Susanne Stigs profile

Reviews (11)

Trendsales

Godt site og god behandling

Jeg giver 4 stjerner da jeg kun en gang har fået en vare der ikke svarede til annoncen men 5 stjerne burde jeg faktisk give, for jeg fik så fin en behandling og hjælp fra TS, at inden jeg fik set mig om var alt i god orden - Jeg er altid sikker når jeg handler på TS, og det er skønt at sidde at kigge på de mange annoncer. Siden er overskuelig og det jeg ikke kan se får jeg hurtigt svar på.

GLS Denmark

Det er ikke i orden

Det er ikke i orden, at label kommer som besked 1 døgn efter beskeden med returneringsformularen.
Derudover ligger retur label i et HTML format der ikke kan åbnes efter at filen er gemt på PC - Jeg skal videresende da jeg ikke har en printer.

E-tasker.dk

Byttede min varer før den anden varer var afsendt

Bestilte en rød kuffert som gave der skulle afleveres en lørdag. Tirsdag modtag jeg en kuffert som ikke havde det udseende som den jeg havde bestilt. Tog kontakt på chatten, og der var stor hjælp at hente. En ny kuffert blev sendt dagen efter fra firmaet. Firmaet sagde til mig, at jeg ikke skulle sende den kuffert jeg havde retur før jeg havde den nye kuffert. Jeg modtog kufferten torsdag, som aftalt og den var helt rigtig. Jeg modtog også en returlabel fra fragtmanden, så der ingen omkostninger var ved returneringen. Jeg havde nu 2 kufferter stående, og havde kun betalt for den ene. Flot service. Jeg sendte derefter min første kuffert afsted. Jeg fik afleveret en fin rød kuffert lørdag, og den så flot ud på gavebordet. Den hjælp jeg har fået her hos E-tasker har været over al forventning, der blev svaret meget hurtigt på miner beskeder. Og E-tasker fandt selv på denne fine løsning.

Tuesday, May 21, 2013

Reply from E-tasker.dk

Hej Susaanne

Mange tak for dit resumé af dine oplevelser med e-tasker.dk, vi er meget glade for at du er tilfreds med vores service og det er rigtig pænt af dig at dele det med andre.

Dejligt at kufferten bragte glæde og selvfølgelig skulle du da ikke stå uden gave til barnedåben, det kunne da lige mangle :)

Med venlig hilsen
Anne, E-tasker.dk

MitLiv.dk

Super hurtig betjenning

Er ny kunde hos mitliv.dk og har nu besøgt hjemmesiden, som efter min smag godt kunne have en anderledes opsætning men vi er jo alle forskellige, og den passer helt sikkert til andre brugere. Hjemmesiden er meget flot og også læselig.
Det var nemt at bestille og min pakke kom meget hurtigt, det var dejligt.

Foderxpressen

God rabatordning og levering

foderxpressen har en god rabatordning, hvor kontanter fratrækkes fremfor, at du får en gave svarende til værdien af din rabat. Min bestilling og levering svarede til det der var lovet. Jeg vil bestemt handle hos foderxpressen igen.

skosnuden.dk

Meget hurtig modtagelse af varen

Har kun fået en rigtig god service, og varen er fremme ved døren næsten inden ordren er sendt afsted, ombytningen gik lige så hurtigt. Jeg vil vende tilbage en anden gang.

SOLO.dk

Der er god service generelt.

Dog synes jeg, mangler, at få besked når mine beløbet for mine retur varer er gået retur på min konto. Der er et godt udvalg på "hylderne" i og med at der er flere forretninger, at handle i. Pigerne er søde, at skrive sammen med, og servicen er god.

Brandos.dk

Altid super god sevice

altid er der hurtig behandling af ens køb, og hurtig modtagelse af varen, nu også om aftenen.

Goecig

Kontakt fra goecig

Har nu været i kontakt med goecig, og har fået byttet mine batterier. Jeg har fået en fin service, og handler videre hos goecig. Jeg er glad for, at misforståelsen blev rettet;O)))))

NyCigaret.dk

Service er rigtig fin

Grunden til, at jeg kun giver 4 stjerner er, at jeg synes hjemmesiden mangler en beskrivelse af styrke i filtrene. Det er ikke servicen. Jeg har nu brugt batterier og filter i en uge, og alt fungerer fint. jeg synes også der var en fin introduktion med i pakken jeg modtog. Nu har jeg jo ikke benyttet mig så meget af tilbud og køb af filtre og batterier, da det var mit første besøg og køb hos NyCigaret.dk men jeg vender tilbage.

Lagersalg.nu

Hurtig betjenning

Købte en frakke fra St. Martins som er endnu pænere end på billedet, og kvaliteten er helt i top. Lagersalg sendte den hurtigt frem, og den var pakket fint ind. Der var en god returneringsservice, som jeg dog ikke fik brug for denne gang.

Susanne Stigs profile

profile image of Susanne Stig
Susanne Stig
Reviewer
Denmark

About