Lens profile

Reviews (8)

Knivesandtools.nl

Snelle En Goede Service!

Van Tevoren Nog Contact Gehad Over 2 Verschillende Multi-Tools waar ik niet uit kon kiezen.. kreeg ook hier snel en duidelijke info! Heb de Multi-Tool erg snel al ontvangen en deze was netjes gesmeerd/druppeltjes olie. Het Is een pracht ding, welke ik nog veel plezier van ga hebben! Bedankt knivesandtools!!

BOL

Top site! altijd snel geleverd! prijzen zijn vaak scherp/goed!

bol.com levert altijd top! en de prijzen zijn goed!

nog een groot pluspunt aan bol.com is:
ze hebben ook veel producten (o.a. cd's) die erg zeldzaam zijn waar zij als ENIGE of een van de weinigen aan kunnen komen (dit duurt dan echter vaak wel iets langer, maar dat is logisch! (vaak import)
ik heb wel 1x meegemaakt dat het nooit arriveerde, waarna ik contact opgenomen had met bol.com en ik gewoon netjes mijn geld teruggekregen heb!

Mycom

Superrrr!!

Mycom is zowiezo een topwinkel! en zijn online ook super met hun prijzen! je zou verwachten dat een zaak met zoveel winkels vele malen duurder is dan een internetstore die dezelfde producten levert!
maar bij mycom geld dit zeker niet! sterker nog:
bij een hele hoop artikelen zijn ze gewoon nog tientallen euro's goedkoper dan de internetgigant!
top winkel, en top levering! ook de keuze om in de winkel af te halen is ERG prettig!

Zooplus

Goed bedrijf! leuke aanbod!

de levering liep bij mij wat slordig.. maar dit kwam ook mede door een foutje van mijzelf! dit is wel netjes opgelost allemaal, maar toch onhandig dat de klantenservice ENGELSTALIG is en niet NL-talig..
de service was verder prima! en de prijzen zijn goed!

Marktplaats

Geweldig! altijd voor leuke prijzen, dingen die je zoekt! maar ook vice versa!

echt een van de meest geweldige sites! je kunt er leuke dingen vinden, maar ook aanbieden!
ik kan er geen slecht woord over kwijt!
een klein kritiekpuntje is echter de bedrijven die marktplaats lichtelijk verzieken met dagelijk verversen van hun advertenties, waardoor in veel categorieen, particuliere aanbieders geen kans meer maken of het in ieder geval een stuk moeilijker krijgen om hun product fatsoenlijk te verkopen.. (hondenrubriek--> alle zwerfhonden die door assiellen aangeboden worden dagelijks weer verversd, maar ook in de auto rubriek etc.)

Freerecordshop

Gewoon Free Record Shop!

De Free Record Shop heeft natuurlijk al een naam! in alle grote centra zitten ze wel! al word de markt waar ze zich in bevinden wel lastiger..
de prijzen zijn erg concurerend met bijv. bol.com zo heb je bij een lijst van 10 cd's er 5 bij free recordshop goedkoper en de andere 5 bij bol.com
wat ik echter wel raar/vreemd vind, is dat het aanbod in cd's bij bol.com toch groter is dan bij freerecordshop..
dit had ik in eerste instantie niet verwacht! en hierdoor zijn mensen toch eerder geneigd alles dan maar bij 1 te bestellen die WEL ALLES in het assortiment heeft.
dus dat is meteen een tip voor free recordshop! breid het assortiment aan albums uit (desnoods met langere leveringsduur) en houd uiteraard de prijzen scherp!

Bonprixsecure

naaierij

als je een bestelling plaatst van bijvoorbeeld 2 broeken en 5 shirts en ze hebben opeens nog maar 1 broek en 4 shirts op voorraad, dan krijg je die geleverd en de andere broek en shirt krijg je niet, vervolgens word de waarde van die broek en dat shirt op een account bij bonprix gehouden en kun je het ergens anders aan besteden..
ECHT WAARDELOOS!
OF lever de gewenste artikelen, en als je die niet leveren kunt, geef dan gewoon de klant zijn geld terug! en ga dit niet op een soort van tegoedbon-wijze achterhouden!!

TelecomTelecom.nl

Duidelijke website, Snelle Service/Levering!

na een kleine bestelling geplaatst te hebben voor een product wat ik werkelijk NERGENS anders kon vinden...
mischien inmiddels wel? maar het moment dat ik het nodig had kon ik het NERGENS anders krijgen dan hier!
toch een goede prijs, en heerlijk snel geleverd!
dus gewoon 5 sterren!

Lens profile

profile image of Len
Len
Reviewer
Netherlands

About