Bjørn F. Kroghsbos profile

Reviews (52)

Estate Mæglerne

"Vi er ikke et servicekontor!" - Citat slut!

Da jeg er i markedet for at købe en andelslejlighed og havde fundet et potentielt interessant emne på Frederiksberg, ringede jeg til Estatemaeglerne.dk som havde den til salg.

Jeg blev mildest talt forbløffet da mægleren nægtede at sende mig årsrapport og andre dokumenter for andelsforeningen. Det er i mine øjne helt standard at gøre dette og det er meget væsentligt for mig at kigge disse papirer igennem inden en eventuel besigtigelse af lejligheden. Dels kan det vise sig at jeg ikke er interesseret efter at have gennemlæst papirerne og dels kan det jo også være, at de afstedkommer spørgsmål som jeg så kan få svar på ved en eventuel besigtigelse.

Jeg blev imidlertid belært om at min tankegang var helt bagvendt og, at de jo "ikke var et servicekontor" og at det jo var ganske omkostningskrævende at sende disse papirer ud.

1) Er det ikke netop sådan noget som de får deres penge for?
2) Hvor omkostningskrævende er det lige at vedhæfte et par pdf'er til en e-mail og skyde den afsted?

Jeg synes faktisk det var en direkte nedladende behandling jeg fik .... og jeg er rigtig glad for, at det ikke er mig der har en lejlighed til salg gennem dette firma.

Jeg valgte at stoppe samtalen, da jeg ikke kunnne få de ønskede dokumenter - og sælgeren har dermed mistet en potentiel køber - synd, for det var faktisk en rigtig lækker lejlighed.

Jeg vil fraråde enhver, at anvende Estatemaeglerne.dk hvis de tænker på at sælge deres bolig.

Biopat Healer

Upålidelig klinik, der ikke overholder indgåede aftaler.

Det er en ærgerlig, gal, x-kunde hos Herdis Sveinsdottir, der skriver dette.
Jeg havde købt et værdibevis gennem Groupon til 2 zoneterapibehandlinger hos Herdis Sveinsdottir. Da jeg har en travl hverdag planlægger jeg altid sådanne behandlinger 1-2 måneder forud, hvilket jeg også gjorde hos Herdis. - Stor var skuffelsen, da Herdis kun nogle få timer før 1. behandling ringede og aflyste. - Det lykkedes mig dog at få en tid 1 uge senere som jeg fik presset ind ved at bytte rundt på andre aftaler. - Helt grotesk udviklede det sig så, da jeg skulle have 2. behandling. Præcis samme procedure ... aflysning i sidste øjeblik. Og helt til grin var jeg da jeg mødte op til erstatningstiden (havde måtte gå tidligere fra arbejde og ofre dyr Taxa for at kunne være der til tiden). Herdis brændte mig simpelthen af ved ikke selv at møde op i klinikken. Jeg stod udenfor i frostvejr og ventede forgæves på hende i 20 min. Det er helt uacceptabelt at behandle sine kunder på den måde.

Jeg fraråder at lave aftaler med hende.

Pokershop

Nem og problemfri handel

Jeg købte 2 kasser spillekort. De kom frem i løbet af et par dage og svarede til beskrivelsen.

Boozt.com

Velfungerende og pålidelig handelsplatform med velsmurt logistik.

Jeg havde modtaget en kampagnekode til Boozt.com. - Den skulle selvfølgelig afprøves, da jeg havde et par ting jeg alligevel skulle købe. - Alt viste sig at være supernemt. Der var gode billeder af de forskellige varer, nemt valg af størrelser etc. og sorteringsmuligheder på priser, tilbud, størrelsre og alt muligt andet. - Alt fungerede upåklageligt og i den pakke jeg modtog nogle dage senere, var der oveni købet lagt en returlabel som kunne benyttes, hvis jeg havde brug for dette. - Hvis man går efter tilbud (sikkert ting fra forrige kollektion) så kan der gøres rimelige køb.

Kapselkongen.dk

God og hurtig ekspedition

Bestilte varer sent mandag eftermiddag. Onsdag formiddag var de leveret. - Prisen var "nettets bedste" og informationsniveauet i top lige fra indtastning af ordre til levering havde fundet sted.

