Rune Justesens profile

Reviews (4)

Postdanmark

Forygende

Igår kl. 12 bestilte jeg en pakke, pakken blev leveret med fuld tilfredshed kl 9.30 idag, selvom vejret var skidt, koldt og det regnede mødte jeg en glad og humoristisk postomdeler som jeg fik en hurtig hyggelig sludder med! Top tilfreds herfra :-)

CC Trading

Fremragende

Bestilte et mindre parti varer som blev leveret 2 dage senere som lovet. Desvære var en af varerne blevet beskadiget, jeg henvendte mig pr. mail - 1 time senere fik jeg svaret "vi sender straks et nyt afsted til dig". Super service

ASE

Rigtig god betjening

Jeg er fuldt ud tilfreds med ASE, har nu været medlem godt halvandet år og været i kontakt med dem 4-5 gange. Alle gange har de kunne svaret tilfredsstillende på mine spørgsmål, og alle gange er jeg kommet forholdsvis hurtigt igennem på tlf. Takker til ASE for en god service og nogle behagelige samtaler.
Rune Justesen, pædagogmedhjælper - Hvidovre

Luxgirl.dk

Fik mine bukser dagen efter!

Jeg bestilte mine bukser mandag morgen og havde dem allerede tirsdag formiddag! Vildt det gik så hurtigt og billigere end hvad man ellers kan finde på nettet. Er vandt til der går et par dage før jeg får hvad jeg har bestilt på andre web-shops.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler på luxgirl :)

Rune Justesens profile

profile image of Rune Justesen
Rune Justesen
Reviewer
Male, 1987
Hvidovre, Denmark

About

Handler meget på nettet