christines profile

Reviews (1)

MADLOG

Alt det man har brug for, med masser af plads til mere!

Madlog er jo helt fantastisk nem at bruge, ISÆR med app'en der gør det nemmere at holde øje med hvad man spiser i løbet af dagen...
Det er skønt man kan prøvekøre siden inden man køber, og synes det er en meget overkommelig pris i forhold til hvad man får ud af det...
Det er vildt fedt man kan fidne næsten alle mærker, og hvis man finder et nyt kan man selv taste det ind eller sende det ind til madlog så de sætter det på listen, SMART!

Jeg vil også lige komplimentere servicen hvis man skriver et spørgsmål ind til Madlog, der gik lige akkurat 20 min så blinkede min indbox. Det er altså bare lækkert...

Forummet med de små grupper er desværre alt for stort og uoverskueligt, så det har jeg ikke lyst til at bruge. Men ellers en god idé. Måske kunne man stramme reglerne om oprettelse af gruppe?

Derudover kan Madlog sagtens udvide sig! Der mangler lidt information omkring vægttab, vedligeholdelse af vægt osv, information om mad, eks hvad er grove og fine grøntsager? Hvor sund for kroppen er hummus, og vejledning i generel sammensætning af mad for at holde en god livstil og dejlige madvaner.. Og så mangler der lidt info omkring hvad de forskellige motionsforme går ud på (skal lige siges at det er et lækkert stort udvalg), jeg kan da godt synes det er vildt hårdt til styrketræning men det i virkeligheden er under kategorien "let"...

Ellers en helt fantastisk side, lækkert sat op, rummer mange fede ting og features (madberegneren er jo for sej!) og er dejlig overskuelig at arbejde med! Godt klaret Madlog!

Thursday, March 8, 2012

Reply from Madlog ApS

Hej Christine
Mange tak for din positive anmeldelse.
Skønt at høre at du har så gode erfaringer med MADLOG.

Hensigten med MADLOG Mobil har netop været at gøre den daglige brug af MADLOG så nem og tilgængelig som muligt.

Det er også dejligt at høre at du finder vores madvaredatabase fyldestgørende, og at du som bruger på MADLOG finder de madvarer du bruger i din hverdag.
Vores fødevaredatabase er vores kerneprodukt og vi gør rigtig meget for løbende at holde den opdateret.

Vi prioritere vores kundeservice meget højt og forsøger at svare vores brugere så hurtigt og så fyldestgørende som muligt. Derfor er det også rigtig rart for os at få en positiv respons på vores korte svartider.

MADLOG skal ses som en avanceret kalorietæller. Derfor finder vores bruger ikke kostvejledning og generelle informationer omkring vægttab, madvaner og livsstil på vores side. Når vores kunder forespørger på dette, så henviser vi altid til en diætist eller kostvejleder, som har de fornødne kompetencer til at hjælpe på det område.

Alle data i vores motionsdatabase er gennemsnitsberegninger, det mest præcise tal får man altid ved at benytte et pulsur. Du kan indtaste disse manuelle målinger fra dit pulsur i motionsloggen, ved at skrive ”Manuel indtastning” når du indtaster din motion, og på den måde præcist se hvor meget du forbrænder ved eksempelvis styrketræning.

Afslutningsvis vil jeg gerne takke dig for dine gode inputs. Alle idéer vi modtager bliver løbende gennemgået, så vi kan forbedre MADLOG på den bedst mulige måde og til størst mulig tilfredshed for vores brugere.

Med venlig hilsen
Vivi - MADLOG

christines profile

profile image of christine
christine
Reviewer
Female, 1987
København, Denmark

About