Eovendo

God idé, men mangler kommerciel opbakning

Jeg var medlem mellem 1 og 2 måneder og systemet fungerede i princippet ok. Men efter en "upgrade" stoppede reklamerne og selvom jeg kontaktede teknisk support kunne de ikke løse problemet. Min oplevelse var desuden at det var de samme meget få reklamer der blev vist og at man oftest kun kunne tjene 25 øre om dagen, hvilket altså er noget i underkanten til, at jeg synes man skal bruge tid på systemet.

Jeg håber og ønsker for dem, at de får bedre styr og opbakning på det, men jeg mistede altså tålmodigheden og afinstallerede programmet.

UnoEuro Webhosting

Billig og problemfri løsning

Har købt et par domænenavne og et hotel. Det gik rigtig nemt og problemfrit.

Triogate

Hurtig og problemfri levering

Triogate var blandt de billigste og samtidig én af de få leverandører der havde lager af den vare jeg bestilte.

Varen ankom allerede et par dage efter bestillingen.

Så god anbefaling hérfra.

Kaiser Sport og Ortopædi

Bedste købsoplevelse nogensinde!

Det er idag mere reglen end undtagelsen, at man får en uprofessionel, uengageret eller direkte vildledende betjening når man henvender sig i de fleste butikker.

Sådan er det ikke hos Kaisersport!

Man mærker hurtigt, at de virkelig ved hvad de taler om og, at de oprigtigt engagerer sig i at få afdækket kundens behov bedst muligt.

Der er rigtig god tid til betjeningen og man bliver "målt og analyseret" og får prøvet flere sko indtil man finder den optimale løsning.

Har man særlige behov, er der også tilknyttet både bandagister, osteopater og andre specialister, der kan vejlede og evt. fremstille indlæg mv.

Det er min fornemmelse, at det er lidt dyrere at købe sine løbesko hos Kaisersport end f.eks. på nettet.

Men for pokker, hvor er de penge dog givet godt ud!

Aller bedste anbefaling!

Mikael Holst found this review useful

GodPris.nu

Ingen respons fra kundeservice.

Det er tilsyneladende helt umuligt at komme i kontakt med kundeservice. De reagerer ikke på henvendelser.

Jeg synes det virker som et useriøst foretagende som jeg vil fraråde kontakt til.

13/8-12: Nu blev jeg så kontaktet og har fået svar fra kundeservice. Måske har jeg været lidt for hård i straks at give dem bundkarakter?

Wednesday, August 15, 2012

Reply from GodPris.nu

Hej Bjørn,

Tak for din anmeldelse! Vi havde som sagt aldrig modtaget din henvendelse, så der var jo en god grund til, at du ikke hørte fra os.

Tilbuddet, du havde spørgsmål til, nåede som sagt ikke at blive aktiveret inden det udløb. Det var også derfor, du aldrig modtog et værdibevis, og derfor vi naturligvis heller ikke hævede pengene for din bestilling.

Som udgangspunkt bestræber vi altid at besvare alle supporthenvendelser til os inden for 24 timer - og i ferieperioder som nu inden for 48 timer.

Med venlig hilsen
GodPris.nu - Support

Groupon DK

Ingen kundeservice - ingen hjælp, når du bliver snydt af en deal

Jeg havde købt en deal, men det viste sig at leverandøren havde valgt at holde ferielukket indtil dealen var udløbet.

Jeg har efterfølgende klaget til Groupon.dk kundeservice og jeg har også rykket dem for svar. - De vender aldrig tilbage og man må bare erkende at man er blevet snydt.

Fremover når jeg ser et godt tilbud fra Groupon som jeg kunne blive fristet af, så tror jeg at jeg vil sende pengene til velgørende formål og så glæde mig over at jeg undgik at blive snydt.

Jan Rishede Van Nek found this review useful

Friday, August 17, 2012

Reply from Groupon Denmark

Hej Bjørn. Vi beklager naturligvis forløbet med vores partner og har ladet os vide, at du er blevet kontaktet af kundeservice. Hav en god dag. Hilsen Groupon Danmark

OPDATERING:

Hej Bjørn,

Vi takker for din tilbagemelding. Vores kundeservice har dog prøvet at kontakte dig via mail, desværre uden respons. Kunne du evt. kontakte dem via telefon på 78 77 54 55, så vi kan få ordnet denne sag. På forhånd tak.

