Leif Lemckes profile

Reviews (10)

wupti.com

Med et Wuptag

Har lige handlet hos Wupti, købte en støvsuger, kom allerede dagen efter, alt gik glat, såvel betaling som behandling af ordre, ikke en finger at sætte noget på, imponerende service.

Pixmania

formue i batterier

Vi købte et hello kitty kamera til vores barnebarn,, som hun blev vældig glad for, men nu er det, så som så med glæden. For det suger al energi ud af batterierne på få dage, utroligt at nogen vil være bekendt og sælge sådan noget til små børn. Vi har prøvet at kontakte Pixmania via mail, de ville svare indenfor 24 timer, men nu er der gået en uge????? Så har vi prøvet at ringe til deres kundeservice, men ingen respons.Forøvrigt så bonner de en for 3,50 kr i minuttet ved opkaldet, hvad bilder de sig ind. Vi regner selvfølgelig ikke med at få noget ud af dette, men vi kan da advare andre om et dårligt produkt og en elendig kundeservice. Med venlig hilsen et par skuffede bedsteforældre og et endnu mere skuffet barnebarn.

Wednesday, May 15, 2013

Reply from Pixmania

Hej Leif

Tak for din anmeldelse.

Jeg er netop blevet informeret om din anmeldelse og jeg beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med at kontakte vores kundeservice afdeling.

Vores telefonlinje er åben mandag til fredag fra klokken 10-18.

Skulle du ikke kunne komme igennem til vores kundeservice pr. telefon er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen via vores FAQ.

Du er yderligere velkommen til at kontakte mig direkte via. : nina@pixmania.com

Med venlig hilsen
Nina
Pixmania Mediator

Vistaprint

super godt.

Har nu gennem mange år købt hos Vistaprint, har aldrig haft problemer, tværtimod, så har tingene kvalitetsmæssigt været helt i top, ingen fejl eller misforståelser og det samme med leveringen, altid fået pakkerne til tiden og endda lidt før.

TOYS"R"US

Legende let.

Jeg bestilte legetøj hos Toys r us op til en weekend, mandag kom posten med pakken, alt forløb perfekt, hvad kan man vente forvente mere, de sælger ikke kun legetøj, de gør det også legende let og ingen dikkedarer. Sådan skal det være.

ZAP Hb

Skulle tage og pakke sammen

Har siden den 30-11 ventet på at få leveret en pakke fra Falck, den er blevet lovet leveret flere gange uden og dukke op, efter telefonopkald, hvor Zap lovede at nu ville den komme, så skete der intet, Så ville de ringe tilbage, men hørte aldrig mere, det er simpelthen et pakkefirma, som kører amatøragtigt.
Fremover vil jeg spørge eventuelle firmaer om de sender deres varer ud med dette elendige pakkefirma, for hvis det er tilfældet, så skal jeg ikke ha bestilt noget som helst, det ville være bedst for alle kunder om det firma pakkede sammen, for at få pakker ud er åbenbart et stort problem for dem. Kors i røven siger jeg bare.

Michael Højgaard Jensen found this review useful

Autohuset Vestergaard A/S

tip-top service og personale.

Jeg har lige haft vores Fiat til stort eftersyn hos Autohuset Vestergaard på Svendborgvej i Odense.S. Mage til god service og engageret personale skal man lede længe efter. Det er simpelthen en fornøjelse at snakke med disse mennesker der, og det uanset om , det er værkstedsfolk eller dem i administrationen.
Man føler sig godt tilpas og bliver hørt. Kvaliteten er tip-top, så det kører bare, i bogstaveligste forstand.

Coop

ok service.

Har nu købt et par forskellige ting hos Coop og bestilling samt levering har været uden problemer, så god sevice hos Coop, helt bestemt.

KaffeKapslen.dk

kaffe til tiden

Kaffekapslen er et besøg værd, bestilling glat igennem og levering til tiden, hvad kan man forlange mere.

Friday, May 25, 2012

Reply from kaffekapslen.dk

Kære Leif

Tak for din anmeldelse. Det er dejligt at høre at du har haft en god oplevelse ved at handle ved os hele vejen igennem, samt din anbefaling til andre. Vi håber bestemt at se dig igen.

Mange hilsner, Susanne, KaffeKapslen.dk

Trustpilot

god ting

Det er helt fint med trustpilot, De firmaer, der fortjener ros får det og de firmaer, der ikke behandler kunderne ordentligt får ris. Desuden, så kan der advares mod køb hos de sidstnævnte. Så en god ting med Trustpilot.

www.SPIL-APS.dk

tip top service

Det er altid en fornøjelse at handle hos Spil-aps, service er i højsædet og altid en god og venlig betjening, produkterne kommer som aftalt, ingen slingrer i valsen. Jeg har købt en del gennem årene og ikke en eneste gang, er jeg blevet skuffet.

Henning Mathiesen found this review useful

Leif Lemckes profile

profile image of Leif Lemcke
Leif Lemcke
Reviewer
Male, 1955
Odense, Denmark

About