Alex Klitbøl Karlssons profile

Reviews (7)

Kondomland.dk

Nemt og hurtigt :)

Fik varen allerede 2 hverdage efter bestilling. Mega nemt, mega hurtigt. Har nu brugt dem to gange og gør det gerne igen :)
Min ordre var #127462‏

Telia

Nemt at få hjælp!

Hjemmesiden havde problemer da jeg ville bestille Sony Xperia Z1 med et af deres ekstra rabat tilbud. Ringede så ind til dem og lavede hele ordren derigennem hvilket tog lidt ekstra tid, men hva fanden, værre var det heller ikke.
Fik så min Z1 d. 2/10 og woohoo! Desværre har jeg en tendens til at være uheldig med mobiler, så den begyndte at genstarte meget samt frøs helt til en gang i mellem. Snakkede med dem i en Telia butik og fik ombyttet den 6 dage senere. Endnu en gang var jeg dog uheldig og fik en hvor kameraet ikke virkede... Igen fik jeg den dog byttet i butik, hvilket jo betød at jeg ikke skulle vente flere dage på at få en ny, SUPER SERVICE!
Desuden er personalet, i hvert fald inde på strøget, flinkt og hjælpsomt, tak for den gode behandling! :)
Desuden har jeg en langt bedre forbindelse i min lejlighed end da jeg havde 3! Rammer nu 15/4mb i køkkenet hvor jeg før fik 3/1mb.
Eneste årsag til jeg ikke giver 5 stjerner er på grund af min irritation over at skulle bytte mobil flere gange.

Friday, October 11, 2013

Reply from Telia

Hej Alex

Tak for din bedømmelse af Telia.

Det var da også en uheldig situation du har været ud for. Vi er dog glade for at du på trods af det deler din god oplevelse i butikken.

Med venlig hilsen

Hana M.

dress-for-less.dk

Som det skal være, HVER gang

Jeg er 100% positiv omkring dress-for-less. Gode priser, hurtig levering, godt udvalg.
Eneste prik jeg kan sætte på dem, er at noget af tøjet jeg har købt gennem dem er blevet hurtigt udvasket, men det er jo ikke noget de kan gøre for, da de ikke er producenter.
Keep up the good work!

3 (HI3G Danmark ApS)

Bedste teleselskab jeg har haft

Jeg bor i Helsingør og pendler ind til KBH dagligt og har næsten ingen gener med dækningen. Faktisk er den dækning jeg har med 3, bedre end den jeg har haft med Call Me.
At man kan ringe/sms til danske numre og gå på nettet i Sverige er et kæmpe + for mig da jeg ofte er derovre og det virker perfekt. Har ikke haft nogle problemer med det.
Derudover er de blevet billigst på pris i mange tilfælde ved køb af ny mobiltelefon, hvilket er enormt fedt, da jeg skifter mobil lidt hyppigere end én gang årligt.
Kort og godt ingen problemer. Kender dog nogle stykker der bor i udkanten af KBH der har problemer med dem, og også nogle stykker her i Helsingør der har haft problemer med deres regninger. Men disse problemer har jeg ikke selv stødt på, og derfor giver jeg perfekt score.

Ekstra note jeg kom i tanke om:
Synes at det er ærgerligt at man ikke også ringer/sms'er gratis til svenske numre imens man er i Sverige. Men det er ikke en deal breaker :)

Opdatering:
Er nu flytte ind til Kbh og har stadig ikke haft større problemer med 3. Men til tiden kan min mobil have svært ved at gå på 3's net efter en tur til udlandet. Dette er ikke en specifik mobils problem da det også var sådan på min ældre model, men måske bare Sony's mobiler som driller lidt på det område.
Stadig svært tilfreds!

Friday, February 22, 2013

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Alex

Tusind tak for din anmeldelse, og for din fornemme ros af vores dækning og priser på telefoner og abonnementer. Jeg er også glad for at høre, at du har glæde af vores samarbejde med 3 i Sverige.

Jeg håber, at du fortsætter med at være rigtig glad for dit abonnement hos os!


De bedste hilsner
Sophie

Bodystore.dk

Super duper!

Bestilte en weight gainer om torsdagen som så ankom i dag, mandag. Med fulgte en gratis shaker som tilvalg fordi købet blev 499 kr.
Så der var kort leveringstid, pakket forsvarligt og shakeren er af fin kvalitet :)

Rentalcars

Illuminating

Rented in Italy!
Sixt was a great rental place that I would gladly rent from again.
They failed to give me some basic information of the Italian road system which really is the only negative thing about them.
It was a hurried vacation, so I never had time to check out what speed limits there were. Furthermore, I was told i had a car that used unleaded petrol / Benzina. Only problem is: There is barely one gas station that actually says it has Benzina and so it caused us great trouble about where to fuel up, untill we asked the hotel manager.
For all of you who wishes to go to Italy with car, or rent one down there, Pb is Benzina which is unleaded petrol, no exceptions!

iMusic

Deeejligt :)

CD'en kom da den skulle (forudbestilt Lukas Graham), og var hurtigt nok til at bestille, så den blev signeret! Bare endnu mere bonus :)

Alex Klitbøl Karlssons profile

profile image of Alex Klitbøl Karlsson
Alex Klitbøl Karlsson
Reviewer
Male, 1990
Helsingør, Denmark

About