Franks profile

Reviews (18)

Fullrate A/S

elendigt selskab

Det kan ikke være rigtigt at man skal betale inaktiverings gebyr fordi telefonen ikke bruges så tit. og det er ikke de 10 kr om måneden men principet i det.

Thursday, July 18, 2013

Reply from Fullrate A/S

Hej Frank

Vi har udgifter forbundet med aktive simkort, hvorfor inaktivitetsgebyret påføres, så vi kan sikre os at man kun bestiller et abonnement, hvis der er brug for det. Inaktivitetsgebyret forekommer kun på de abonnementer der koster 0,-/md og foretager du blot ét opkald, pålægges gebyret ikke.
Jeg håber ovenstående har givet forståelse for årsagen til gebyret.

Med venlig hilsen
Ben // Fullrate

Easy To Smoke

100% tilfreds med både produkt og levering.

Bliv ved med det. Overskuelig hjemmeside, og produkter til fornuftige priser. Vil helt sikkert handle der igen.

Claus Thye Hansen found this review useful

batteribyen.dk

10 stjerner værdig

God info. super hurtig levering. Gode priser. Alt i alt topdollar.

Lidl Danmark

Super butik

Altid nogle gode tilbud. Er glad for deres bredde gange, har aldrig været ude for ikke at kunne passere en anden kunde med vogn. Min lokale butik er der altid smilende/glade medarbejdere.

Lauritz.com

Burde hedde lauritz.tyveknægte

275 kr for at sende en pakke på 1kg. Det er tyveri. Alle andre kan sende en 20kg pakke for 160kr hos post danmark. 1kg for 82kr. Ja jeg ved godt at der skal være lidt til en papkasse, administration mm men ikke 193kr. Den går ikke hos mig. Hvis jeg igen skulle overveje at købe noget i butikken, vil jeg kun handle i en lokal "butik"

Stephen Frank Mortensen found this review useful

Uniggardin

5 stjerner er for lidt

Super produkt. Alt er bare i orden uden fejl eller mangler. Handler der gerne igen en anden gang.

Net2Trælast

God og problemfri handel

Nem og overskuelig hjemmeside. Fandt hurtigt det jeg skulle bruge. Jeg manglede dog lige en mail med forventet leveringstid, det kunne jeg godt have brugt. Derfor "kun" 4 stjerner. Ellers klart anbefalelsesværdig, med fornuftige priser og tilbud.

Interglas

Glas med god service og gode priser.

Manglede lige 2 stykker glas, og fandt interglas. dk. En god og overskuelig hjemmeside der er nem at bruge. Priserne er også fornuftige efter en hurtig sammenligning med andre forhandlere på nettet. Der er god service fra interglas med løbende opdateringer om hvor langt ordren er nået. Kan ikke udtale mig om forsendelser da jeg selv afhentede varen. Igen med god service fra interglas. Eneste minus fra min side er en lidt for lang leveringstid, som der nok skal arbejdes lidt på. Derfor kun 4 stjerner.

Av-Cables.dk

Hurtig levering og god pris

Super hurtig til at levere. God info om handelsforløb. Ingen problemer der, og vil til hver en tid anbefale av cables og selv handle der igen.

Waoo!

En helt anden oplevelse af smilecontent

Har i forbindelse med fibernet fået internet, telefoni og tv fra smilecontent. Dette fik jeg i november og bortset fra et kortvarigt nedbrud på internettet har alt kørt perfekt. Der gives dog kun 4 stjerner fordi deres boks efter min mening virker langsom i forhold til at vi skriver 2010 på kalenderen samt lang vente tid på at komme igennem telefonisk til deres kundeservice.

DR

Alt andet er jo skrevet..

men jeg tilslutter mig "LUK LORTET"

Rasmus Hochreuterand Olrik Larsen found this review useful

Just-Eat.dk Aps

generelt i orden men...

Godt koncept der virker nemt at bruge. Alle ordre der er afgivet af mig har kørt uden problemer. Er i det stor hele godt tilfreds med justeat.dk. Dog syntes jeg det er en skam de ikke tager ris/ros alvorligt, når man som jeg bliver irriteret over at der står flædskesteg flere steder og skriver det til dem får man ingen respons og det bliver heller ikke rettet.

matronics.dk

Hurtigt og professionelt

Gode informationer på hjemmesiden, og fin tilbagemelding ved køb omkring afsendelse af varer. Har handlet der flere gange og alle varer jeg har købt har været 100% i orden.

Rune Hollender-Schou found this review useful

Navnesutten.dk

Super hurtig levering

bestilt den 16. og modtager varen den 18. Det kan vist ikke gøres bedre :-)
Nemt at bestille på hjemmesiden, som er lige til at gå til.

Ikea

Farvekoder en by i rusland

Købte 2 skabe i en mudret hvid farve. Ønskede farvekoden da andre af hjemmets paneler, skabe og andet skulle have samme farve. efter 45min chat lykkedes det ikke at få farvekoden udleveret. Nu er det jo ikke nationalbankens trykplader jeg vil ha', bare en farvekode.

Whiteaway

Super nemt, hurtigt og "smertefrit"

Bestilte 4 maskiner hos whiteaway, sparede massere af penge. Varerne kom præcis til aftalt tidspunkt. Så alt i alt en super handel, super kundeservice. Kan klart anbefales herfra.

26/6 2013
Tog "chancen" igen og bestilte varer fra Whiteaway. SUPER godt. 14 timer efter bestilling ankom varen til adressen. Det er bare iorden.

www.computersalg.dk

112% iorden

Har handlet der flere gange og har hver gang været super tilfreds. Ok priser, hurtig levering, og god kundeservice. Kan klart anbefales

Medieshoppen

Udblevet vare og manglende tilbagebetaling

Jeg gjorde den store fejl at bestille nogle skiver hos virksomheden den 4/9 2009.
den 9/1 2010 har jeg rykket for mine varer. jeg fik svar retur om at de ikke var kommet på lager endnu. Jeg tilbød derfor at medieshoppen at kunne sende mig nogle andre skiver til samme værdi. de svarer at de ingen skiver har i samme pris klasse. Jeg beder så om mine penge retur, og er blevet lovet dette den 20/1 2010, men er dd 4/2 2010 endnu ikke modtaget. Så hvis du ønsker skiver eller andre varer så lad være med at købe dem hos medieshoppen.

Erik Hardt Hansenand Andreas Rosenberg found this review useful

Franks profile

profile image of Frank
Frank
Reviewer
Male, 1968
Tåstrup, Denmark

About

...en surfernørd der elsker at shoppe :-)
Tror på det gode i mennesket indtil det modsatte er bevist.