Mads´ profile

Reviews (26)

DR

Mange gode programmer

Meget af det der vises på DR er af generel god kvalitet. Dog er det uforståeligt at man skal betale licens. Put det ind i skatterne og drop opkrævningen, hvor mange snyder og gør det dyrt for dem der betaler.
Hjemmesiden er uoverskuelig og dr.nu fungerer ofre dårligt og programmerne er svære at finde.

Radissonblu

Altid en fornøjelse

Hoteller af høj standard og normalt til rimelige penge. Benytter dem gerne, hvis de er repræsenteret i den by jeg besøger. God service og lækker morgenmad. Værelserne er altid af god standard og rene og pæne. Kan anbefales.

Marriott

Kan anbefales

Altid god service og hoteller af høj standard. Ofte mange penge at spare ved at booke gennem hotels.com el.l.
Hoteller over det meste af Verdenen. God morgenmad på hotellerne.
Kan anbefales.

KLM

God service

Benytter meget gerne KLM. Mange ruter fra Danmark. Utrolig god service og rigtig gode fly med meget benplads. Priserne er ofte ligeså billige som Ryanair og andre discountselskaber.

Lufthansa

Godt flyselskab der overholder tiden

Flyver gerne med Lufthansa. De flyver til tiden og servicen er god. Flyene er i generel god stand og priserne er som regel konkurrencedygtige. Et bedre alternativ end SAS og budgetflyselskaberne.

SAS

Godt flyselskab

Hvis man ikke rejser på budget, så er SAS et godt valg. God service og mange destinationer at vælge mellem. Det ender desværre ofte med, at jeg vælger et andet selskab, da priserne tit er meget højere end hos konkurrenterne. Velfungerende hjemmeside og let booking.

Airberlin

Kun gode oplevelser med denne virksomhed

Bruger gerne Airberlin til rejser på budget. Synes flyenes tilstand og servicen er langt bedre end [external reference removed]. Priserne er gennemskuelige og har ikke oplevet ekstra omkostninger i forbindelse med rejser. Dog er de ofte forsinket en smule. Mange muligheder for transfer til billige penge. Hjemmesiden fungerer upåklageligt.

Hotels.com

Bruger dem så ofte som muligt

Tjekker altid priserne på hotels.com og hvis de er konkurrencedygtige benytter jeg som regel dem. Har aldrig oplevet problemer og har booket over 50 gange gennem tiden. Udvalget er blandt det bedste på nettet og designet er lækkert. Troværdig side jeg vil anbefale.

Ryanair

Godt alternativ

Har fløjet med Ryanair mange gange. Udelukkende på grund af nærmeste lufthavn eller deres tilbudspriser.
Det positive er deres præcise flyafgange og generel konkurrencedygtige priser. Man flyver ikke med Ryanair, hvis man vil have god service, god plads i flyet og andre lækre ting. Det er skrabet og de er strikse med bagage, check-in m.m.
Deres hjemmeside fungerer fint - dog uden at være fantastisk. Man skal huske at afkrydse en masse tillægsprodukter, som rejseforsikring, ekstra bagage, pladsreservation, priority boarding, billeje, taskekøb og andet for at undgå gebyrer. Ellers kan det hurtigt blive lige så dyrt som SAS og andre "bedre" luftfartsselskaber. Men skal man blot rejse med en enkelt håndbagage og fra A til B, så er Ryanair et godt alternativ. Men få hjælp til booking samt online check-in, hvis du ikke er skarp til at gennemskue deres forretning og hjemmeside.

Booking.com

Fremragende virksomhed

Lækker hjemmeside. Brugervenlig og stort udvalg af hoteller til rigtig gode priser.
Har brugt deres service utallige gange og har aldrig oplevet problemer. Let check-in på hotellerne og deres prisgaranti virker (har brugt den en enkelt gang).
Der kommer en hurtig online bekræftigelse med kvittering til din e-mail. Lækkert med mulighed for gratis afbestilling og især lækkert at de ikke opkræver depositum.
Kan absolut anbefales.

momondo

Bruger dem altid til rejsesøgning

Rigtig god hjemmeside og utrolig let at betjene. Designet er lækkert og nemt at komme videre til salgsstederne via deres links.
Dog kunne det være rigtig fedt, hvis de kunne udvikle en søgerobot, som kunne finde rejser mellem forskellige flyselskaber. Fx hvis du skal fra Aarhus til Milano, så ville en feature, som kunne finde en billet fra Ryanair mellem Aarhus og London og sende dig videre med EasyJet fra London til Milano på én billet/pris/søgning. På nuværende tidspunkt skal man selv lave to separate søgninger.
Deres priskalender er heller ikke helt funktionel.

Ellers en meget fin side. Priserne passer godt, er konkurrencedygtige og som nævnt meget brugervenlig.

Mashsteak

De bedste bøffer i DK!!!

Helt klart 5 stjerner for deres fantastiske bøffer - generelt hovedretter. Det kan umiddelbart ikke findes bedre inden for steak-kategorien. Servicen er generelt svingende og det samme kan siges om ventetiden fra man ankommer til man bestiller m.v. Forretterne og desserterne er også af svingende kvalitet og ikke noget specielt. Man skal komme for deres gode bøffer, gode vin samt hyggelige atmosfære.
Priserne er forholdsvis høje - især hovedretterne. Man kommer hurtigt af med over 1.000 kr. pr. person.
Kvaliteten af maden kan endvidere svinge efter hvor travlt der er i restauranten og hvem der er på arbejde i køkkenet. Men altid over middel.
Synes deres restaurant i Aarhus er den bedste i deres bøfkæde.
Bliver spændende at følge deres Londonprojekt...