Venlig hilsen

Groupon Danmark

Restaurant 2 Night

Godt og velfungerende koncept

Jeg har foreløbig kun været på et enkelt restaurantbesøg efter dette koncept. Og jeg frygtede selvfølgelig, at man skulle bøvle og diskuttere med restauranten om den tilbudte rabat. - Denne frygt blev heldigvis gjort grundigt til skamme, da alt klappede: Reservation, bekræftelse, SMS, restaurant og regning.

Dejligt når noget fungerer godt. - Personligt synes jeg, at R2N ikke skal lukke restauranter ind med en rabatsats på 10% - Det synes jeg er for lidt. Minimumsrabatten burde snarere være 20-25% for at udbyde borde gennem systemet.

CoffeeTime@

Ofte gode tilbud på restlager og prøvepakker

Jeg har igennem flere år handlet hos Coffeetime. Kaffen er af god kvalitet og hvis du går efter tilbuddene samt prøvepakkerne samt samler sammen og køber for mindst 500 kr. (=gratis forsendelse) så er prisen også superfin.

De er igen begyndt at levere gennem Postdanmark, hvilket jeg er rigtig glad for. - Her kan man både vælge flexlevering eller hente på posthuset, hvis man ikke er hjemme. Det er meget bedre end, hvis der blev leveret med de fleste andre transportører, synes jeg.

Play65

Velfungerende Backgammonsite.

Hvis du har lyst til at spille backgammon på nettet, er Play65.dk en oplagt mulighed.

Du skal oprette en account og du kan spille om penge eller for sjov. Der er som regel forholdsvis mange spillere og du kan også deltage i små turneringer.

Smagnu

Take away i høj kvalitet

Konceptet er: Månedens forret, månedens suppe, månedens dessert samt en hovedret der skifter hver 3. dag. alle retter købes separat til en meget rimelig pris og der er ikke noget at vælge imellem (der kan dog altid fås sandwich eller en burger samt salatbar).

Kvaliteten er høj - både hvad angår smagen og sundheden. Min kone og jeg spiser ikke så store portioner og bliver fint mætte ved at dele en hovedret - evt. også en suppe. - På den måde bliver det oven i købet noget billigere end hvis vi købte en pizza - og samtidig super meget sundere.

Rigtig Kaffe

Fantastisk service - pålidelig og samvittighedsfuld.

Jeg bestilte en Gaggia Accademia espressomaskine hos rigtigkaffe.dk da de var blandt de billigste på nettet. - Maskinen blev sendt med det samme, men desværre med DPD som jeg ikke er den store fan af. - De er ikke gode til at forstå simple beskedder, kan ikke oplyse leveringstidspunkter og plejer generelt at sende postkort i stedet for at levere. - Men i løbet af nogle dage og afgivelse af fuldmagter mv. lykkedes leveringen endelig. - Stor var min skuffelse, da det viste sig, at min nye maskine var defekt. Jeg e-mailede med Rigtigkaffe.dk (de har ultra hurtige responstider - selv udenfor alm. arbejdstid) og jeg blev efter aftale ringet op af en servicetekniker der gennemgik maskinen med mig. Da det blev konstateret, at maskinen skulle på værksted, blev det aftalt på stedet, at de sendte en ny maskine til mig og jeg blot kunne returnere den gamle.

Jeg har nu modtaget min nye maskine og den virker helt perfekt.

Det er netop når noget går galt, man kan se om det er en seriøs leverandør. Og det er Rigtigkaffe.dk helt bestemt. - Du kan trygt handle med dem. Er der noget galt, holder de dig i hånden indtil du er tilfreds.

Jeg anbefaler dem varmt og giver dem kun et lille minus fordi de sender varerne med DPD, som helt klart er det svage led.

