Joop van Berkels profile

Reviews (9)

HM

Prima in orde

Prima afhandeling, jammer van de verzendkosten, anders zou ik er vaker bestellen.

Bestekeus

En maar wachten

TV besteld en na 2 weken maar eens contact opgenomen of die nog geleverd werd. Was nog niet bekend wanneer, vreemd. Uiteindelijk na een maand geleverd, wel erg laat. Dat was dus de laatste bestelling bij deze webshop.

ANWB

Slechte service

Een tijdje terug dakdragers gekocht bij deze firma. Geen informatie op de website dat deze dragers te breed zijn voor standaard dakkoffers. Voordat we op vakantie gingen besloot ik de dragers op de auto te plaatsen en, ja hoor, te breed voor mijn dakkoffer. Dus anwb gebeld en omdat ik de dragers al een paar maanden thuis had liggen, kon ik ze niet retourneren ondanks dat ze gloednieuw waren en nog steeds te koop op hun website. "Probeer ze maar op Marktplaats te verkopen" was de aanbeveling. Daar ben je dan jarenlang lid voor. Slecht hoor.

Javari

Prima service en afhandeling

Diverse schoenen gekocht via deze website. Prima afhandeling van de orders, geen klachten.

Esprit

Prima firma

Enkele bestellingen gedaan, altijd goede afhandeling en de mogelijkheid om gratis terug te sturen als de spullen niet bevallen.

Amazon

Prima service

Diverse malen besteld bij deze website vooral horloges en sportkleding. Prima service en correcte afhandeling.

Electro Magazijn

Prima service

Onze friteuse ging na 3 maanden kapot. Ik kom hem gratis terugsturen naar een antwoordnummer. Binnen een week ontving ik een vervangende friteuse zonder bijkomende kosten. Prima service.

Sportsdirect

Trage klachtenservice, wel correct afgehandeld

In totaal driemaal besteld via internet bij deze firma. De eerste twee bestellingen waren prima in orde en snel geleverd. De derde was echter niet goed. Er werden 2 dozen bezorgd met allerlei andere artikelen maar niet de spullen die ik besteld had. De customer service is helaas erg traag en er wordt nauwelijks gereageerd op vragen of klachten. Uiteindelijk heb ik de spullen maar teruggestuurd en daarna kreeg ik vrij snel mijn betaling teruggestort inclusief de verzendkosten. Eind goed al goed.

Sports24

Oplichters

Bestel niet bij deze firma!
Ze hebben diverse websites zoals sports24.nl, [LINK VERWIJDERD] en [LINK VERWIJDERD].
Ik heb zelf vorig jaar drie bestellingen gedaan bij [LINK VERWIJDERD] in korte tijd vanwege de lage prijzen. Bij elke levering was wel wat mis, onrbrekende spullen of niets geleverd. Op emails wordt niet of nauwelijks gereageerd en over de telefoon worden allerlei beloftes gedaan die niet worden nagekomen. Na maanden bellen en mailen en dreigen met verdere stappen heb ik eindelijk compensatie ontvangen. Ik heb aangifte gedaan van internetoplichting en kreeg laatst een telefoontje van de politie dat er actie was ondernomen tegen deze oplichtersbende. Wat weet ik niet want ze zijn nog steeds actief.

Joop van Berkels profile

profile image of Joop van Berkel
Joop van Berkel
Reviewer
Male, 1970
Schijndel, Netherlands

About