Bo Ts profile

Reviews (3)

KopK

Hurtig, effektiv og perfekt ordre og levering

Bestilte Georg Jensen HK kande søndag aften, modtog den tirsdag formiddag .
Perfekt hurtigt og ikke som jeg havde forventet mindst en uges leveringstid.
Positiv overrasket, kan bestemt anbefales.
Èn ting undre mig lidt:
KopK
Innshop
2ksho
3 firmanavne på nettet under KK Faxe cvr nr........???? Hvorfor mon det???

TDC A/S

elendig kundeservice, eller mangel af samme!

Som kunde gennem mange år med TDC og 2 kunde nr. oplever man igen igen hvor skufende det er at være trofast - alternativer er sikkert lige så tvivlsomme. Eksempelvis har man i årevis betalt for en 20 mb forbindelse, men skal selv finde ud af ,at TDC ikke kan levere det i mit område , utallige henvendelser og så lykkedes det til sidst at få en nedsættelse "men du skal selv som kunde holde dig orienteret om vores produkter" javel ja - men i opkræver for en vare i ikke kan levere??
Seneste "stunt":
"TDC ændre månedlig abonnementspris fra 0 kr til 19 kr., ønsker du at opsige kontakt os senest 15. april"
kontakt til TDC d. 9.3, d. 10.4 og igen d. 19.4.........alle 3 medarbejdere Oman,Brin og Christian lovede at det nok skulle blive ordnet, først d. 19.4 lykkedes det TDC/Christian at sende brev/mail med bekræftelse, TDC/Brian fik rettet mit abonnement d. 10.4, men uden bekræftelse.....
Alt ialt har jeg brugt tæt på 2 timer i telefonen for at lave denne øvelse......
Ja, det ER elendig kundeservice på trods af mere end 25 års kundeforhold - men igen..hvem kan næsten være "bedre"? Jeg spørger bare.
Fremtiden bliver voldsom begrænset med hensyn til mit behov for telefoni,internet og ikke mindst TV med de oplevelser branchen generelt byder kunder.
Man skal altså skrive her og alle andre stedder førend et firma som TDC vågner op, øv!!

status d. 10 april!!!!:
TDC!!!!!! Verdens klasse i (ELENDIG) kundebetjening:
mere end 10 medarbejder, 4 måneders intensiv mails,facebook beskeder,beskrivelser af problem...LØSNING: vi opsiger hermed dit abonnement pr. d. 15.4, Med venlig hilsen Bente Stigborg TDC privat
WOW!!!
Det er den mega flot ikke? simpelt problem:
TDC ændre uden information et mobil abonnement fra en type til en anden, hæver forudbetalinger på ens betalingskort 3 måneder frem,
øhhh måske ikke overraskende man stritter imod det, men forgæves - Bente kvinden har talt/skrevet og kan iøvrigt ikke besvare mails før efter d. 22. april
Mit problem: dette abonnement omhandler en alarm installation, så.....hvem sidder nu med problemet og udgiften til teknikker...? jeg gør åbenbart.
TDC er hermed det mest iskolde,ligegyldige og ubrugelige selskab jeg endnu har mødt - der har været EN ansat som har sat sig ind i problemet - løst det for en kort tid, men han er sørme lige væk fra den afdeling nu....
Æv, en ud af mere end 10 ansatte og så fjerne man ham....surt
Synes bare lige i skulle kende udfordringerne med TDC og endnu en tabt kamp herfra - med besvær og bøvl til følge......

PJ found this review useful

Wednesday, April 25, 2012

Reply from TDC A/S

Hej Bo,

Jeg er ked af at høre om de oplevelser du har haft. Hvis du har betalt for en forbindelse med op til 20 mbit, uden vi har kunnet levere minimumshastigheden, så er det selvfølgelig noget vi skal have kigget på.
Jeg vil gerne beklage at det har, måtte tage fire kontakter til os, for at få ændret dit mobilabonnement.

Du må meget gerne sende mig en mail til socialemedier@tdc.dk med dine kontakter informationer, så vi kan få kigget på dit bredbåndsabonnement. Du er også velkommen til at skrive, hvis du skulle have andre spørgsmål til dine TDC produkter. Så skal jeg gøre hvad jeg kan for, at hjælpe, så vi forhåbentlig kan have dig som glad kunde i yderligere 25 år.

Hilsen Thomas
TDC Privat

ezzence.dk

super produkter,priser og service

Købt Ole Henriksen produkter til stærke priser, på trods af at varen yderliger nedsættes inden man modtager sin ordre var det muligt at opnå en kreditering af forskellen - herligt!
Mail og telefonisk kontakt har fungeret til ren UG - en stjerne mangler for at få 5 - der skal jo være plads til at det altid kan blive en smule bedre, sjælden god oplevelse på internet handel.
Køber fortsat der og anbefaler gerne Ezzence til andre der vil have super produkter til realistiske priser :-)

Bo Ts profile

profile image of Bo T
Bo T
Reviewer
Denmark

About