Marco Krijgsmans profile

Reviews (2)

www.phonespot.nl

Trage levering en slecht spul

Wij hadden een Samsung Galaxy S besteld. Het duurde 45 dagen voordat het toestel werd geleverd. De telefoon zat in een doos die duidelijk eerder was gebruikt. Verder zat er geen cellofaan over het display. Dit alles gaf mij het vermoeden dat het om een refurbished toestel ging. Vervolgens bleek de telefoon niet te functioneren. Aan het opstartscherm te zien ging het niet om een echte Samsung maar om een Samsung AnyCall, een soort submerk voor de aziatische markt. We hebben de dezelfde dag de telefoon teruggestuurd.. Geld terug was niet mogelijk want zij claimden dat ik de telefoon niet in originele toestand had teruggestuurd. Er zou een nieuwe worden gestuurd, die kwam enkele dagen later al (het *kan* dus wel snel). Ook deze telefoon bleek een "AnyCall" en bovendien defect, dus 63 dagen na de bestelling had ik nog steeds geen werkende telefoon.
Uiteindelijk gekozen voor een HTC, die werkte wel. Ik bestel hier nooit meer!

Naar aanleiding van mijn review heeft phonespot een compensatie aangeboden in de vorm van een aantal accessoires voor de telefoon.

pj, Tristan Daams, Irene Ruiter-van Bovenand M found this review useful

Gitaarsnaren.com

Probleemloos, Snel

Ik heb slechts 2 gitaarkabels besteld. Ze waren de volgende dag al in huis.

Friday, April 13, 2012

Reply from Gitaarsnaren.com

Beste Marco,

Bedankt voor de prima beoordeling! En inderdaad ben je voor gitaarkabels, riemen, plectrums, etc. bij ons ook aan het goede adres.

Met vriendelijke groet,
Steven
Customer Service
Gitaarsnaren.com

Marco Krijgsmans profile

profile image of Marco Krijgsman
Marco Krijgsman
Reviewer
Male, 1963
Huizen, Netherlands

About