Sophia Kellers profile

Reviews (4)

Cykelshoppen.dk

Kanon

Super hurtig levering, billigt :)

Rejsekort

Manglende tjek ud 89 kr.

Det kostede mig 89 kr. fordi jeg glemte at tjekke ud, det er for dårligt at det skal være så sygt dyrt at glemme at tjekke ud.. men på den anden side glemmer jeg ikke at tjekke ud igen fordi det er for dyrt.... men ellers er det okay

Michael Rude Cortzen found this review useful

SILVAN

Nærmest overfaldet af medarbejder

Tænk engang så bliver jeg igår d. 13 ringet op af en fra stark/silvan koncernen omkring et problem med virkelig dårlig service og et kort som virker i silvan i Ribe men ikke i Esbjerg osv. Denne herre der ringer til mig skælder mig nærmest ud for at have skrevet denne tidligere anmeldelse af dårlig og uforskammet service. Han mente at jeg ikke kunne tillade mig at skrive sådan en anmeldelse herinde, samtidig med det har en af de to medarbejdere jeg snakkede med omkring det tidligere problem d. 9 sørme også givet mit nr. til denne person der nærmest overfaldt mig. Det skal lige siges det var uden min accept at de gav mit nr. videre til en trejde mand!!! Han var et godt eksempel på hvad jeg mente med uforskammede medarbejder!!

Jesper found this review useful

Blinkesko.dk

God service ud over alle grænser!!

Jeg synes blinkesko.dk har ydet en virkelig god service, varen jeg bestilte blev leveret dagen efter bestilling og ikke nok med det var skoene pakket ind og derpå var der klistermærker og nede i kassen var der en lille pose vingummi til min niece, så de tænker i den grad på børnene :) det er IKKE sidste gang jeg køber derfra :)

Sophia Kellers profile

profile image of Sophia Keller
Sophia Keller
Reviewer
Female, 1993
Varde, Denmark

About