Anita Ivankovic Gracanins profile

Reviews (6)

Frie Funktionærer

Når håbet brister,livet føles tabt,så kontakt frie funktionærer,de kan lede dig på rette vej igen.

Tænk bare jeg bliver fyret og står der med alt håbet tabt,bliver syg og de sender mig på aktivering, mener slet ikke jeg hører hjemme blandt alle de syge,jeg fejler slet ikke noget der svarer til det de andre gør,jeg er bare overanstrengt i mine håndled ,der skal have lidt ro hvor ,men så finder jeg en stilling som jeg syntes om,men da jeg står sygemeldt må jeg ikke søge stillingen,jeg gør det alligevel og kommer til samtale får 4 ugers praktik,og da jeg så står der med alt håb tabt forklarer frie funktionærer mig at jeg kan tage et rokations vikariat,så er livet atter værd at leve og jeg er glad for mit job .Nu står jeg så og afventer svar på et fast job,hvor jeg var rokations vikar.

Tuesday, February 11, 2014

Reply from Frie Funktionærer

Tak for din anbefaling, og hvor er det dejligt at høre, at du har fundet nye udfordringer, der giver dig værdi. Jeg håber, at du får en positiv tilbagemelding på dit ønske om et fast job.

Med venlig hilsen
Lone Hansen, Frie Funktionærer

YouGov Danmark

Følg med i hvad der sker i danmark

Kom meld dig til yougov så er du med til at bedømme om det er noget godt eller skidt der sælges rundt i butikker og varehuse mm, og så er det sjovt!

Jensens

Desværre skuffet mange gange på det sidste

Vi var 4 inde at spise,først venter vi 45min på snack kurv. Så er sodavand forkert.Da vi så skal lave burger byg selv er der jord i salaten.
En anden gang er vi enige om salat og får meloner der er dårlige de ligefrem bider på tungen.Da vi klager undskyldes der med at de er fra dåse og har en bidende smag...ha ha ha jeg arbejder selv med mad og så langt ud på landet er der vidst ikke nemt at komme.

Elgiganten.dk

godt og billigt

jeg køber tit mine varer hos el giganten.Er der et problem bliver det løst.

Google

super let at bruge

jeg er slet ikke i tvivl jeg bruger ALTID google

Billigespil

super god service

Hvis du skal købe spil hurtigt og sikkert så kan jeg kun anbefale dig at bruge billigespil.Du bestiller og betaler og 2dage efter spiller du dit spil ingen problemer overhovedet

Anita Ivankovic Gracanins profile

profile image of Anita Ivankovic Gracanin
Anita Ivankovic Gracanin
Reviewer
Female, 1957
Nørre Aaby, Denmark

About