Hans Henrik Schneiders profile

Reviews (22)

SAXO.com

Så langsomt kan det gøres

Hurtigste levering til dato er 4 dage ellers op til 6 dage på 3 leveringer - vel og mærket hverdage. Og jeg forstår det simpelthen ikke. Bøger er det lettest i verden at pakke og skippe afsted og det er et klokkeklart brud med internet kunders første forventning - hurtig levering. Prisen er ikke ligefrem lav. Desværre for os er Saxo den største spiller på markedet og ingen kan rigtig måle sig på Saxos udvalg. Jeg håber snart der er nogen der tager dansen op med de sløve padder.

Wednesday, May 4, 2011

Reply from SAXO.com

Hej Haan

På SAXO kan du vælge mellem 5 mio. bøger, og størstedelen af dem, lagerfører vi ikke selv. Derfor skal de først hjem til vores pakkeri fra leverandører i Danmark, USA og England og derefter afsted med Postdanmark igen -og det giver selvfølgelig en leveringstid på nogle dage.

Vi deler lager med nogle af de danske forlag, og her er leveringstiden 1-2 hverdage, men som du sikkert også har erfaret, er det bogen med den længste leveringstid, der definerer hele ordens leveringstid, så vi arbejder på, at give mulighed for at kunne splitte den slags ordrer op, ligesom vi kigger på, om nogle af leverandørerne måske skulle kunne sende direkte til kunderne for os.

venlig hilsen Anette Kudsk fra SAXO.com

Cykelgear

Så kan de "andre" lære det

Stort udvalg, gode priser, lynhurtig dag-dag levering. Sådan køres en webshop!!!

NR Vissing-kro

Super atmosfære og fremragende mad

Et forlænget weekendophold på dejligt værelse, hjertelig betjening og kulminariske oplevelser ud over det almindelige i flotte og hyggelige rammer. Fantastisk område nære Ry og Himmelbjerget. Særdeles anbefalingsværdig

TELMORE

Bare for let

Skifter pr automatik til telmore.dk efter bindingsperiode på nye telefoner. Priser og udbud er helt perfekt til kunder med lille til moderat forbrug.

Michael Nielsen found this review useful

Ryanair

Gode priser og spændende oplevelser

Anvendt Ryanair to gange til London. Gode priser - service derefter bl.a. øst europæriske stewardesser der taler svært forståeligt engelsk. Men rigtig søde og professionelle. Begge gange med afgang og ankomst til tiden - no problemos.

Sidste gang med et meget langt anløb til en særdeles håndfast landing, efterfulgt af stewardessens tørre bemærkning "I think we now have arrived at Gatwick". Forklaring fulgte da vi skulle skulle forlade flyet, hvor en purk på næppe mere en 22 stod og sagde "thank you" med markant accent. Der var nok en pilot instruktør der havde råbt "LAND NU DET SATANS FLY" :-)

Når de nu kun får 3 stjerner er det for den manglende dansktalende besætning og de uoverskuelig merudgifter der hober sig op ved bestillingen.

Tryg

Forsikringer til husforbrug

Har Tjenestemændenes forsikringer under Tryg til gode priser. Hurtig skades afgørelser på de små skader som stenslag. Mangler tilbagemelding på 2 mdr gammel åben skade?

Navigon

God navigation til iPhone

Imponerende med et sådant avanceret navigationsprogram til iPhone. Dog stort og besværligt at downloade (kræver wifi eller Itunes)

Sony

God butik - mangelfuld website

Har handlet i to af Sony centrene og servicen svinger med manden bag disken - de har styr på det i Esbjerg.

Websitet sony.dk er egentlig et flot og informativt site om sony´s produkter. Det mangler bare priser og evt. oplysninger om lagerbeholdning. God som appetitvækker.

Hans Henrik Schneider found this review useful

Playmotown

Sådan!

Hurtig levering, god hjemmeside og fornuftige priser. Godt alternativ til stressende indkøbstur til legetøjsforretningen.

