Willy Brants´ profile

Reviews (1)

wijnvoordeel.be

misschien om koopjes te doen?

Ik ben sinds lange tijd klant, in het begin kocht ik blind alles vanwege het zogenaamde prijsverschil. Ik liep dan ook in de val om Brunello's, Barolo's en dergelijke te kopen, eigenlijk aan een prijs die normaal niet kan. Tot ik ze begon open te doen (na enkele jaren), dan begreep ik het, de kwaliteit is namelijk absoluut niet top, integendeel. Het kunnen terugbezorgen indien gewenst is dan ook slechts een theoretisch voordeel, in de praktijk wordt dit waarschijnlijk nooit gedaan. je doet immers jonge kwaliteitswijn niet direct open, en zelfs als je dat zou doen en hem terug wilt geven zit je nog met een logistiek probleem.
Ik heb er dus reeds menige weggegoten, zeg niet dat alles hier slecht is, maar hoedt u voor grote bestellingen zonder zeker te weten of het goed is, en weet wat u koopt!
Wie bv iets van Italiaanse wijnen afweet, en men laat hem wijnen van het huis Maraia Palazzacci proeven of van Scanavino, die zal hier absoluut niet gelukkig mee zijn. Anderzijds wanneer U Aichenberg Gruner Veltliner koopt, en liefst wanneer in promotie, is het een schot in de roos.

Willy Brants´ profile

profile image of Willy Brants
Willy Brants
Reviewer
1957
Netherlands

About