John Jørgensens profile

Reviews (1)

Pokershop

Dårlig service

Købte et deluxe bord af www.pokershop.dk, bordet havde fejl, jeg har gentagne gange påpeget fejlen, her flere måneder efter har jeg stadig ikke hørt fra dem. jeg fik så en mail fra dem her til morgen at de intet havde hørt fra mig :-O www.pokershop.dk er ikke et sted jeg vil handle hos mere.
----
25-01-2012
Har netop modtaget en mail fra www.pokershop.dk der nu ikke ved hvilket bord det drejer sig om, de må have rod i sagerne. Bordet bliver fragtet ud til dem i dag, så må vi jo se om der så går et lys op for dem, eller om de stadig nægter alt kendskab til bordet.

Tuesday, January 31, 2012

Reply from pokershop.dk

Vi er ikke enige i det beskrevne forløb.
Reklamationen er modtaget 3 måneder efter køb, og drejer sig om nogle små ridser i et bord som har været anvendt til udlejning/events i løbet af de 3 måneder. Bordet var ved afhentning monteret med bordben, så vi antager deraf at bordet har været i brug.
Vi har gentagne bedt dig om at gensende den/de mails som du påstår tidligere at have fremsendt, men det har du ikke kunne gøre.
Det er beklageligt at du først reklamerer bordet efter vi har truet med inkasso pga dine ubetalte regninger.
Reklamation for ridser på en brugsgenstand kan dog ikke ses som rettidig efter 3 måneder.
På trods af manglende dokumentation, valgte vi alligevel at tage bordet retur da skaderne var minimale og vi nemt kan sælge bordet som demo-model i vores showroom.
Dette skal ses som et udtryk for vores høje service, snarere end en accept af at vi tager reklamationen for gode varer.

Mvh

Ib Rasmussen
Pokershop.dk

John Jørgensens profile

profile image of John Jørgensen
John Jørgensen
Reviewer
Denmark

About