Renés profile

Reviews (3)

Vrijbuiter

doffe ellende

Eerst een pannenset die beschadigd werd geleverd via de webshop. We hebben die geruild in de vestiging te Gouda, maar bij controle bleken nog meer setjes niet in orde. De derde bleek eindelijk zonder beschadigingen. In plaats van dat de medewerkster de beschadigde setjes weghaalde, liet ze die gewoon liggen voor de volgende klant.

Vervolgens een voortent gekocht en ook die bleek bij thuiskomst helemaal beschadigd te zijn, onbruikbaar. Toen we daar mee terug gingen, kregen we ons geld wel terug, maar geen enkele begrip en of compensatie voor de tijd en ergernis en meer dan 120 km rijden. Zelfs werd ons aangeboden de voortent voor de helft van de prijs te kopen, en dat was voor mij de druppel. De locatiemanager vertelde doodleuk dat hij dat ding alsnog ging verkopen, terwijl bijna alle touwtjes kapot waren, de beschermlaag over de de naden al los liet en er zelfs nietjes in zaten. Pas dus op wat je daar koopt, want men verkoopt ingeruilde of demonstratiemodellen voor nieuw. Service kent men niet, behalve wat men wettelijk verplicht is. Overigens heb ik dezelfde voortent nu voor de helft van de prijs op Ebay gekocht.

ps toen ik in eerste instantie telefonisch reclameerde, werd me doodleuk verteld dat het drie weken kon duren voor ik een nieuwe kreeg, terwijl een nieuwe volgens de website, binnen drie dagen geleverd zou worden.

Thursday, January 16, 2014

Reply from Vrijbuiter

Beste Rene,

wij vinden het vervelend om te lezen dat u zo'n nare ervaring heeft gehad bij Vrijbuiter! Uw klacht is terecht over de beschadigde pannenset en gelukkig bent u daar in onze winkel in Gouda goed mee geholpen.
Uw andere klacht over de voortent zullen wij opnemen met het filiaal in Gouda. Hier komen wij bij u op terug.

Met vriendelijke groet,

afd. webshop

Asnbank

de meeste duurzame, behulpzame, voordeligste en vriendelijkste bank van Nederland

Vanaf het eerste moment valt de vriendelijkheid en het klantgericht zijn van deze bank positief op. Alles maken ze waar en dan ook nog zo duurzaam mogelijk. Ook geen gedonder met absurde bonussen en/of rommelhypotheken. Het is (nog) één van de kleinere banken in Nederland, maar als iedereen eens nadenkt wat goed is voor je eigen geld in het bijzonder en voor Nederland en de wereld in het algemeen, zou dit wel eens de grootste bank van Nederland kunnen worden.

Snarenshop

prima afhandeling en verzending/bezorging van de bestelling

voor mijn banjo kwam ik bij de snarenshop die het voordeligste was. De bestelling, betaling en bezorging verliep vlekkeloos.

Renés profile

profile image of René
René
Reviewer
Netherlands

About