Eugénie Ellen Maages profile

Reviews (14)

Barock

Ville ikke anbefale til min værste fjende

Barock i Nyhavn til frokost en lørdag. Jeg forventede mig godt nok mere af en restaurant i Nyhavn !
1. Man skal ikke komme på restauranten hvis man er lidt større fysisk end middel. Borde og stole står så tæt, at man på ingen måde har noget intimt.
2. Tjeneren ved vores bord skiftedes til at tale svensk og engelsk, til trods for at vi talte dansk til hende.
3. Fra vi blev seatet til vi fik menu kort gik der 5 minutter, herefter 8 minutter før vores drikkevarer kom. Min partner undredes over, at man kun havde mulighed for at vælge mellem 2 øl.
4. Vi bestilte en juleplatte og 2 anretninger / smørrebrød. Min partners første anretning / smørrebrød kom hurtigt, men man tænkte ikke at servere min juleplatte så vi kunne spise sammen.
5. Min partners første anretning: Barocks rejeanretning bestod af: 3 halve kogte kartofler, syltede rødløg, salatblade med sennepsdressing, 1 kvart tomat, 1 kvart advocado - let brunlig, et bæger med creme fraiche dild dressing, og en håndfuld rejer ovenpå. 98 kr. En helt igennem mærkelig blanding.
6. Efterfulgt af hønsesalat, der var blandet sammen med orientalsk karry, så den var direkte uspiselig.
7. MIn juleplatte bestod af 2 små fiskefiletter, der kunne give sig ud for at være fiskefingre, halvlunken mørbrad - læs en endeskive, ribbensteg med agurker - ikke salat og ikke rødkål og sidst men ikke mindst; dagens salat - blade med sennepsdressing. Dertil skulle have fulgt rid alamande, så den aldrig.
8. Skulle spørge efter brød til platten.
9. Servetricen prikkede gentagne gange min partner på skulderen når hun skulle fjerne sevice !!
- Alt i alt, en helt igennem dårlig oplevelse.

Tårnby Trafikskole

OK...

Fandme Ok lokalvirksomhed...
Trods at jeg personligt ikke lige kom overens med 2 lærere, så har jeg kun positivt at sige, og har derfor også anbefalet stedet til andre potentielle elever

Jensens

Nok ikke igen....på Axelborg Torv

Normalt er jeg sg* OK med Jensen's, men fredag d. 16/8 på Axelborg Torv i København, der blev jeg / vi skuffet.
Kom 1½ time før bio-forestilling; ved hvordan maden er, og trængte bare til en bøf og lidt hygge inden biograf. Forventede ikke 5 kokkehuer !
Godt 15 minutter efter vi havde sat os, udendørs da der ikke var plads indenfor, vejret var OK, fik vi bestilt og serveret drikkevarer,
Pga det gode selvskab, glemte vi lidt tid og sted, men 30 minutter senere ( altså 45 minutter ) fik vi hovedretten... Det skal så lige siges, at min kæreste dermed ikke fik sin forret, og jeg ikke salatbar ( var ikke blevet spurgt, som tjenerne ellers plejer at MEGET gerne ville sælge ).. Nå men bøfferne kom, med sovs og "tilbehør" ( 1 tomat ) , min bøf var så rå, så den skulle retur. Hvilket resulterede i, at min kæreste fik spist sin mad, før jeg ( 15 minutter efter ) fik min bøf, sort / branket og gennemstegt ( ikke medium som bestilt ) og vi så skulle løbe videre. Behøver jeg at fortælle at Jensen's Bøfhus personale på Axeltorv IKKE fik drikkepnge, og jeg ikke fik chokoladekage...

Buller found this review useful

Airpub

Konfirmation

Lige fra kontakten via email, til face to face, var der en super god dialog.
Alle vores ønsker, spec. konfirmanandens blev imødekommet, og på selve dagen var der intet der kunne sættes en finger på.
Maden, vinen, sprutten, betjeningen...ALT var OK, og du mærkede intet til at der var alm. bar / kro åben ved siden af.
Måske et minus at der kun var 4 toiletter ( 2 herrer / 2 damer ) til både 2 x selskaber og kro gæster

EMP Danmark

Superb !

Bestilte varer online, modtaget få dage efter orderens afsendelse. Ingen problemer med størrelse. God pris. Kan VARMT anbefales.

Amagertandplejecenter

Service ?

Har intet at udsætte på AmagerTandplejecenter mht det dentale.
men mht empati og service har klinikken meget at lære.
Vi er en lille familie, der begge har været kunder længe. Vi har aldrig svigtet og allugevel har vi med klinikken oplevet det sidste år, en ekstrem dårlig behandling mht service og empati, der gør at vi ikke længere kan anbefale andre klinikken. Frygter for folk der lider af tandlægeskræk skal hendende sig her, det er ikke godt !

