Benjamin Hansens profile

Reviews (1)

Det Faglige Hus

Jeg har været lidt i tvivl om det er ligeså godt som den fagforening jeg var medlem af før

Jeg fik at vide af jeres kundeservice at der ikke var forskel på den fagforening jeg var medlem af før, jeg var medlem af dansk metal. Men jeg tror altså der er en forskel især når der er overenskomstforhandlinger med løn? men jeg er stadig i tvivl om min løn så stiger sammen med de andre på mit arbejde

Monday, May 7, 2012

Reply from Det Faglige Hus

Kære Benjamin Hansen

Hvis dit ansættelsesforhold er reguleret af en overenskomst, vil du som minimum have krav på den løn, der fremgår af overenskomsten – uafhængigt af hvilken fagforening du er medlem af. Hvis overenskomsten foreskriver en lønstigning, har du ret til den på samme måde som dine kolleger, der evt. måtte være medlem af Dansk Metal. Dog skal du være opmærksom på, at du ikke nødvendigvis har krav på en stigning, hvis du i forvejen ligger over overenskomstens mindsteløn.

Såfremt din arbejdsgiver ikke overholder de forpligtelser, som overenskomsten foreskriver, har du mulighed for at få hjælp af Faglig afdeling i Det Faglige Hus. Du kan kontakte Faglig hotline på telefon 7610 9304 mandag – torsdag kl. 8-18 og fredag kl. 8-16.

Med venlig hilsen
Det Faglige Hus

Lars Brobak
Faglig chef

Benjamin Hansens profile

profile image of Benjamin Hansen
Benjamin Hansen
Reviewer
Denmark

About