Casper Thede Olsens profile

Reviews (11)

Postdanmark

Fejlomdelt pakke og dårlig intern kommunikation

Jeg bestilte d. 26/2 om formiddagen en pakke uden omdeling på en webshop og blev adviseret et par timer efter om at min pakke nu var sendt. Dagen efter kl 9.52 modtager jeg en SMS om at min pakke nu er klar til afhentning, dog i en pakkeboks 12 km fra hvor jeg jeg bor, så jeg skyndte mig at kontakte deres kundeservice.

Her blev jeg mødt med undren og en smulen muggent med kommentaren "det jo var samme postnummer?". I Jylland dækker et postnummer så bare tit et meget stort område. Boksen som den var blevet leveret til ligger som sagt 12 km fra min bopæl og har kun åben til kl 19, hvilket ville være umuligt for mig at nå da jeg har langt fra arbejde. Begrundelsen var, at der sikkert ikke var plads på det lokale udleveringsted (selvom pakken er opgivet til 200g og ikke fylder mere end et maxi-brev), som ligger blot 500m fra hvor jeg bor. Men hun ville da gerne få den flyttet mod et gebyr på 40 kr; hvilket jeg ikke ville acceptere, for så ville det jo os have været muligt at levere den der idag.

Jeg kontakter kort efter deres chat support, forklare dem igen sagen og her er undskyldningen at det deres fejl og den vil blive om-leveret dagen efter. Noget som måske kunne havde lade sig gøre med det samme, hvis den første dame havde accepteret det var deres fejl. Jeg acceptere og afventer, da jeg ikke kan hente den det andet sted.

D. 28 kontakter jeg dem igen omkring middag, da jeg endnu ikke kan se noget på mit T&T for at høre hvad status er. Her meddeler de mig at der sket endnu en fejl og de ikke har set noten om at pakken skal flyttes. Det vil derfor ske d. 1/3 om lørdagen, hvilket de forsikre mig om.

Lørdag formiddag ved 11 tiden kontakter jeg igen deres kundeservice og får beskeden at pakken vil være mulig at hente omkring kl 15 i det lokale udleveringsted. Jeg spørger om de sikre, for ellers må finde mulighed for at afhente pakken det andet sted, og det kan de.

KL 12.30 bliver pakken godt nok afhentet, men så sker der heller ikke mere. Jeg kontakter deres support kl 17 og får beskeden at de faktisk ikke kan sige hvor pakken er, efter som den ikke er blevet scannet siden 12.30 - Den kan derfor befinde sig "over alt" i området.

Søndag tager jeg chancen og kører i den lokale Superbrugsen, som efter en kort snak og et hurtigt kig, finder min pakke liggende på gulvet, sammen med andre som var blevet leveret om lørdagen. Da de normalt kun har åben for pakker mandag-fredag var de ikke blevet scannet som ankommet, men fik den naturligvis udleveret.

Tommy Højelseand Nicki Fynbo Hansen found this review useful

Monday, March 3, 2014

Reply from Post Danmark

Hej Casper

Jeg kan godt se, at vi har lagt din pakke til afhentning langt fra dit nærmeste afhentningssted - og at dit forsøg på at få pakken bragt til din lokale postbutik har været en omstændig affære.

Det må du undskylde.

Din anmeldelse er sendt til den ansvarlige kundeservicechef, så vi kan sikre, at du og andre kunder får de samme oplysninger, uanset om det er via telefon eller chat, I kontakter os.

Jeg sender den desuden til pakkeomdelerne, så de kan læse, at de lagde lige lovlig mange kilometer mellem dig og din pakke.

Med venlig hilsen

Helle fra Post Danmark Kundeservice

Mytrendyphone

Hurtig og næsten perfekt levering

Købte de sidste små ekstra julegaver en uge før jul og deres side havde en counter som viste at bestilte man inden for en bestemt tid, var man sikret afsendelse samme dag.

Om aften fik jeg da også en mail om at min forsendelse var afsendt, men det var først dagen efter om aften at jeg modtog et track & trace nummer. På 3. Dag kunne jeg afhente min pakke på det lokale posthus.

Ovenstående skyldes sandsynligvis travlhed op til jul, alt andet var upåklageligt og fungerede efter hensigten. Alligevel bliver det kun til 4 ud af 5, da min pakke ikke blev afsendt helt samme dag, som jeg bestilte.

Elgiganten.dk

Ekspress levering eller ingen levering

Jeg bestilte i mandags en Linksys N900 som de påstår at have over 100 på lager. Tirsdag aften ringer jeg, og får at vide at pakken var afsendt fra ekstern leverandør og skulle blive leveret dagen efter. Jeg ville få et tracking nummer senere i forløbet.

