Pias profile

Reviews (8)

Helsebixen.dk

Rigtig god netbutik

Jeg har handlet nogle gange hos helse-bixen , og det har været positivt hver gang..
De har et stort sortiment , og hurtig levering . Jeg kan især godt lide at de leverer gratis allerede ved køb for 100 kr .

Lagersalg.nu

Super service

Jeg handlede første gang ved lagersalg d. 10 nov.2011.
Jeg modtog samme dag: en ordrebejræftigelse, en mail med track nummer på pakken, og en mail om at pakken var afsendt.

Jeg har handlet en del på nettet efterhånden, men har ikke oplevet SÅ hurtig ekspedition! :-)

Silver-z

God butik

Butikken har nogle rigtige gode smykker.
Bestilling og leveringstid foregik gnidningsløst.

Levering var desuden gratis, og den pæne gaveindpakning var også gratis.

IDEmøbler A/S

God oplevelse

Vi har flere gange handlet ved idé møbler i Aalborg SV og har altid fået en venlig og hjælpsom service i butikken. Det sidste køb vi gjorde var et havemøbelsæt som vi fik leveret.
Der var ventetid på levering fordi det var i påsken, men vi fik løbende mail på dette. Efter vi fik leveret møblerne, viste det sig desværre at bordet havde en flis slået af hjørnet. Vi ringede fluks, og fik en venlig medarbejder i røret som informerede os at de ville komme og bytte bord snarest - de ringede og aftalte afbytningstidspunkt.
Vi fik byttet bord uden særlig ventetid, og uden besvær, så det har været en god oplevelse at handle ved Ide møbler - som det har været de andre gange..

SAXO.com

Handler helt sikkert igen

Jeg har handlet for første gang hos Saxo.com, og er meget tilfreds med oplevelsen. Lige fra at finde bøgerne, bestille dem og få dem leveret har det været til ug.
Jeg ændrede også i orden (afbestillte en bog), og også dette gik nemt, og jeg fik hurtigt en mail med at ændringerne var trådt i kraft.
Måske er saxo.com ikke den allerbilligste boghandel på nettet, men jeg vægter stabilitet og god kundeservice højere end en lidt billigere pris.

Av-Cables.dk

Nemt, hurtigt og gode produkter

Jeg har handlet for første gang hos av-cables, og været ovenud tilfreds. De har en udførlig hjemmeside, hvor det er nemt at finde hvad man søger, meget hurtig levering, og porto er også ok.

Nordhjem ApS

God butik, meen

Jeg har købt ved nordhjem flere gange, fordi jeg synes de har nogle rigtig skønne ting. Jeg giver fire stjerner pga. den hurtige levering og varesortimentet som er rigtig godt! Men har også lidt negativt om dem: den ekstra pris på 29 kr hvis man køber under 300 kr, synes jeg ikke er rimelig. Jeg har ikke oplevet den andre steder, og spekulere om de ikke kan miste kunder på dén konto? Jeg klat-shopper i hvertfald ikked ( hvad jeg nu ikke mener 300 kr er)...

Susan H. found this review useful

Svanebutikken.dk

Nem bestilling

Nemt at bestille og betale, og med hurtig levering.

Pias profile

profile image of Pia
Pia
Reviewer
Female, 1973
Denmark

About