Fitness World

Nyt medlem

Kan måske vurdere.. da jeg kun har trænet i et mindre center tidligere.
men ..når man åbner et nyt center,i en stor kæde, så kan det undre at efter en uge er der stadig store mangler. Jeg mener de har haft måneder inder opstart til at få alt på plads inden dørene blev åbnet. Der mangler velkomstpakker ( læs tasker ) , der er INGEN skraldespande, ville det være af vejen med en sauna ?, der er ingen intro-hold hvilket gør at man som fresh / ny er overladt til 2/3 Zumbafreaks og en coach der bare sagde ( når der ikke var ekko i hendes mike----"følg med")
Jeg er ikke sur.. jeg er faktisk glad for mit nye center, men kan bare undre mig over, at en stor kæde ikke har rettet ind inden opstart, og spørger: HVORNÅR får jeg min taske ?

Apollorejser

Playa Ingles

Kan ikke klage over stedet her; jeg valgte det selv.
Er ikke til tyskere, grisefest o.a; og med Mallorca, Ibiza etc så har du fordommene !

Denne anmeldelse går på Apollo og guider som helhed, og der må jeg melde pas !

Rejsebureauet blev benyttet efter søgning på internet.
Afrejsetidspunkt, pris og varme var søgeordene.

I dag benytter man jo mere og mere internettet; og derfor kan det være svært at kategoriserer et bureauet som helhed. Havde ingen personlig kontakt ved køb.

Guiderne så vi kun i bus ved ankomst og afgang. det udleverede materiale var ikke til at hitte rede i, og deltog af samme grund ikke i velkomst møde; stedet kunne ikke findes. Turer oa fandt vi derfor selv ud af.
Mangler lidt 80' og 90'erne, hvor man så guiderne dagligt. Det var trygt.

Oister

Kan ikke blive kunde

Oister lægger stort og flot ud med reklamer på landsdækkende TV,
og det fik mig til at bide på.
Desværre.... !!??... har jeg hemlig / beskyttet adresse, og kan derfor ikke blive kunde hos Oister, fordi de kun kan godkende kunder hvor de kan få informationer fra CPR registeret.
Min søn kunne heller ikke blive kunde.
Tingene kunne ikke løses på "gammledaws" maner, med en håndskrevet og underskreven formular.

Monday, August 29, 2011

Reply from OiSTER

Hej Eugénie

Vores system understøtter på nuværende tidspunkt ikke, at man kan blive kunde, når man har hemmelig eller beskyttet adresse. Det er noget vi er rigtig kede af, da vi selvfølgelig gerne vil have dig, din søn og andre der har hemmelig eller beskyttet adresse som kunder.

Vi arbejder derfor på en løsning og håber på, at det bliver muligt at oprette jer senere på året. I kan holde jer opdateret på problemet på vores hjemmeside: http://oister.dk/Kundeservice/Driftsinformation/

Vi håber på, at I til den tid vil overveje os igen :-)

De bedste hilsner
OiSTER-Teamet

Elgiganten.dk

Kundeservice ?

Har fornyligen købt en PC i Elgigantens Fields afd.
Mage til nedladen service !! meget skuffende.
Som kunde vidste jeg hvad jeg skulle købe, men da jeg skulle betale blev jeg mødt med en arrogance. Først troede ekspedienten at jeg skulle købe på afbetalingen ( ? ), da jeg så ikke skulle det, men betale kontant var man ret ligeglad med mig !
Og talte mumlende, når jeg bad om at ekspedienten gentog mumlede han fortsat. Først efter 3 gange, fik jeg ham til at udtale; "kan du selv indstallere og ved du hvad recover er !"

Min kæreste var udsat for næsten samme behandling ved køb af produkt også i en Amager filial. Ingen kundeservice.

Det skal dog lige tilføjes at jeg tidligere på "sommeren" også i Fields købte et produkt, hvor jeg ikke lige vidste hvad jeg skulle have, og der blev jeg mødt af en superservice.