Da jeg idag endnu ikke havde modtaget et tracking nummer ved 11 tiden blev jeg utålmodigt og ringede ind igen. Svaret er nu, at pakken vil blive sendt i dag fra deres lager og efter som jeg ikke har betalt for "ekspress" levering, havde min bestilling lav prioritet på deres lager. Uforstående, måtte jeg forklare kundeservice at jeg netop ikke havde haft dette valg under bestilling og efter at de selv havde forsøgt, måtte de erkende at netop dette produkt ikke var muligt at få ekspress levering på, hvilket ikke kunne forklares.

Spørgsmålet om de kan nå at levere inden fredag, da adressen jeg har bedt om levering til er mit arbejde, er svaret at det kan de ikke da der kan gå 1-4 hverdage blot for levering. Da der nu er risiko for at pakken ikke kommer inden firmaet holder juleferie, ville jeg havde dem til at ændre adressen, hvilket ikke var muligt nu da den allerede var pakket, det til trods for at min bestilling stadigvæk står som "reserveret" i deres online system. Annullering af min bestilling kunne heller ikke komme på tale, da den som sagt allerede er pakket.

Generelt dårlig oplevelse.

Update: 19/12: 10:15
Efter at have oplyst mit ordre nummer via mail til Elgiganten's trustpilot kundeservice, skete der ikke mere end "vi undersøger og vender tilbage". Igår aftes modtog jeg en email omkring kl 21.00 med et tracking nummer til GLS, samt besked om at pakken var sendt, men stadigvæk til mit arbejde. Det bliver så ikke bedre af, at det sporings nummer jeg har modtaget ikke findes i GLS endnu da de:
A) ikke har modtaget pakken
B) ikke har modtaget data elektronisk på pakken

Så reelt set, blev pakken ikke sendt igår som deres kundeservice lovet, den er blot blevet pakket og gjort klar til at kunne sendes idag. En pakke jeg nu skal overveje, om jeg måske skal tilbringe hele dagen på et lukket kontor d. 23 for at modtage eller også bare opgive at den når frem til mig overhoved, da GLS næppe opbevare pakker i 14 dage.

Uptate 20/12 8:10
Igår eftermiddags ved 14:30 tiden talte jeg igen med kundeservice - De kunne til at starte med ikke få GLS pakkenummeret til at stemme, men efter noget tid forsikret de mig om at det var et GLS pakkenummer og at den blot skulle nå frem til Danmark, da min varer er afsendt fra deres lager i Sverige inden at nummeret er aktivt til sporing og det burde ske i løbet af dagen.

Har her til morgen tilladt mig at kontakte GLS direkte, for at få valideret pakke nummeret da det endnu ikke er aktivt. Og til (ikke) stor overraskelse viser det sig, at en del af nummeret bruges til at identificere afsenderen og dette ikke tilhøre nogen og mit pakkenummer derfor er ugyldig.

Wednesday, December 18, 2013

Reply from Elgiganten A/S

Hej casper,

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af, at du har haft denne oplevelse angående din ordre købt via vores hjemmside.

Vi har haft meget travlt oppe på vores lager i forbindelse med at det snart er jul og derfor er det desværre ikke alle pakker som er blevet afsendt som forventet.

Det er korrekt, at pakker der er bestilt med ekspres vil blive behandlet hurtigere. Det betyder dog ikke, at andre pakker ikke behandles, der er dog en længere leveringsfrist på disse standard leveringer.

Er du ikke sød, at sende dit ordrenummer til mig, så vil jeg meget gerne se, om vi fremadrettet kan blive bedre, så andre kunder ikke kommer i samme situation.

Håber trods dette, at du får en god jul.

Mvh Mette
Elgigantens kundecenter.

BJ Trading

Gebyr stjæler lysten...

Har i alt den tid jeg kan huske handlet ved bj-trading.dk når det kom til eksempelvis harddiske, da jeg ved de sender dem forsvarligt og samtidigt ofte er de billigste på dette område.

Men da jeg fornyligt skulle bruge en harddisk blev jeg noget overrasket over deres nye gebyr system, som absolut gjorde at jeg jeg var yderst tæt på at annullere min ordre ved dem.

Tilbage i de gode dage, kunne man omkring kl. 17 stadigvæk nå at lægge en ordre og oftes få den allerede dagen efter, dette er desværre slut, og næsten umuligt med mindre man betaler 10 kr ekstra. Derfor kun 3 stjerner.

nielsand Martin Madsen found this review useful

CBB Mobil

Gode abonnementer - men pleads til forbedringer

CBB er et af de bedste teleselvskaber jeg til dato har været ved, da de har konkurrence dygtige priser og til tider tilbud på deres pakker der også gælder eksisterende kunder.

Jeg savner dog mobil pakker, der indeholder mere data, evt med mindre tale tid da de fleste jeg ringer til også er kunder ved CBB.

