Mikkel Raadsborgs profile

Reviews (3)

DBA - Den Blå Avis

Den blå avis har sparet mig for tusindevis af kroner.

Har brugt den hele mit liv næsten. Købte min commodore 64, min Amiga 500, min Mac, mine trommemaskiner, mine faldskærme og meget andet over årene. Og har aldrig haft et problem. Hvis man har almindelig fornuft er det let at undgå at blive snydt. Har prøvet nogle folk der ville have mig til at sende en tlf til nigeria. For jeg har også solgt adskillige ting via den blå avis. Og igen altid uden problemer. Det er en fantastisk handelsplads der giver mig mulighed for at erhverve mig ting som jeg eller aldrig ville have råd til.

Mytrendyphone

Altid god service og hurtig levering

Og jeg er endda den utålmodige type der glæder sig og derfor har svært ved at vente. Det kommer ligeså snart det kan. Har handlet med mytrendyphone en 4-5 gange nu. Altid uden problemer, den ene gang var varen i restordre, og de skv om jeg fortsat havde lyst til at vente eller vælge en anden vare, jeg fandt en anden og en, to tre småkage. Så havde jeg den.. Jeg havde aldrig regnet med at jeg skulle købe noget fra en side der hed sådan til gengæld..

Spartoo

Godtttttttttt

Fantastisk sparto.

Men i alvor. Glimrende side. Fik mine sko, de var for små, vælger retur på min ordre på spartoo.dk, printer en fætter ud og smækker den på æsken. Gratis tilbagesendelse og mine sko er med det samme på vej i større størrelse

Mikkel Raadsborgs profile

profile image of Mikkel Raadsborg
Mikkel Raadsborg
Reviewer
Male, 1978
Jægerspris, Denmark

About