Rikke Høys profile

Reviews (3)

wellvita.dk

Bondefangeri!!

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at handle ved wellvita medmindre man er yderst opmærksom når man køber deres produkter - bestilte et enkelt produkt og pludselig var jeg tilmeldt en eller anden leveringsordning hvor der automatisk bliver fremsendt nye produkter. Jeg kontaktede straks firmaet og oplyste dem om at jeg ikke ønskede at modtage deres produkter og blev orienteret om at det var i orden, men at jeg ville modtage en faktura på 99 kr. Og betalte jeg ikke, blev jeg straks truet med inkasso!!!!!
Så wellvita er en dyr og ubehagelig oplevelse. Jeg kan kun anbefale andre at holde sig langt væk fra den hjemmeside!

Ole Høvids Møllerand Joachim Cramer found this review useful

Tuesday, January 21, 2014

Reply from Wellvita

Kære Rikke

Tak for din bedømmelse.
Jeg kan se at du har valgt dit produkt på leveringsservice da du bestilte på vores hjemmeside, kun derfor har vi sendt til dig igen.
Vores kunder har mulighed for at bestille en enkelt levering, hvor kunden så henvender sig igen hvis ny levering ønskes. Men man kan også bestille på leveringsservice, hvor vi sender igen når den foregående leveringer ved at være brugt op. Bestiller man dette, skal man bare sørge for at meddele vores kundeservice, hvis man ikke ønsker yderligere leveringer, eller hvis man ønsker en pause i leveringen.
Vi ønsker bestemt ikke at sende produkter til kunder der ikke ønsker det, men må også gå ud fra, at når en kunde bestiller på fast levering (indtil denne afmeldes) så er det også det kunden ønsker.
Med hensyn til den omtalte faktura på kr. 99,00, fremsendes denne kun hvis man returnere en vare, uden om den lovmæssige fortrydelsesret, der gælder for den 1. vare i et leveringsforløb.
Jeg kan se at den faste levering er afmeldt telefonisk, så der vil ikke blive sendt mere til dig.

Har du spørgsmål må du endelig henvende dig. Tlf. 8230 3040 eller mail: kundeservice@wellvita.dk

De aller bedste hilsner
Wellvita
Helsevejleder Lotte Jensen

Tojbamsen

Langtrukken og sløv service

På hjemmesiden lover tøjbamsen 1-2 dages leveringstid, jeg bestiller mine varer en søndag og pengene bliver trukket fra min konto en mandag (i Danmark må man først hæve pengene på kundens konto den dag pakken bliver sendt fra butikken) - jeg får en standard mail om at pakken er sendt med postdanmark eller GLS og jeg kan søge pakken på et pakkenummer, men der er ikke oplyst noget pakkenummer. Da jeg ikke har modtaget noget om onsdagen forsøger jeg at ringe til tøjbamsen, men ingen tager telefonen, får dog besked om at jeg kan ligge en besked med navn og nummer og de vil ringe tilbage - men dette sker aldrig!
Heldigvis modtager jeg så pakken om torsdagen (efter de måske kan se jeg har haft ringet??) og alle varene er med, dog er der en fejl på et regnslag.

Jeg returnere derfor varen samme dag (torsdag) og betaler selv portoen herfor. Tøjbamsen burde have modtaget min pakke om fredagen og da jeg tirsdag ikke har hørt noget ringer jeg til dem, får fat i en dame der bekræfter modtagelsen og siger at de vil sende et nyt regnslag med det samme - om fredagen har jeg endnu ikke modtaget noget og ringer igen, og får endnu en gang at vide at de sender varen med det samme, så jeg har den lørdag, jeg modtager intet....

Mandag ringer jeg igen, ingen tager telefonen og jeg ligger endnu en besked, ingen ringer mig op, men jeg modtager mit regnslag om tirsdagen (pgra. min besked på telefonsvaren??)

Så alt i alt en lang leveringstid og en butik der ikke er til at komme i kontakt med + jeg har ikke modtaget nogen refundering af min portoomkostninger pgra. reklamationen, det skal jeg åbenbart også selv gøre dem opmærksom på....Men det er bestemt sidste gang jeg handler der - der er masser af internet butikker der yder en bedre sevice end Tøjbamsen.

Fashionforme

dårlig service

Varene kommer ikke med "ekspreslevering" som lovet (leveringstiden var på 1 1/2 uge), ikke alle dele er sendt med og der er ikke nogen forklaring på hvorfor, telefonen bliver ikke taget når man ringer til kundeservice og der bliver ikke ringet tilbage som lovet på telefonsvaren hvis man ligger en besked - i det hele taget en enorm dårlig service....

Rikke Høys profile

profile image of Rikke Høy
Rikke Høy
Reviewer
Denmark

About