3 (HI3G Danmark ApS)

God opfølgning

Købte en iPhone 3G s til en fornuftig totalpris over 6 mdr. (har faktisk ikke set det billigere). Efter 6 mdr. skifter jeg til mit gamle selskab. Jeg er dog imponeret over den opfølgning 3 havde overfor mig under hele forløbet til selve opsigelse, som endda blev kvitteret med et høfligt brev. Top professionelt. Desværre finder jeg deres løsninger for dyre ifht til mit forholdsvise lave forbrug.

To stjerne væk efter helt uacceptabel fravær af nogen former for oplysninger om at ens dyre abonnement i bindningsperioden ophører og der er muligheder for andre abonnementsformer. Det har 3 åbenbart sparet væk. Ærgeligt ærgeligt for det var netop noget af det der gjorde 3 specielle på markedet.
PS... og jeg er ikke den eneste

TDC A/S

Laaaang ventetid

Tag aldrig i TDC efter kl. 16 eller om lørdagen. Ventede 25 minutter for blot at komme af med penge for en vare jeg havde fundet selv. Spild af tid.

Pixmania

Hvor kommer varen fra?

Jeg fik det fejlagtige indtryk at den bestilte vare kom fra Danmark, men måtte senere konstatrere at varen blev afsendt fra Norge. Det er urimeligt at det ikke fremgår at varen ikke nødvendigvis afsendes fra Danmark af flere årsager. A. Leveringstiden bliver længere B. Evt. omkostninger ved returnering af varen bliver højere end hvis det skal sendes retur indenfor Danmark.

Tilgengæld har Pixmania de bedste priser - hvis leveringstiden ikke betyder noget og man er sikker på ikke at skulle returnere varen.

Tuesday, September 7, 2010

Reply from Pixmania

Hej Hans Erik

Jeg er netop blevet informeret om din anmeldelse.
Pixmania er et Europæisk selskab som har lager og kontor i Frankrig.
Fra at du bestiller, til at din ordre bliver sendt ud, kan der gå mellem 24 - 48 timer i hverdagene. Dette skyldes at vores valideringsafdeling er nødsaget til at kunne bekræfte om dine bruger oplysninger og bank oplysninger stemmer overens med hinanden. Vi beklager meget for ulejligheden, der kan være forbundet med vores sikkerhedsprocedure, vi minder dig samtidig om, at disse forholdsregler tages for at beskytte vores kunder mod den stigende svindel med kreditkort på internettet.
Transportørens leveringstid gælder fra det øjeblik ordren er blevet sendt ud. Levering med PNL/ Postdanmark kan tage op til 3-4 hverdage.
Med hensyn til returnering af produkter kan jeg oplyse at Pixmania dækker returportoen hvis du skulle have modtaget et produkt som har fejl eller mangler.
Vi har i sådanne sammenhængere yderligere mulighed for at arrangere at UPS afhenter pakken på din adresse, uden omkostninger for dig.
Skulle du have yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig direkte via : nina@pixmania.com

Med venlig hilsen

Nina
Pixmania

Expert

Gode tilbud og OK service

Har købt 3 bærbare computere hos Expert i Ribe. Min nuværende ASUS er en drøm og til en kanonpris. Begge ACER har været noget bras, den ene er ombyttet og den anden er afgået ved døden efter 2 år. I den ene sag som jeg indbragte til Expert, blev jeg behandlet fint og maskinen ombyttet efter 3 uger. men du skal vide hvad du skal have for det er ikke computer experter i Expert.

Metteand Rune Duus found this review useful

Pulsure.dk

Top service og bund priser

Købt Polar RS300x. Hurtig levering og efterfølgende super service da der opstod tvivl om defekt GPS. Ombyttet efter grundig korrespodence. Kan og vil anbefale Pulsure.dk der ønsker lave priser, et godt sortiment, perfekt hjemmeside og seriøs service.

LØBESHOP.DK

Super sortiment og gode priser

God og overskuelig hjemmeside, med mange varenummer til de bedste priser. Bestilles varen før kl. 14 burde varen kunne sendes samme dag, det blev den ikke men først dagen efter. Samtidig svares der ikke samme dag på email henvendelse. Endelig efterlyses en status på varen på ens kundeside, så som pakket, afsendt ell. lign. På trods af stort sortiment og gode priser koster den langsomme ordrebehandling en stjerne.

