Mikaels profile

Reviews (2)

3 (HI3G Danmark ApS)

3 value for money

Jeg har været mobilkunde hos 3 siden december 2012. Mine to ældste børn og jeg selv har alle abonnementer hos 3 og vores mobiler er købt hos 3. 3 er ikke specielt billige med deres abonnementer eller mobiltelefoner. Til gengæld oplever jeg rigtig god dækning via 3. F.eks. på vores sommerferie i år i sommerhusområdet omkring Ebeltoft. Her må både TDC og Telenor normalt give op, men der var dækning med 3! Herligt!
Jeg bruger 3 butikken i Herning centret. Det er ikke nogen særlig lækker butik. Faktisk mere en udvidet markedsstand end en decideret butik. Men personalet er altid venlige og imødekommende. Min opfordring til 3 er at skabe en god butik i centret, så det dygtige personale kan få en god ramme for deres daglige arbejde.

Vi har haft bøvl med et par af de mobiler, som vi har købt og en af dem blev til sidst sendt retur til producenten og byttet til en ny. I den forbindelse blev det hele håndteret ret professionelt af personalet.
Vi oplever indimellem udfald på netværket, hvor vi ikke kan sms'e eller bruge mobildata. Det er dog oftest kun midlertidig og som regel kommunikerer 3 også om dette ud til kunderne på facebook, hjemmeside mm. Jeg tænker det er et vilkår for teleselskaberne, at det ikke kører 100 % alle årets dage.
Jeg bruger også 3's app, hvor jeg kan følge forbrug, regninger mm. Rigtig god app med stor brugervenlighed og overskuelighed.
Alt i alt en tilfreds kunde, hvor kun priserne gør at jeg ikke giver alle 5 stjerner.

Friday, October 4, 2013

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Mikael

Tak for din fyldestgørende anmeldelse, og din ros! Det er en rigtig god feedback for os, at høre om de ting vi gør godt og de ting vi fortsat kan gøre endnu bedre, så det skal du også have tak for.

Jeg har sendt din ros videre til 3Butikken til Herning, og jeg er sikker på at de bliver rigtig glade for den!


De bedste hilsner
Sophie

Sinful.dk

Fantastisk service!

Jeg fik supergod vejledning over telefonen. Både omkring produkterne og omkring forsendelsesmulighederne. Min pakke blev leveret lynhurtigt, diskret og nemt via døgnposten. Sinful.dk kan kun anbefales.

Mikaels profile

profile image of Mikael
Mikael
Reviewer
Denmark

About