W. de Wits profile

Reviews (7)

BOL

Beste webshop in Nederland

Bol.com is de ebste webshop in Nederland. Met hun besteltijden, assortiment en after service zijn zijn ongeevenaard! Petje af...

Smartbuyglasses Netherlands

Prima website met nog betere zonnebrillen

Smartbuyglasses heeft bijna alle zonnebrillen die je maar wilt! Als webshop bieden zij de laagste prijzen. Omdat je normaal wat langer moet wachten op je bestelling is het maar goed dat ze een uitgebreide klantenservice hebben. Zij kunnen je meestal wat meer op je gemak stellen.

Hyves

Leuke site!

Ik gebruikte Hyves voordat iemand ook maar gehoord had van FaceBook! Helaas oogt het nu wat achterhaald, maar toch vind ik Hyves het beste alternatief, vooral voor Nederland!

Couponcode.nu

makkelijke site voor korting!

Elke keer dat ik online iets koop ga ik even naar deze site omdat ze vaker wel dan niet een of andere kortingscode hebben waarmee ik toch korting kan krijgen. Er hoeft niet eens sprake te zijn van een speciale deal of iets dergelijks! Handig!

Kruidvat

Kruidvat werkt!

Bij kruitvat kan je terecht veel veel dingen: foto's, snoep, drinken, stickers en haargel. En dat alles tegen een prikkie! Kruidvat = goed!

CheapTickets.nl

Goedkope Tickets en Goedkope service

Een vlucht boeken is prima, maar zodra je ook maar iets wilt wijzigen dan gaat het wat minder makkelijk. Met name het wijzigen van enkele details gaat niet kosteloos. Een goedkope manier om aan geld te komen...

Google

De baas wat betreft zoekmachines

De titel zegt het allemaal. Als je informatie wilt gebruik je Google.

W. de Wits profile

profile image of W. de Wit
W. de Wit
Reviewer
Male, 1963
Rotterdam, Netherlands

About

Een echte levensgenieter, part-time entrepreneur met een neusje voor kwaliteitsproducten!