H.C. Rasmussens profile

Reviews (5)

Mytrendyphone

Nemt og sikkert

Nem hjemmeside at finde rundt i. Produkterne er beskrevet godt og med god mulighed for at se, hvad man køber. Hurtig ekspedition, hvor man bestiller den ene dag og næste dag er varerne med posten. Stor ros til firmaet.

MovieZoo.dk

Kom bare for sent de når det alligevel

Når man er en mand, kan det ofte være således fat, at tingene bliver besluttet i sidste øjeblik. Sådan var det også denne gang med en julegave valgt ved MovieZoo. Men, det var nemt at bestille, pakken kunne følges og ankom til tiden. Se det er tillidsfuldt og helt sikkert et sted man køber igen.

Lidl Danmark

Et discount marked i topklasse

De har ikke alt på hylderne, men det er meget tæt på. God plads mellem varerne, så man ikke føler at de nærmest vælter ned over een. Friske varer og specielt skal grønt fremhæves. Har aldrig fået en bedre service i et marked af den art. Et godt koncept og så er det vanvittigt billigt. Herligt at se folk i ansigtet når de har fyldt vognen med varer og skal betale. Mange tror der er slået for lidt ind på kassen. Non-food er også en klasse for sig. Billige og gode varer. Har ikke oplevet at måtte returnere endnu, men så har man altid noget til gode. Smil.

YouSee

En billig og stabil løsning

Er et godt og gedigent produkt med en god service bag. Ganske rigtigt skal du igennem et call center ved problemer, men en hurtig afgørelse på hvorvidt der skal en tekniker til eller ikke. Har fået løst alle mine såkaldte "40 cm" problemer i løbet af kort tid. Fantastisk web TV. Har aldrig fortrudt mit valg, selvom man kan vælge lidt billigere løsninger. De såkaldte discount firmaer.

daekonline.dk

Netkøb uden risiko

Nemt at finde sit dæk på hjemmesiden. God beskrivelse. Levering som lovet og lige til døren. Perfekte dæk, så kan det ikke være bedre. Har endnu til "gode" at skulle dyrke danskernes nationalsport, nemlig at klage !!

H.C. Rasmussens profile

profile image of H.C. Rasmussen
H.C. Rasmussen
Reviewer
Male, 1954
Vordingborg, Denmark

About