Christina Olsens profile

Reviews (12)

Movia

Busserne kommer rigtig tit forsent, men åbenbart også for tidligt!

Jeg tager bussen flere gange om dagen, og jeg bor lige ved siden af mit busstop sted, så jeg går først ud lige 2 min før bussen skal være der, da jeg helst gerne vil undgå at stå og fryse udenfor.
Men de seneste par måneder er bussen kommet for tidligt halvdelen af dagene, og de restende halvdele meget for sent, kan godt forstå bussen kommer for sent engang imellem, men syntes det for dårligt at den kommer for tidligt!!

DSB

Altid forsinket, dårlige til at komunikere infomation ud angående forsinkeler

Togende er altid forsinket!
Og det er altid for sent de sender info ud.
Vinteren kan vel ikke komme som et chok hvert år!
I Schweitz er der sne, bjerge og alper året rundt, og de formår at få togene og busser til at gå til tiden .... så måske kunne man lære noget der...

Bonells

Dårlig service, over holder ikke loven, og lyver!

Havde købt et ur til 3000kr. også gik splitten ud i remmen, hvilket jeg så gik ind med, det var så for egen regning, hvis det skulle laves, hvilket også var fint nok, da remme som regel ikke er en del af garantien. Men da jeg så kom hjem med ur´et viste det sig så at en af tallende inde i skiven var røget af... Jeg ringer så derind og fortæller dem det, og de siger venligt at jeg bare skal komme derop igen. (bondells i fields)
Da jeg så ankommer i butikken, får jeg af vide at det ikke er en del af garantien og det koster 350kr.
Jeg tager så hen til en anden ur magere og spørg dem, de siger så det er altså en del af garantien! og det ville kun koste 175kr. i deres butik !

ALTSÅ alt i alt
- overholder de ikke garanti loven
- de meget dyrere end alle andre
- og de prøver at snyde en til at betale for fejl de laver på ens vare
- rigtig god service hvis man skal købe noget, men lige så snart man skal returnere noget, bytte noget eller klage og noget så er det nok den ringeste service jeg nogen sinde har oplevet !

Janne found this review useful

Salling

Dårlig service, intet svar når man ringer og mailer til dem.

Jeg var ude for at købe et par bukser til 1200kr. hos Salling, desværre var syningen gået op da jeg modtog dem, jeg valgte derfor at skrive adskillige mails til dem, men fik intet svar, derefter ringede jeg og blev kastet rundt fra medarbejder til medarbejder efter jeg blev smidt af.
Så alt i alt rigtig dårlig service, ingen svar når man ringer og mailer. Og elendig bytte/reklamations service! Syntes det er for dårligt når man køber et par bukser til over 1000kr. at de allerede er gået i stykker inden man har åbnet pakken.

SAXO.com

Hurtig levering, nemt at afbestille, og ingen fragt!

Saxo.com er en fantastisk boghandel!
De er hurtig om at sende bøgerne, nemt og overskueligt at se hvor langt ens ordre er hele tiden. Plus deres SMS system er også meget behjælpeligt og gratis!.
Og da jeg havde bestilt en bog forkert var det lige til at afbestille den igen! Super nemt!
Alt i alt fantastisk!

Mininthebox

skod virksomhed

De snyder en , sender sldrig varen og svarer ikke på ens mails.

PointShop.dk

semi god

de levere når man bestiller, og man får det forholdsvis hurtigt. Dog skal man have en rigtig god computer for at bruge pointshop, da der er meget virus på de hjemme sider man skal klikke sig ind på. eller alt i alt fint nok :)

YouSee

super billigt, ingen overaskelser

det gode ved onfone er at der aldrig komme uventede regninger ligesom med ALLE andre telefon selvskaber. du for hvad du betaler for og det er dejligt billigt. eneste grund til de ikke får 5 stjerner er at deres kundeservice ikke er helt god hver gang man ringer, dog skal man ikke vente så længe i røret.

Interflora

troværdige

meget troværdige, gør det altid godt og til lige præsis den til man har bestilt til. Men de ved også godt hvad de vil have for deres blomster + transport.

Facebook

hurtigt, nemt og sikkert (som regl)

godt sted til at finde gamle venner, kollegarer og andre mennesker som måske er forsvundet lidt ud af ens liv. nem og overskuelig. men har dog sine fejl og når man skal have hjælp er det umuligt at finde nogen som man kan skrive til for at få support.

Salon Delux

Guddommelig forkælelse for fuld skrue

Salon Delux er bare et fantastisk sted, ikke nok med massage stolene, den skønne kaffe og de lækre hårprodukter for ikke at tale om hovedbunds massagen. Så er der en fantastisk stemning når man træder ind i salonen. Jeg har prøvet mange frisører, men aldrig helt klinget med nogen af dem. Men hos salon delux føler man sig som en del af familien lige fra man træder ind af døren. Og der er altid gode råd og hjælp at hente når man sidder i stolen til både håropsætning, sminke, tøj sammensætninger , ja virkelig alt.
kan ikke rigtig sige andet end det er et sted som skal prøves det helt sikkert.


http://hvidovre.lokalavisen.dk/salon-delux-vinder-igen-/20110927/artikler/709279114/

Google

perfekt, lige til pas og svigter aldrig

som de fleste jo nok ved er google et af verdens mest værd hjemmeside. Google failer aldrig og står altid parat til at hjælpe en.

Christina Olsens profile

profile image of Christina Olsen
Christina Olsen
Reviewer
Female, 1993
Albertslund, Denmark

About

Navn: christina Olsen
Fra Albertslund, københavns komune
studere på roskilde gymnasium
arbejder i føtex