Til slut, vil jeg gerne sige at jeg er super ked af at de har valgt at skifte deres mobilsvarer ud med en, som minder om alle andre teleselskabers. Det var super dejligt at kunne pålægge svarer til forskellige numre, inklusiv udenlandske, hemligt nummer osv. Ligesom det var muligt at aflytte denne online. Dette gør de faktisk kun får 4 stjerner, da det for mig at se var en stor forringelse af deres service.

Surftown.dk

Kun NED af bakke

Jeg har været kunde hos Surftown siden 20/1-2008.

Indtil for 6 måneder siden var jeg rigtig godt tilfreds med Surftown. Desværre skete der flere ting efterfølgende som har gjort at jeg nu absolut ikke kan anbefale dem længere.

1. Problem var deres lille uheld med vand tilbage i Juli. Jeg er super glad for jeg ikke var Erhvervs kunde, da surftown havde valgt at mikse backup serverne for erhverv og Privat i en stor bunke og man derfor kom op i tilfældig rækkefølge. Da jeg havde et privat hotel, så jeg lidt ligeglad med at jeg lå sidst i køen, men stakkels de erhvervs kunder der lå på samme server som mig og først kørte rigtigt igen efter en uges nedetid, av for pokker!

2. Da alt så igen var "på plads" begyndte jeg at opleve lange svartider oftes op til 30 sekunder eller der over, selv på simple HTML sider. Efter længere tids frem og tilbage med deres support og opsætning af overvågning, ender de med at sige min side kræver for mange ressourcer er skyld i den generelt længere svartid og den ekstra svartid jeg oplever her og der, skyldes apache serveren der genstartes hvert 2. time. Dette er vel og mærket ting jeg aldrig før har lagt mærke til.

3. Efter flere småproblemer og endnu flere kontakter med support afdelingen vælger jeg at kaste håndklædet i ringen. Her har jeg omkring 1. måned tilbage af min forudbetalte tid ved surftown og da jeg har eksamen orker jeg ikke diskutere mere med deres supportere.

Da jeg endelig er færdig med eksamen og får tid til at sætte mig ned er det d. 19 om aften. Jeg får købt nyt webhotel ved anden udbyder og begynder så småt at flytte data over. Men af en eller anden grund fejler alt for mig ca 23.45, jeg begynder at få popup fra både min FTP, Database program og ikke mindst mit mail program som jeg lige har sat til at flytte alt fra deres Mail server og til min nye. Alt tyder på at mit hotel er blevet lukket lidt før hvad det burde. Jeg er glad for at jeg fik overført indholdet af mine database og webdir, men må til at leve med at jeg mistet diverse vigtige mails fra den seneste tid. Jeg gider ikke bruge mere tid på dem, kun revurdere min tidligere 5 stjerner, da det ærlig talt kun er gået ned af bakke for dem de sidste 6 måneder.

Ved min nye host er min svartid pt 50% af det på surftown og jeg har endnu ikke oplevet at "hænge" i op imod et par minutter hvert 2. time.

Remy Jessen Lorenzenand Jonas Dahl found this review useful

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

Forvirret RMA sag

Jeg har haft 2 ordre ved Komplett ind til videre, den seneste var på en Laptop til min kone og den gik faktisk smertefrit.

Inden da, har jeg for næsten 2 år siden bestilt et G15 tastatur og en G9 mus. For 3 uger siden begyndte den så ikke og ville scroll op og ned og jeg hev fat i Logitech for at høre om det evt var et driver problem.

De henviser mig så til at kontakte stedet jeg har købt den, da det stadigvæk er under reklamation/garantien og siger jeg skal bede om en ombytning.

Jeg kontakter derfor Komplett telefonisk, for at høre hvordan vi gør og Support'eren afsender så en pakkeseddel, således jeg ikke skal betale for porto'en (Kæmpe plus!). De lover at kigge på den og ombytte den til en G9x Mus, da G9 er udgået.

Jeg får den afsendt og finder her efter ind på siden og logger ind for at se status på min RMA sag, siden er dog blank og jeg lader det ligge et par dage. Jeg kan så efterfølgende se at de har modtaget min pakke og kontakter dem, for at høre hvorfor jeg ikke kan se status på min RMA. Det viser sig, at når en supporter opretter en RMA sag, kan denne kun ses af dem, ikke kunden og jeg kan derfor ikke følge med i status på min RMA sag, på anden måde end vente på den E-mail de sender ud, når sagen afsluttes.

Efter en uges tid, kommer der en mail fra dem om at min RMA sag er afsluttet og her går faktisk først galt. De har nemlig valgt at udbetale produktets værdi ved købet på 399 kr, til min Dankort og ikke lave en ombytning som aftalt. Samtidigt har jeg i mellemtiden udskiftet mit Dankort på grund af slitage. Kontakter dem og de beklager straks fejlen og supporteren og lover at finde en løsning på problemet, evt kunne jeg jo selv bestille musen, hvis jeg nu alligevel fik pengene sat ind på min konto. Men skal jeg gøre dette, vil det koste mig 448 kr inklusiv porto.

