Monika Slabeckas profile

Reviews (2)

Stylebox

Utilfreds med mine negle

Var hos stylebox i Aarhus og få lavet shellack negle til nytår den 30 december. De blev rigtig fine men allerede den 1 januar om aftenen kunne jeg se at der var røget et lille stykke af på den midterste finger på venstre hånd og allerede den 2 januar røg halvdelen af shellacken på den midterste finger på højre hånd.
Jeg blev lovet at det i hvert fald nok skulle holde 2 uger, men det ser allerede grimt ud få dage efter og de andre negle begynder også lige så stille at miste lakken.
Det var det rene spild af 365 kroner. Det var nok førsteog sidste gang jeg får det lavet hos dem.
Udover det er der ikke noget dårligt at sige.

Elektronik-Centret

Ventede alt for længe efter noget som ikke blev fikset

Jeg har sendt min computer ind til reparation d. 24-02.13, hvor jeg meddelte dem at den blev for varm, CD drevet virkede ikke og at batteriet ikke holdt strøm længe nok. Først fra den 06-03-13 til d. 18-03-13 venter de åbenbart på nyt batteri til min computer (hvilket jeg synes er sindsyg lang tid + at det var sjovt at præcis dagen efter jeg skrev at det ikke kunne passe at der skulle gå så lang tid med levering af en del, dukker der en meddelelse op om at den sidste del nu er dukket op)
I dag d. 27-03-13 går jeg op og henter min computer igen ved Fona på Søndergade 30 i Århus, som samarbejder med Elektronik Service, jeg kommer hjem med den og glæder mig over at den igen virker som den skal. Finder jeg ud af at rammen omkring skærmen er flækket i venstre side, hvilket den bestemt ikke var da jeg afleverede den! + at mit batteri STADIG kun holder 1 times strøm. Så dette må betyde at den har lagt til rep. i over en måned bare for at batteriet ikke er blevet skiftet ud.

Nu er den blevet sendt ind igen med håb om at det kommer til at tage kortere tid og at alt vil blive fikset.

Johnny Jensen found this review useful

Monika Slabeckas profile

profile image of Monika Slabecka
Monika Slabecka
Reviewer
Female, 1992
Brabrand, Denmark

About