Jeg skriver "burde varen kunne sendes samme dag" fordi jeg har en forventning om hurtig dag-til-dag levering og ikke fordi loebeshop.dk har lovet dag-til-dag levering. De angiver selv 1-3 dage - så fair nok at skelne.
Den angive mail kl 19.00+ er mail nr to fordi der ikke blev svaret på den først sendt ca. kl 15 angående fejl i kontakt information. Jeg ville aldrig antage at de gode folk fra Loebeshop.dk har deres bærbare med i seng ;-)

Tuesday, September 7, 2010

Reply from LØBESHOP.DK

Tak for din overvejende positive anmeldelse.
Selvom vi ofte når at sende ordrer, som er bestilt kl. 14, samme dag, så er det ikke noget vi lover. Ca. 98 % af vore ordrer sendes ud af huset senest dagen efter ordreafgivelse.
Mht. besvarelse af din mail, så kan jeg se at vi har modtaget din mail d. 2. sep. kl. 19.55 og jeg har besvaret din mail d. 3. sep. kl. 7.17 morgenen efter, så det kan jeg ikke gøre meget hurtigere:-)
Min fornemmelse er da også at du overvejende har været tilfreds med din handel, så jeg håber naturligvis vi ser dig igen.
God fornøjelse med uret.
mvh. Rolf

Fair nok.... så må vi have misset den første mail.
Faktisk har vi nogle gange den bærbare med i seng ;-)

Mytrendyphone

Let og glat

Mytrendyphone har et enormt udvalg med en stor andel på lager. Gode priser. Hjemmesiden er glimrende sat op og overskuelig trods dets omfang. Bestilling og levering fra dag til dag. Produkterne lever op til forventningerne. Sådan skal det gøres.

DR

Top Nudge

Uden DR ville Danmark være et mediemæssigt uland. Nok er licensen høj men hver en krone værd. Med de nye kanaler er der 6 stjerner til mediehuset der sikre danskerne reklamefrie nyheder, underholdning og kultur i højeste kvalitet.

Simon Bønløkke found this review useful

Postdanmark

Pålidelig

Som altid varen leveret på planlagt dag.

Stofa

Meget at forbedre

Har været kunde hos Stofa i 4 år fordi Stofa er leverandør til vores antenneforening.

Det eneste der er blevet bedre i de 4 år er hastighederne - for så kan Stofa opretholde deres forholdsvise høje priser. Hastighederne er gode, når der vel og mærket er forbindelse. I gennemsnit 1 gang om måneden oplever jeg at der ikke er forbindelse, og man kan bruge over 15 minutter til at kommer igennem til en servicemedarbejder. Normalt god service herfra, når altså ikke lige servicemedarbejderen taler ned til en som om man var totalt imbesil eller i et sprog ingen normale mennesker forstår. Jeg har talt med teknisk/kundeservise ca 10 gange, og aldrig har de været i stand til at sige hvad der har forudsaget nedbrudene. Og deres prognoser for hvornår det er oppe at køre igen holder aldrig.
Stofanet er dyre, de leverer en ustabil opkobling og de præsterer en kundeservice der er under al kritik hvad angår responstider og professionalisme.

Roboteksperten

Super

God hjemmeside, hurtig dag-til-dag levering og seriøs og professionel service.

Prcdata

Handlet her tre gange. God hjemmeside. Godt sortiment og konkurrencedygtige priser. Ikke den hurtigste levering - sidste gang 4 dage.

SHG

Danmarks flotteste hjemmeside, hurtig betjening og gode priser. En konsekvent reklamationspolitik kombineret med dårlig rådgivning og service kan ende med at koste mange penge. Husk altid at returnere med henvisning til returretten og ikke rejse en reklamationssag. Det gælder også hvis produktet ikke virker ved modtagelse. SHG vil henvise til at produktet ikke er kompatibelt med ens eksisterende maskine. Og her yder SHG ingen service. Stort kendskab til IT nødvendig.

LazyJones found this review useful

Hans Henrik Schneiders profile

profile image of Hans Henrik  Schneider
Hans Henrik Schneider
Reviewer
Male, 1965
Ribe, Denmark

About

Informationskonsulent
Været online siden 1992 og handler jævnligt på nettet.
Uddannelse fra Aarhus Universitet i Informationsvidenskab