Mig Selv found this review useful

home a/s

Har haft hus til salg i 1½ år - uden resultat

... er det Home's skyld? ... Det er det jo nok ikke, men jeg ville nok have forventet en lidt tættere opfølgning og det er heller ikke mit indtryk, at salgsbestræbelserne har været voldsomme. Det eneste råd vi har fået er stort set at gå ned i pris. Kunne en anden mægler have gjort det bedre? .... Sikkert ikke :-(

Deres webportal er dog ganske velfungerende - nok en af de bedste på markedet.

SAXO.com

Utrolig nemt at handle og meget pålideligt.

Han handlet en hel del gange på Saxo.com. Oftest til markedets bedste priser. Har både afhentet selv i butikken på Østerbro og fået sendt pr. post. Begge dele fungerer fint.

Spies

Velfungerende website og god arrangør.

Det er nemmere, men mindre fleksibelt end at arrangere selv. - Gå efter kampagner og bestil nogle måneder i forvejen. Tjek hotellerne på tripadvisor.com dér er der mange gode anbefalinger at hente.

Urskiven.dk - Guldsmykket.dk - Riepels.dk - Vielsesring.net

Hurtig ekspedition og god service

Varerne blev sendt meget hurtigt. Jeg havde en lille misforståelse omkring fakturaen, men den blev opklaret med super hurtig respons fra Guldsmykket.dk.

Jeg vil ikke have betænkelig ved selv at handle hos dem en anden gang og anbefaler dem derfor også til andre.

All2day

Godt overblik over alle dagens tilbud

Man kan vælge at få en daglig e-mail med alle dagens tilbud eller man kan selv slå op på www.all2day.dk og holde sig orienteret. Vælger man selv at slå op kan man gøre det fra midnat og så vil der komme flere og flere til efterhånden som de enkelte udbydere får opdateret dagens tilbud.

All2day kommer også ofte med et par bemærkninger om forhold det kan være godt at være opmærksom på (måske forsendelse eller sammenligning med tidligere tilbud etc.).

Jeg har oplevet at All2day har været nede nogle enkelte gange, men generelt fungerer det ret godt.

Invertu.com

Seriøs og ærlig virksomhed med højt serviceniveau

Vi havde bestilt 2 lamper, som blev leveret hurtigt. - Desværre begge med transportskader. Hurtigt blev afsendt 2 nye lamper samtidig med at de første blev afhentet omkostningsfrit. Desværre var begge de nye lamper også transportskadede. Endnu et forsøg resulterede i endnu 2 skadede lamper. Og (man tror næsten det er løgn) 4. forsøg på at levere 2 lamper til os gav samme resultat: 2 stks lamper med transportskader. - Min konklusion var, at det ikke var muligt at transportere lamperne til os uden at fragtfirmaet ødelagde dem under transporten og at vi derfor hævede handlen.

I mine øjne er emballagen af så dårlig kvalitet, at indholdet bliver skadet alt for let.

Det var selvfølgelig en negativ oplevelse, at vi aldrig fik de bestilte varer, men når jeg alligevel giver en topvurdering af firmaet er det på grund af deres meget gode, personlige og ærlige måde at drive forretning på. - Det er jo netop når tingene går galt, man kan se om en virksomhed er pålidelig .... og det har Invertu.com sandelig demonstreret.

Tuesday, November 29, 2011

Reply from Invertu Ltd.

Hej Bjørn,

Først og fremmest tak for din feedback. Den er nødvendig for os, for at fortsætte med at yde en høj service og levere kvalitets produkter.

På baggrund af din oplevelse - hvor du modtog lamper der var trykskadet under transporten fra vores lager til dig - har vi valgt at kontrollere indpakningen for alle disse lamper. Vi har rigtigt nok kunne konstatere, at indpakningen ikke var optimal. Vi har derfor forstærket indpakningen for alle disse lamper så dette ikke er et problem fremover.

Der skal ikke være tvivl om at det, at levere kvalitets produkter er vores absolut højeste prioritet - og vi er da også glade for, at det ikke er produktet du har oplevet noget galt med.

Vi takker for din anmeldelse og er også glade for, at du føler at vores service fortjener 5 stjerner - det betyder meget for os.