Jeg er så nød til at vente weekenden over, og her efter må rykke for en status fra deres bogholderi. Her efter får jeg så en bekræftigelse på, at indbetalingen fejlede og om jeg ønskede ombytning til en G9X mus.

Dette bliver bekræftet og jeg venter PT på at pakken kommer igennem postdanmark.

Det de mister 3 stjerner på er:
RMA sagen er ikke synlig for kunden, når en supporter opretter RMA sagen.

Forsøget på at tilbagebetale varens pris, selvom en ombytning var aftalt på forhånd, hvilket betyder en længere ventetid på at få en funktionel mus.

At jeg ikke har fået nogen ny ordreseddel i min profil, efter afsendelse af en ny mus. Dette skal ses i forhold til, hvis der viser sig at være et problem med denne mus, så SKAL jeg finde en ordreseddel frem i en gammeldags mappe.

Coolshop

priskrig og super service!

De sender altid samme dag hvis varerne er på lager, og bestiller man fx spil bliver de leveret i en konvolut, så selvom man ikke er hjemme skal man ikke vente til dagen efter med at hente pakken!

Priserne er helt i bund på både spil og hardware, har ofte fundet spil som var 100-150 kr billigere end i diverse butikker i byen. Finder man et produkt i en anden shop, der er billigere og det en med pris garanti, så matcher de gerne prisen.

Derfor 5 stjerner!

Compumail

Dårlig service!

Startede ud med at skrive min gamle adresse ved en fejl, fik den dog efter sendt mod et acceptabelt gebyr på 50 kr, super Service!.

Her efter viser det sig at der mangler et CD-rom drev som de eftersender uden gebyr. Måtte dog skrive en mail dagen efter og minde dem om det glemte drev, hvorefter de sender det! ENDNU engang sender de til min gamle adresse, selvom jeg havde ændret det i min profil, og gjort opmærksom på denne fejl via telefon! Jeg ringer til dem da jeg modtager afsendelses informationerne, men ham jeg talte med orkede ikke rode hele deres pakkepost igennem for at rette deres fejl. Heldigt for mig at Postdanmark gad udlevere den i pakkecentralen uden for byen, ellers havde det kostet mig 50 kr mere.

Nå men da jeg så får alle vare, er viser det sig at den ene Raptor disk er beskadiget og måtte sendes retur til RMA, gik meget hurtigt, på nær de glemte at sende en ny retur! Måtte rykke for denne ligeledes, igen havde deres system svigtet dem, derfor var ingen ny blevet afsendt.

Deres indpakning af hardware består af brunt pakkepapir og faktisk ikke meget andet, hvilket kan være skyld i en del hardware som får "ikke synlige" skader, fx harddisk!

Handler ikke ved dem igen før de forbedre deres system, samt indpakning af hardware de sender! Krøllet papir holder altså ikke meget!

Karsten Jensen found this review useful

TELMORE

Har haft dem fra dag 1.

Har haft Telmore siden dag 1 og har aldrig haft problemer med dem, faktisk sker det sjældent jeg besøger deres side, da jeg er tilmeldt automatisk optankning. :) vildt dejligt den bare giver en besked hver gang den tanker op, så man stadigvæk kan holde øje med sit forbrug :)

5 stjerner her fra :D

kasper found this review useful

Needhost

Alt for ringe

Tid hos dem: 1 år

Jeg prøvede: Deres pakke med 1.5GB

Service: Stinker groft - man får sjælendt god service, og deres garanti for svar inden for 30 mins på deres engelsk support overholder de ikke, var et døgn om at få svar de fleste gange

Kvalitet: Det virker upåklageligt når det endelige fungere, desværre er de meget præget af diverse nedbrud og det trækker derfor meget ned for mig. De påstår dog at det kun er midlertidigt, men har desværre oplevet det igennem hele mit forløb hos dem, de skulle dog være ved at flytte i egne server rum i stedet for de lejet som de har PT i tyskland...

Tilbud: de tilbyder 1.5 GB plads for næsten ingen penge, samt masser af andet godt og tiltrækker derfor en rigtig meget. Deres kontrol Panel er det bedste jeg har prøvet ind til videre, dog trækker det langt fra resten op.

Mads Illum, Morten Lisborg Eriksenand Michael found this review useful

Casper Thede Olsens profile

profile image of Casper Thede Olsen
Casper Thede Olsen
Reviewer
Male, 1986
Guderup, Denmark

About

Handler online flere gange om året, desværre oftes ved de samme butikker og derfor sker det at jeg er nødsaget til at ændre i allerede afgivet anmeldelser :)