3 (HI3G Danmark ApS)

SUPER SERVICE

Har dd fået en helt igennem super kundeservice i 3huset på Vimmelskaftet.
Efter hele dagen at være igennem via kundeservice hos nuværende og tidligere, 3, mobilselskab for at få hjælp til at låse telefon op.
Samt ved 2 andre, deriblandt 3 i Fields der helt havde glemt hvordan man behandler kunder.., blev vi til sidst guidet til 3's reperationsafd. på Vimmelskaftet.
Det var en yderst behagelig herre der hjalp os, ingen "dikkedarer".. tydeligt af "den gamle skole" hvor kunden kommer først.
1000 tak for hjælpen

Ekstrafilm

Ingen billeder

Bestilte 2 billeder online.
Efter 8 arbejdsdage kontaktede jeg kundeservice mht levering, men fik en halvkvædet vise på svensk om at billederne blev produceret i Belgien, og der derfor godt kunne forventes længere leveringstid.
Hey; vi snakker om en fotoprinter !!
Efter yderligere 6 dage = 14 dage, kontaktede jeg igen kundeservice.
Her fik jeg beskeden at jeg skulle have kontaktet dem før,
og lige meget hvor klart og tydeligt jeg forklarede den svenske stemme, at det havde jeg gjort, gentog hun sig. Jeg fik den ubehagelige fornemmelse at jeg talte med en båndoptager !!
Enden på historien blev dog, at jeg fik refunderet beløbet på 34 kr., og måtte i den lokale fotobix, til triple af beløbet ;(
Billederne fra Belgien !? er aldrig landet i min postkasse.

Leasy

Kundeservice ???

Er helt ubegribeligt målløs over mangel på service..
Hos L'Easy har kunden aldrig ret, og man fornemmer at det personale der sidder i deres Call Center er, med al ære og respekt, en flok studerende der ikke er godt nok klædt på.
Gang på gang hører man "det står på min skærm"..eller rettere "det kan jeg ikke se stå på min skærm", men oftest.."det ved jeg ikke, må lige undersøge, og vende tilbage" og med svaret derefter "det ved jeg ikke"..
Kort fortalt, for en officiel klage indsendes, er en HP bærbar købt på afbetaling hos selskabet pga manglende finanser på købs tidspunktet, den går så helt "ned" ultimo april og L'Easy kontaktes, hvorefter man sendes telefonisk frem og tilbage mellem afdelinger og ekstern samarbejdspartnere. Ingen ved noget. Slutligt findes en løsning, og PC afhentes til reperation.
Det skal tilføjes at L'Easy forventer at man sidder stand by i en tidsramme af 4 timer fordelt på 3 moduler.
Der høres intet fra selskabet, så ut kontakter dem efter 14 dage. "Servicemedarbejderen" ved igen ikke noget, men pudsigt nok modtages en sms samme dag, 8x8 skal kontaktes da PC er færdig rep.
Så starter endnu en rundkast mellem afd., for denne kunde vil gerne have på skrift hvad og og evt. hvilket udskiftninger der er foretaget på PC. Ingen ved noget.
Der aftales en lev. dag, samme dag må ut desværre ændre dato, da det ikke er muligt personligt at være tilstede for modtagelse.
Her mødes jeg af en arrogant medarbejder, der har større interesse i at blive informeret om hvorfor jeg ikke kan det !? Undskyld, men hvad "rager" det ham !!!
Ny dato aftales, og her starter endnu et kapitel. Ser I.... jeg sad i går og ventede mellem kl.17-21, uden at høre fra eller se en L'Easy medarbejder. Opkald til 8x8 og "ingen ved noget".
Jeg beder så om en "chef" eller aftenens hovedansvarlig, og her oplever jeg, som andre har skrevet, at man straks anklages for at råbe / være grov... (der var medhør på, og ingen tilstedeværende oplevede at jeg var grov, men hævede stemmen!!)
JAMEN man er frustreret, undren og vil bare gerne have SERVICE... og DET yder I IKKE!!!!
Jeg får så en ny dato, beder om en mail bekræftigelse samt en opringning d.d fra en, der kan forklarer mig sagens sammenhæng, stadig ingen opringning, men mail har jeg modtaget, og ser nu til min gru at det tidspunkt vi har aftalt mundtligt ikke stemmer overens med det der står i mailen !
Nu bliver det næste: Virker PC'en ????

Wednesday, April 27, 2011

Reply from L'EASY A/S

Hej Eugenie

Tak for din anmeldelse, vi har lige set forløbet igennem og det kan vi gøre bedre. Vi ringer til dig i dag.

Mvh, Peter, support@leasy.dk

www.SUMOpix.com

Maleri m. svæveramme

Jeg er dybt tilfreds / fascineret / målløs.
Aldrig har jeg oplevet så god service.
Fra billedet blev bestilt til det blev modtaget gik der knap 4 dage.
Derudover i så god en kvalitet, at jeg straks måtte bestille endnu ét.
Kan klart anbefales !!

Eugénie Ellen Maages profile

profile image of Eugénie Ellen Maage
Eugénie Ellen Maage
Reviewer
Female, 1968
Tårnby, Denmark

About