Ditte Vandborg Pedersens profile

Reviews (6)

Rejsekort

Sjældent problemer

Har prøvet 2 gange at check-in ikke virkede flere steder på samme perron hvor jeg heldigvis var på en stor banegård så jeg kunne løbe over på en anden og tjekke ind mellem rejser. Har 1 gang glemt at tjekke ud på en længere rejse men det er egen fejl - ikke rejsekortets skyld.
Generelt set er det nemmere & hurtigere end billetkøb - så forstår ikke kritikken af det. Har brugt rejsekortet siden januar både i tog & busser.

Torben Linnemann Nielsenand Tom Ewald Fantoni found this review useful

Osuma.dk

Fantastisk service

Har handlet her 3 gange og alle 3 gange har der været en erstatningsvare i form af kød som ALTID har været i større pakker end jeg oprindeligt bestilte, så her er intet at klage over. Tingene bliver leveret på bordet, chaufføren ringer inden ankomst, er høflig og det fungerer bare upåklageligt.
Kunne dog godt have nogle flere tilbud og specielt dem der er i aviserne for de butikker de leverer fra, så det bedre kan betale sig :)

Fullrate A/S

8 måneders problemer

Jeg skrev sidst en anmeldelse da jeg havde haft fullrate i en måned, dengang fik de 4 stjerner. Men efter jeg HVER dag(3-10 gange) i 8 måneder har problemer med nettet går ned til trods for opdatering af router flere gange, nedsættelse af hastighed med lovning om det skulle hjælpe, flere besøg af tekniker, så synes jeg ikke de fortjener mere end 2. Ringer jeg og klager, så opdaterer han, sender måske en tekniker ud og resetter det nede i boksen og dagen efter går det ned igen.
Af og til virker det ok på ipad & pc - men ved opstart af wii så skal den genstartes hver eneste aften for den kan finde den(og wii'en fejler ikke noget).
Orker ikke mere for de kan tydeligvis ikke magte det med at tilbyde stabilt internet, så nu skal der jagtes noget nyt for det her er ikke holdbart.

www.SmartGirl.dk

Altid god service

Oplever altid varerne kommer hurtigt og siden er så smart indrettet at man kan handle til hele familien på én gang og det lander i samme kurv. De har tit gode tilbud og på FB har de ofte konkurrencer også :)

Proshop

Super hurtige

Altid god service, hurtig levering og de følger op efterfølgende om køber er tilfreds. Intet at klage over og godt udvalg af varer også :-)

Debusy

2½ måneds leveringstid

Jeg bestilte midt i november en vare ved dem som var på lager med forventet levering 8 dage efter. 1 md efter får jeg en "statusmail" fra dem, skriver tilbage jeg antog at de ikke ville sende og derfor ville jeg annullere købet men får intet svar. 3 dage efter får jeg endnu en statusmail men ingen vare. I fredags får jeg så en mail om varen er afsendt :-O Mandag trækker de pengene og modtager samme dag en pakkeseddel fra postdk om min vare er på posthuset. Mailer debusy igen og siger jeg har ventet 2½ md og derfor har bestilt en ny og jeg vil have det fulde beløb retur og ikke har intentioner om at hente pakken. Får mail tilbage med undskyldning om servernedbrud i december så de ikke har modtaget min mail og lover pengene retur når varen er tilbage hos dem. Det sidste er nogenlunde service(hvis jeg får pengene) men ingen forklaring på den ekstrem lange ventetid eller noget andet. MEGET dårligt indtryk herfra !

Edit: Fik aldrig mine penge retur !

Danieland Nielsen found this review useful

Ditte Vandborg Pedersens profile

profile image of Ditte Vandborg Pedersen
Ditte Vandborg Pedersen
Reviewer
Female, 1985
Silkeborg, Denmark

About