Camilla Lilleris Andersen found this review useful

UnoEuro Webhosting

Upåklagelig samarbejdspartner

Vores virksomhed flyttede domæne til unoeuro for et år siden. Det fungerer godt, er billigt samt en masse nyttig statistik.
Det er utrolig nemt, at navigere rundt i kontrolpanelet. Brugte før one.com, som vi også var tilfredse med, men denne virksomhed/hjemmeside er lige det bedre.
Kan kun anbefales!

MOBILCOVERS.DK

Virkelig lækker webshop

Butikken har et godt udvalg og siden er super lækker og brugervenlig. Bestilte et cover mandag og modtog det allerede tirsdag. Hurtig service og kvaliteten var i top.

Helt sikkert en troværdig virksomhed til konkurrencedygtige priser.

Jakodan

Super service

Gode produkter og hurtig levering. Alt ok!

Google

Perfekt

Den bedste søgemaskine online!

www.computersalg.dk

Alt som det skulle være

Købte Apple TV. Kom efter 1-2 dage og alt var perfekt.

Interior Addict

Troværdig virksomhed

Jeg har bestilt 2 PH lamper gennem denne hjemmeside. Meget professionel hjemmeside og overskuelige funktioner. Den ene lampe blev leveret efter blot en uge, hvorimod den sidste lampe tog omkring 2 måneder. Dog inden for lovet leveringstid. Pengene blev trukket fra kreditkortet allerede dagen efter bestilling, hvor jeg personligt havde ønsket, at betalingen først bliver trukket ved levering. Jeg synes godt man kan se, at produkterne er replika, men kvaliteten virker acceptabelt. Emballagen kunne godt være af bedre kvalitet. Men alt i alt et sted jeg gerne ville bruge igen.

Facebook

Måske en døgnflue?

Oprettede mig på facebook blandt de første danskere og har set udviklingen gennem de sidste år.

Brugte det meget i starten men mindre og mindre nu. Sådan tror jeg de fleste mennesker har det.

Det er dog en super måde at holde kontakten ved lige og møde nye mennesker samt dele billeder mv. Det samme er gældende for studiegrupper osv.

Trustpilot

God vejledning

Lækkert koncept der giver et billede af den virksomhed man overvejer at handle ved.

Det kan nogle gange virke som om anmeldelserne er skrevet af folk tilknyttet virksomheden for at få et godt ry. Men som udgangspunkt er det positivt.

En anden ting er at der mangler for mange sider, som ikke er anmeldt eller ikke findes på trustpilot.

Men alt i alt en side jeg benytter mig meget af.

Telia

En gang Telia aldrig Telia

Man kan skrive rigtig meget omkring denne virksomhed. Både positive ting og negative ting. Mine oplevelser med Telia har været mest til den dårlige side.

For det første er deres priser og fakturaer utrolig ugennemsigtige. Man ved ikke rigtig hvad man betaler for osv. Hvis man får en regning fra Telia, som er en fejl er det utrolig svært at komme ud af den, selvom kundeservice lover den er slettet fra systemet kommer rykkerne stadig efterfølgende. Især er deres Iphoneabbonement alt for dyrt.

En positiv ting kan være deres netværksdækning. Den er dårligere end TDC men bedre end Telenor. Så her er der lidt plusser at hente. Deres bredbånd fungerer også overvejende godt. Dog heller ikke speciel konkurrencedygtige på prisen og dårlig kundeservice.

Med de mange udbydere på markedet vil jeg vælge en anden frem for Telia.

Janusand Gabriel Cornea found this review useful

Apple

Fantastisk velfungerende virksomhed

Apple virker! Verdens bedste EDBprodukter kommer fra Apple. Uden tvivl når man har prøvet det. Og man skal ikke være nervøs for at handle i deres webshop. Deres varer er normalt på lager og sendes i de fleste tilfælde fragtfrit inden for få dage. Altid pakket rigtig forsvarligt ind så deres produkter ikke går i stykker. Jeg har selv købt Imac, MacMini, Iphone, Ipod Touch, MacBook, MacBook Pro samt Time Capsule gennem dem og ingen af tingene har været til reparation. Virker altid!

Kun mine varmeste anbefalinger til Apple.

Husk studerende kan få 6 % rabat på deres webshop, hvilket jeg selv har benyttet mig af. Rabatten kan man fx ikke få i Fona osv.

Mangospot

God vejledning om restauranter

Mangospot er en hjemmeside, hvor brugere kan anmelde restauranter mm. Det kan give inspiration inden man skal vælge sin restaurant. Det eneste minus er, at man nogle gange kan mistænke ejerne og medarbejderne som anmeldere. Men ellers er det en velfungerende side som også har iphone apps. Bruger den selv tit inden restauranterne udvælges til aftenens besøg.

Betsson

Effektiv og brugervenlig

Kan kun give mine varmeste anbefalinger herfra. Hurtig server. Alle forskellige spil. Udbetalinger direkte til visa eller bankkonto efter få dage. Helt igennem en effektiv og troværdig side. Hvis du har vundet er der absolut ingen problemer med at få dine penge udbetalt, som ved andre ligende sider. Det eneste de beder om er kopi af ID. Mvh.

wupti.com

Super koncept

Bruger denne virksomhed, som leverandør så ofte som muligt. Super konkurrencedygtige og god kundeservice.

Levering sker ofte dagen efter.

Bibob.dk

Billig telefoni

Super service og billig alternativ.

Mads´ profile

profile image of Mads
Mads
Reviewer
Male, 1984
Aarhus, Denmark

About

Studerende i Århus inden for økonomi.