Netto

Særlig "Døgnnetto" er i orden

... ofte virker de almindelige Nettoforretninger noget rodede og grisede og der står ofte varer og spærrer i de i forvejen smalle gange.

Men priserne er vist i orden ;-)

DMI

Særlig godt med lokale vejrudsigter (byvejr)

Bruger tit DMI, hvis jeg skal planlægge aktiviteter.

Lidl Danmark

Det fedeste var priserne og de brede gange

Jeg var for første gang i Lidl ved Hans Knudsens Plads. Det var en god oplevelse med nem parkering (bagved), brede gange i supermarkedet og gode priser.

Just-Eat.dk Aps

Nemt og velfungerende

Det er supernemt at bestille mad via just-eat.dk - Jeg kunne dog savne, at flere leverandører indenfor andet end pizza, meldte sig under fanerne.

www.computersalg.dk

Hurtig og problemfri levering til bedste pris.

Udover at kunne levere det købte produkt straks fik jeg det også til bedste pris i Danmark (jf. www.edbpriser.dk).

Ingen problemer overhovedet.

Klar anbefaling hérfra.

Well Come

Plusser og minusser i Well-Come

På plus siden tæller, at det er et stort og lækkert center med mange maskiner og øvrige gode faciliteter. Det er også et kæmpe plus at man kan køre ned i parkeringskælderen og holde gratis og tage elevatoren direkte op i centeret.

På minus siden tæller først og fremmest prisen. Det er antagelig et af de dyreste centre man kan komme i nærheden af og deres SPA (som koster ekstra) er lækker, men der er desværre en del tilfælde, hvor sauna eller dampbad ikke er varme nok ligesom der også er tilfælde, hvor der ikke er fyldt op med frugt/grønt eller the.

ShopUSA

Problemfri handel med 1 forsendelse samsendt fra 2 leverandører

Jeg havde bestilt 3 forskellige varer fra 2 forskellige leverandører. - Det tog lidt tid at finde ud af at udfylde oplysninger og uploade fakturaer hos ShopUSA, men alt gik fint og jeg modtog varerne til tiden uden problemer af nogen art.

Jens Madsen found this review useful

Tight Cph

Urimelig og dårlig behandling.

Vi havde reserveret bord på restaurant Tight til kl. 17:30, da det var vigtigt for os med en tidlig middag så vi også kunne nå teateret efterfølgende.

Vi ankom til restauranten på slaget 17:30. Lige fra start følte vi os ikke særlig velkommen og tjenerens indledende spørgsmål: "Er det en sweetdeal?" .... "Så er det denne vej", gav og klart fornemmelsen af, at vi som gæster skulle gemmes af vejen bagerst i lokalet på 1. sal. Vi blev gennet hen til det næstbagerste bord lige ved toilettet (selvom der i øvrigt var masser af ledige borde), hvor der blev smækket et menukort på bordet med beskeden: "I kan vælge 2 ting". - Vi følte virkelig, at der blev talt til os som til et mindreårigt barn i en slikbutik. Hér måtte vi så sidde og kigge på et menukortet i en halv time og selv forgæves forsøge at skabe kontakt til tjeneren. Det er lang tid at sidde uden mulighed for at bestille (end ikke drikkevarer) - særligt når man ikke har hele aftenen for sig (vi skulle i teateret). Da tjeneren omsider kom var det med bemærkningen: "Nå, hvad skal I så have?" .... Jeg spurgte om muligheden for at få f.eks. en burger (billigere end en af de foreslåede hovedretter der var annonceret i sweetdeal), men blev mødt med himmelvendte øjne og et tydeligt: "Nej! - Det har vi ikke købt ind til!" ... (De havde ikke købt ind til en burger???) Hvorpå han konstaterede, at da vi åbenbart ikke havde bestemt os endnu ville han tage i mod bestillinger fra andre gæster, der også ventede. Det var simpelthen dråben, der fik bægeret til at flyde over. Det var os der allerede havde ventet mere end en halv time på ham ... og nu meddelte han, at han ikke havde tid til at tage imod vores bestilling når vi høfligt spurgte om det var muligt at ændre i menuen. Stemningen var ikke god og vi havde ikke lyst at ødelægge, hvad der var planlagt til at skulle være en dejlig aften i byen med restaurant og teater. Vores værdibeviser fra Sweetdeal kunne vi ikke få tilbage, da tjeneren ikke var i stand til at finde dem længere (der var ellers kun 4-5 andre gæster i restauranten).

