Jacks profile

Reviews (4)

Pixmania

Belgische prijsvechter

Verkoopt ook artikelen die op de Nederlandse markt moeilijk of niet te vinden zijn. En dat tegen een scherpe prijs. De aanbiedingen kunnen oplopen tot 70% kortingen. bezorgprijs is wel aan de hoge kant. Als je er vaker koopt is het misschien handig om voor 10 euro VIP klant te worden voor nog meer korting op de artikelen , en korting op de verzendkosten. Bij Pixmania zijn ze gul met verpakkingsmateriaal, dus uw spulletjes komen heel aan. Maar houd rekening op grote dozen.

iBOOD.nl

waanzinnige kortingen, zeker tijdens de IBOOD hunt

Kortingpercentage van 50% bij dagaanbiedingen is bij IBOOD meer regel dan uitzondering. De levering is betrouwbaar maar niet altijd snel. Bij de hunt's zijn de kortingen vaak nog hoger. De aangeboden goederen zijn van de betere merken. Echt de moeite waard om je in te schrijven voor de nieuwsbrief.

redcoon Benelux B.V.

goedkoop met perfecte service

Bij Redcoon zijn de prijzen in verhouding tot andere laag te noemen. Uit ondervinding weet ik dat Redcoon een zeer betrouwbare leverancier is met uitstekende service. Bij melding van een defect tv toestel staat de volgende dag al een Redcoon mannetje met een vervangend exxemplaar voor de deur. Echt top

Thuisbezorgd.nl - Online eten bestellen

Waar je ook trek in hebt handig om te bestellen

Prima website om iets te eten te bestellen. Maar 1 keer meegemaakt dat de website overbelast was. Verder is dit een zeer duidelijke website waar je makkelijk kunt navigeren. En altijd up to date. Alleen jammer dat pinners via ideal slechter af zijn dan contant betalers. De ideal betaling kost tenslotte 1 euro meer. Terwijl het juist zo handig is om te kunnen bestellen als je geen contanten in huis hebt. Ook de ondernemer leverd zonder risico (de bestelling is tenslotte al vooruit betaald).

Jacks profile

profile image of Jack
Jack
Reviewer
Netherlands

About