Jesper Jørgensens profile

Reviews (4)

Steelseries

kvalitet

købte i 2007 et Icemat Siberia headset og stadig den dag i dag virker og spiller det som nyt. det er kram der ikke er gået i stykker for mig. super glad for det.

3F - Danmarks stærkeste fagforening

dårlig vejledning, "bestikkelse"

efter at have dumpet svendeprøven, "fraråder" 3f at jeg skal forsætte. sammen med mester i enighed. jeg følger mig ledt rigtigt da 3f siger at det skal jeg gøre. så det gør jeg, og ugen efter kommer jeg op til skolen og skulle snakke med dem. og de siger at jeg har opsagt min uddannelse. uden at vide det.. det kalder jeg for dårlig vejledning.

derefter siger 3f at jeg ikke kan få dagpenge, da jeg ikke har bestået min uddannelse. og jeg prøver at gå i retten med det hele, da jeg på det tidspunkt ikke får nogle penge har jeg ikke råd til at være medlem at 3f så jeg opsiger. og ugen efter får jeg brev fra retten at sagen er lukket p.g.a. at jeg ikke længer er medlem.

Brian Gunthel found this review useful

Tuesday, August 13, 2013

Reply from 3F - Danmarks stærkeste fagforening

Kære Jesper Jørgensen

Vi er kede af, at du ikke har kunnet gennemføre din uddannelse som tømrer. Det er rigtig surt, og du ærgrer dig forståeligt nok. Men 3F er ikke enig i, at du er blevet dårligt rådgivet.

Din klage har været forelagt 3F’s Klageråd. Juraprofessor Eva Smith er rådets uvildige mæglingsmand. Og du fik ikke medhold i din klage.

Under hele forløbet, hvor det gik skidt med din uddannelse, har du fået hjælp og vejledning. Både 3F Slagelse og Den lokale fagkomité ved EUC Nordvestsjælland har forsøgt at støtte dig.

Det endelige valg om at droppe uddannelsen som tømrer har du selv truffet. Det kan ingen andre jo gøre for dig. Vi håber i 3F, at du er kommet videre og har fundet et arbejde eller en uddannelse, som du er mere glad for end tømreruddannelsen.

Venlig hilsen

3F

Google

google passer til alt

skal det findes er google med på den. finder masser af søgninger hurtigt og arbejder godt sammen med avg.

www.SmartGirl.dk

smart hurtigt og nemt

det er en smart side hvor man kan se næsten alle deres produkter. retur label så man bare sender til bage hvis man ikke kan lide det. og det tager kun 1-3 dage at modtage en pakke

Jesper Jørgensens profile

profile image of Jesper Jørgensen
Jesper Jørgensen
Reviewer
Male, 1990
Regstrup, Denmark

About