Holtegaards profile

Reviews (5)

Komplett.dk - Trusted by geeks since 1996

God og hurtig betjening, men alt for dyrt at få sendt med almindelig post. 99 kr er noget i overkanten og det kunne have været sendt i en bobbelkuvert istedet for en pakke hvor det kun fyldte et lille

God betjening men for dyr forsendelse.

Friday, August 17, 2012

Reply from Komplett.dk

Hej Holtegaard,

Tak for din anmeldelse. Vores normale fragtpriser er 39 kr inkl. moms. for varer under 500g. 69 kr. inkl. moms op til 5 kg, og stigende herfra i forhold til vægt/volumetrisk vægt. Ydermere kan de fleste pakker afhentes for 39 kr. inkl. moms i vores Pick-Up-Points.

Den ene blækpatron du har købt overskrider desværre de maksimale mål for at kunne blive sendt som brevfragt (Post Danmark regler). I så fald den havde været lidt tyndere kunne den sendes til kr. 31.20 ekskl. moms.

Vi håber du er tilfreds med dine varer.

Flag

Nem bestilling, hurtig levering.

Nem bestilling, hurtig levering.

NiceHair

Super betjening.

Nem bestilling og meget hurtig levering.

avXperten.dk

Super betjening.

Har købt en "omformer". Den bliver afsendt hurtigt fra jer og postvæsnet påstår, de har afleveret den hos os, men vi har ikke modtaget den. Efter flere snakke med post dk, er der endelig en, som siger at vi skal ringe til jer, da det er jer, som skal efterlyse den. Da jeg kontakter jer, siger I, at I vil efterlyse den, og med det samme sende en ny til os. Super betjening.Tak

Primavvs

meget tilfredsstillende

Har købt blandingsbatteri og push open ventil til badeværelse. Varene kom af 2 gange,men inden for den lovede leveringstid. Pengene blev ikke hævet før den sidste vare var leveret.

Holtegaards profile

profile image of Holtegaard
Holtegaard
Reviewer
Denmark

About