Andreas s profile

Reviews (4)

Trustpilot

God ide!

Super god ide som kan hjælpe os alle.

Sparekassen Vendsyssel

Netbank

Deres netbank er nem og overskuelig, og der er ingen problemer mht. udbetalinger og andet. Alt i alt har jeg haft en fin oplevelse med banken.

Facebook

Spam, reklamer og invitationer.

Facebook er et udmærket socialt samlested for gamle og unge. Dog synes jeg at der er kommet alt for mange reklamer, for mange snyde sider samt for meget spam til igennem årene. Man bliver tvunget til at ændre sit profil udseende, hvilket jeg synes er meget dårligt.

Så konklusionen lyder: Mere frihed og overskuelighed, mindre reklamer og lænker.

SpeedGaming.pro

Dårlig support og ikke funktionelle servere

Anders og jeg er kommet frem til en løsning, og jeg har fået en 16 slots FFA server i 2 måneder gratis. I vores dialog gør Anders det klart, at en sådan behandling af andre medarbejdere ikke skal finde sted fremover. Serveren kører nu fint og uden problemer.

-----------------------REDIGERET PER 23/03/12---------------------------

Jeg købte for 2 måneder siden en server hos speedgaming.pro. Alt virkede fint, betalingen gik i gennem og alt virkede overskueligt. Problemerne begyndte da jeg skulle prøve min nye server. Jeg prøvede at connecte men kunne ikke. Jeg tjekkede flere gange at serveren kørte og det stod der den gjorde. Mine andre kammerater kunne heller ikke forbinde til serveren, og jeg gjorde speedgaming opmærksom på problemet flere gange. Der gik omkring 4 dage før jeg endelig fik et lasket svar, om at den skam kørte fint. Pludselig kunne jeg forbinde og kom ind. Jeg havde senere lagt nogle maps på, og derefter genstartet serveren. Efter det ville serveren simpelthen ikke starte igen, og det skyldes hverken map eller andre mods, da jeg fjernede det igen. Selv efter en geninstallering af serveren virkede det ikke. Jeg skrev igen, og blev beskyldt for at lyve af speedgaming.pro. Så ganske simpelt utrolig dårlig og flabet support, samt servere som har meget lav oppe tid. Find et andet sted at købe jeres server.

Tuesday, March 6, 2012

Reply from SpeedGaming

Hej Andreas

Tak for din anmeldelse.

Først og fremmest er jeg glad for at høre, at serverne kørte godt, og du havde et godt forløb med betaling, kontrolpanel og brugen af serverne i starten. I december og januar var vi hårdt ramt af forskellige problemer - alt fra tekniske problemer til angreb udefra. Det skabte en række driftsforstyrrelser, som alle kunder blev kompenseret for.
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med supporten. Jeg vil gå dine sager igennem og se, hvad problemet har været, og hvordan det kan forbedres fremadrettet. Hvis du skriver til mig direkte på ace@speedgaming.pro, vil jeg meget gerne høre fra dig, så vi kan få det rettet med det samme. Samtidig får du naturligvis en ny, og gratis, gameserver hos os.

Jeg håber på at høre fra dig.

Mvh
Anders Eiler
Ejer, SpeedGaming.pro

Andreas s profile

profile image of Andreas
Andreas
Reviewer
Male, 1993
Brønderslev, Denmark

About

Jeg er en 18 årig fyr som går på gymnasiet. Mine interesser falder på IT samt kammerater. Jeg har 4 brødre og er vokset op i Brønderslev området med min familie.