Vi forlod restauranten og fandt heldigvis en anden dejlig restaurant, der havde en helt anderledes og bedre betjening.

Det er muligt, at kokken i køkkenet kan lave god mad, men betjeningen gik i mine øjne helt galt.

SK found this review useful

Shala

Blev nægtet behandling

Min kone havde gennem Deal Hunter købt 4 værdibeviser til ansigtsbehandling. Ved ankomst til klinikken (Østerbro) på det aftalte tidspunkt blev hun afkrævet bevis for hvem der havde udstedt værdikuponen. Da det jo ikke står på kuponen, blev hun nægtet behandling. Hun blev samtidig næsten mistænkeliggjort og afkrævet bevis for hvor kuponerne stammede fra. Og de tilhørende værdikoder talte åbenbart intet i denne sammenhæng. Ved den telefoniske tidsbestilling spurgte min kone ellers om de allerede dengang ville notere kuponkode, men blev allerede dengang forsikret om at hun bare kunne tage kuponerne med.

Det er en så åbenlys kundefjentlig betjening min kone har fået og det er helt grotesk, at hun har købt for 1.000 kr. værdikuponer som de har nægtet at udføre den aftalte behandling på.

Oven i denne ydmygende behandling kan min kone så lægge, at hun nu har både har spildt sin fridag og de penge hun havde købt P-billet for i den tro, at hun skulle have sin behandling.

Min kone vil naturligvis kontakte Deal Hunter med henblik på at få ophævet handlen.

Enhver kontakt med Shala frarådes.

Lille Tina Altmann, Jens Madsenand Morgana Sørensen found this review useful

Privatengros

Kuffertsæt gennem "Savemyday"

Jeg købte et flot kuffertsæt til halv pris gennem "Savemyday". Det blev leveret direkte fra privatengros.dk uden problemer.

Toolworld.dk

Lynhurtig rettelse af fejlekspedition

Gode priser og flot sortiment fik mig til at prøve Toolworld.dk.

De bestilte vare må være blevet sendt næsten omgående for de var fremme allerede dagen efter.

Det var dog gået lidt for stærkt. Da jeg åbnede pakken kunne jeg se, at der manglede 2 varer (jeg havde købt 3 stk's af én vare og der var kun leveret 1 stk).

Jeg reklamerede straks pr. e-mail og modtog kort efter et svar i form af en beklagelse og besked om at de straks ville sende de manglende varer.

Dem modtog jeg også superhurtigt (allerede dagen efter).

Det er selvfølgelig ærgerligt når der opstår fejl, men omvendt er det jo en rigtig god lejlighed til at få "testet" om den virksomhed man har handlet med lever op til en rimelig service. - Og det gør Toolworld sandelig!

Klar anbefaling hérfra.

Denrullendegrill

Dejlig mad i god kvalitet

I Nordsjælland (Gilleleje, Hornbæk, Helsingør, Humlebæk) kører Den Rullende Grill på forskellige ugedage. Tjek på nettet, hvor de holder næste gang.

Jeg har prøvet deres bornholmske kyllinger, der roterer på grillen. Det var en rigtig god oplevelse. De har også spareribs og amerikanske Black Angus Beef (små oksestege), der også er grillet på de roterende spyd.

Det var en meget positiv oplevelse og smagen er fantastisk. Prisen er oven i købet meget fornuftig, så det bliver ikke sidste gang jeg fanger aftensmaden hos www.denrullendegrill.dk

YouSave.dk

Nemt website, gode priser og hurtig levering.

Skulle bruge en lysdæmper i en fart og selvfølgelig helst til den bedste pris. Jeg valgte yousave.dk denne gang, da de var en spids billigere end de 2-3 andre, som jeg havde anvendt ved tidligere lejlighed. Der var heldigvis ingen skuffelse. Varen kom så hurtigt som det næsten var menneskeligt muligt.

