.dk igen :-)

Stoevsugerposen

Genialt

Bestilte en fredag eftermiddag og tænkte så sender de pakken mandag og jeg har varen tirsdag, men nej kl. 13.30 lørdag pakkede posten på - dælme i orden - ligeledes er varen :-)

Gucca

Hurtig handel

Dejlig nem brugerflade på hjemmesiden. Fandt hurtigt det jeg søgte og til mindre end andre steder.
Nem bestilling, gode priser og hurtig og ansvarlig (godt pakket) levering.
Har fortalt de nærmeste om mit nye online favoritsted, hvis der skal shoppes nye film mm.

Google

Nemt

og lige til og ekstra nemt når man bruger google :-)

Fullrate A/S

Super tilfreds

Bortset fra routeren er stort som et hus, funger alt fint og hvis der er problemer er det nemt at komme igennem til kundeservice hvor der er en god service! I dag fik jeg en sms fra Fullrate hvor der stod at der var problemer med den central jeg var tilsluttet og at de arbejdede på sagen. En halv time senere fik jeg en ny sms hvor der stod at de havde fundet fejlen og den ville tage op til 3 timer at fixe og de selvfølgelig beklagede. 2 timer og 20 min. senere modtog jeg endnu en sms hvor der stod at fejlen var nu rettet! Det er dælme god service!!!!!!

Idat

Så nemt

Først vil jeg rose en nem og overskuelig hjemmeside. Har lige handlet der for første gang og det bliver helt sikkert ikke sidste. Lækre produkter af god kvalitet, fornuftige priser og nem betjening og hurtig levering i fiiin pakke.

Babyhit

Nemt og billigt

Jeg bestilte og fik leveret. Flyverdragten var lidt stor i str. så sendte den retur så jeg kunne få en str. mindre. Ventede nogle dage hvorefter jeg ringede og spurgte hvor lang tid jeg skulle regne med der gik - fik oplyst at hvis jeg var heldig (post Danmark er jo til tider noget ustabile) ville den vare der samme dag og der gik et par timer og så kom posten :-)
Handler der gerne igen :-)

Postmedental

Helt i top

Nem og overskuelig side, bestil - betal og vupti er der varer - så skønt. Og må lige tilføje at priserne også gav et smil på læben :-)

Postdanmark

Manglende opdatering plus dårlig kundeservice

D. 29/3 fik jeg en mail om at min pakke var på vej med medfølgende track&trace - vi skal så helt hen til den 3/4 før der er en opdatering der siger at min pakke har været i taulov siden 31/3... Nå ringer til kundeservice tirsdag d.6/4 hvor der stadig ingen opdateringer er siden 31/3.. damen siger surt at man jo må forvente forsinkelser pga. påske og at min pakke tidligst ville blive leveret onsdag d.7/4. Det er så i dag - jeg tjekker mit t&t nummer og til min store forbavselse/forargelse er der opdateringer på at den har været forsøgt afleveret d. 6/4 kl.12.52 - præcis en time efter at den sure medarbejder forklarede mig at den stadig var i Taulov... Ringede så igen for at få fat i endnu en sur dame som mente at jeg skulle vente på posten smed en seddel i min postkasse.. tsk..tsk.. Cyklede på posthuset og fik forklaret situationen og fik langt om længe min pakke - heldigvis i god stand! Men øv for en service og meningsløst med t&t når det ikke bliver opdateret - det er jo ikke første gang det halter....

Ivan Christiansen found this review useful

Skandic

Fantastisk!!

Super i orden, hele vejen igennem - nem hjemmeside, lynhurtig bekræftigelse på køb og super updates på hele processen fra jeg trykked til gls manden afleverede den flotte tripp trapp stol i dag! Og super priser - handler der helt sikkert igen!!!

Kids-world.dk

Top service

Lækre varer, fik som bestilt og hurtig levering trods påskehelligdagene!

Callme

Fantastisk service

Super god og hjælpsom kundeservice og korrekt vare leveret - dog lidt forsinket men det var post Danmarks skyld.

Sjovbog

Fantastisk!!

Bestilte et broderet dåbsbånd lige op til påske 1/4 og var derfor forberedt på at det vil tage lidt tid da siden skriver leveringstid 5 hverdage - men allerede i dag 7/4 kom pakken - og super flot er det også - et firma jeg glædeligt handler med igen!!

Sejs Dyner

Fantastisk!!

SÅ lige et tilbud hvor der var over 300 kr. at spare på madras til mit barns nye seng. Modtog bekræftigelse på min bestilling 16.56 modtog igen en mail 17.01 om at min vare var sendt afsted :-) og som lovet kom madrassen med posten næste formiddag - har faktisk ikke pakket den ud endnu.. for venter desværre stadig på sengen fra tøjbamsen.dk......

MM-Konsol ApS

Super service - hurtig levering

Jeg købte wii fit board og andet tilbehør til nintendo wii, nåede at sende bestilling afsted 2 min. før "deadline! hvis jeg skulle modtage varerne dagen efter, og trods den travle tid mellem jul og nytår kunne jeg hente mine varer næste formiddag :-)

Marialucia Bevans profile

profile image of Marialucia  Bevan
Marialucia Bevan
Reviewer
Female, 1979
Odense, Denmark

About