Bedste anbefaling hérfra.

Bidrivals

Ofte sender de ikke de varer du har købt/vundet

Jeg har vundet og købt en del varer. Der er altid meget lang ventetid inden du modtager dine ting (2-3 måneder eller mere) og nogen gange dukker tingene aldrig op. De skylder mig fortsat varer for næsten 10.000 kr. som det nu er over et år siden jeg har købt. Når man kommunikerer med deres kundeservice undskylder de mange gange og fortæller, at de i løbet af en uges tid vil sende varerne. - Det har jeg prøvet 15-20 gange og varerne bliver aldrig sendt.

Konceptet i sig selv er egentlig ok, men det duer selvfølgelig ikke når du meget ofte aldrig modtager dine ting.

Jeg fraråder al kontakt med Bidrivals.

Groupdeals

Uprofessionelt - ikke i orden!

Har købt en deal fra firmaet, men så snart dealen skulle blive aktiv, fik man på hjemmesiden blot følgende besked: "Temporarily Down for Maintenance". Selvom der også står, at de vil være oppe igen i løbet af et par timer, har dette foreløbig varet nogle dage.

Med ca. 1 uges forsinkelse fik jeg min kupon, jeg har endnu ikke indløst den og jeg kan se, at groupdeals.dk nu er inaktivt (holder ferie?).

Min fornemmelse er, at firmaet er drevet af nogle studerende, der ikke rigtig har hjertet med i idéen.

My2day

Betaler ikke leverandøren

Jeg købte i april en "Håndværker for en dag" for 2.000 kr. Først var det svært at få respons fra den pågældende håndværker, men jeg fandt efter et par uger ud af at "han trak den i ørerne" fordi my2day.dk ikke sendte ham nogen betaling og fordi han "ikke ville arbejde gratis".

Jeg skrev mange e-mails i en stadig mere alvorlig tone til my2day.dk, men de forblev helt ubesvarede. Deres kundeservice tager aldrig telefonen.

Jeg har skrevet til Forbrugerrådet og til kreditkortselskaberne og advaret om dette firma's utroligt dårlige forretningsmoral.

Og netop som jeg var ved at forberede en politianmeldelse mod firmaet, blev jeg kontaktet af håndværkeren som nu havde fået sine penge. - Det havde jeg næsten ikke turdet håbe på.

Jeg har faktisk nu fået udført det arbejde jeg har købt, men hold da op hvor det holdt hårdt.

Jeg ved ikke helt om de er svindlere eller bare har utroligt rod i deres administration og måske kører likviditetsmæssigt helt på pumperne.

Jeg vil i hvert fald passe på med at smide for mange penge den vej.

Malik found this review useful

RikkiTikkiShop.dk

Godt tilbud, hurtig og effektiv levering.

Jeg har gennem nogen tid modtaget nyheds- og tilbuds e-mails fra Rikkitikkishop. Normalt framelder jeg sådanne e-mails efter en periode, men af en eller anden grund synes jeg altid det var spændende at se tilbuddene fra Rikkitikki.

Seneste tilbudsmail bød da også på en vareserie, der havde min interesse og da prisen samtidig var nedsat ca. 40% synes jeg at tiden var kommet til at slå til.

Det er en god biks indenfor brugskunst, design, mærkevarer etc.

Pixmania

Har handlet masser af gange til gode priser

Det har altid fungeret godt at handle hos Pixmania. Selv i situationen, hvor jeg var nødt til at reklamere over en fabrikationsfejl, var det nemt over internettet, at beskrive fejlen og få udskrevet returbreve samt labels til fremsendelse til værksted.

Generelt synes jeg, at priserne er rigtig fornuftige og udvalget er også rigtig fint. Jeg synes dog, at det nogle gange kan kræve lidt "arbejde" at sortere gamle modeller fra.

Bjørn F. Kroghsbos profile

profile image of Bjørn F. Kroghsbo
Bjørn F. Kroghsbo
Reviewer
Male, 1958
Frederiksberg, Denmark

About

55 år. - Portfolio Manager fra Frederiksberg

Jeg har gennem tiden handlet en hel del på nettet. Både fra ind- og udland.