Nimas profile

Reviews (26)

Digitaltutors

Awesome

I am glad I found this website. They offer high quality courses on many topics for designers, animators etc. and they release a lot of new interesting courses every month, and the subscription price is very reasonable. The only thing that bugs me, is that you can't change the playback speed of the videos, and if I have to manually 'jump' forward in the video, then I have to wait a couple of seconds so the video can load. If their 'video player' had been as good as YouTube then they would have had 5 stars from me but I still highly recommend them.

CDKeysHere

Fast, cheap, easy to use

I would recommend them to anyone. The best cdkey company I have tried so far.

Joshua Wood found this review useful

Bog & idé Webshop

Ringe webshop

Man kan ikke bruge deres gavekort på nettet, så man kan altså ikke købe ebøger m.m. Og deres ebøger kan ikke læses på en Kindle... Handler ikke i Bog og ide igen.

Mcdonalds

Spis hellere hundekiks

Dyrt dårlig men smagsfuld mad.

Fitnessgruppen

Handler gerne hos dem igen

Købte nogle ankelvægte og dørribbe, super kvalitet, billigt.

DMI

Det sner!

Lige nu siger dmi at der ingen sne vil falde i Horsens, men den sidste halve time har der været, hvad jeg vil kalde, KRAFTIG snestorm .. og har tit oplevet at vejret er blevet helt anderledes end, hvad de siger.. + kedelig hjemmeside. Men ellers som regel holder deres forudsigelser :D

Ebay

Nice sted

Jeg har handlet et par gange på ebay nu, og mine varer er altid kommet frem. Har også sparet lidt penge + har fået nogle varer som jeg ellers ikke kunne skaffe i Danmark.. Og hvis ens vare ikke kommer frem eller at varen ikke er som den skal være, så har de jo også deres "ebay buyer protection" som forsikrer ens køb, og dækker eventuelle tab.. Har endnu ikke prøvet det men det er fedt nok at vide at de dækker én hvis man bliver snydt.. :D

Vestergade52

Billigt og tilfredsstillende

Havde brug for et print på lærred og stødte på dette firma. Tog chancen og bestilte selvom de ikke havde nogle anmeldelser endnu. Handlen gik som den skulle og jeg fik mit print på lærred, og sparede en masse penge i forhold til de andre firmaer som også sælger denne service. Kan varmt anbefales.

Istockphoto

Good site

I bought 5 pictures from them, and the quality is excellent and the price was good. Safe to buy from them. Can definitely recommend them :D

Haengekoje

God kvalitet

Det er nu ved at være et stykke tid siden at jeg købte min hængekøje, men må sige at det er en fantastisk god kvalitet, og prisen på den var også rigtig god! Så kan klart anbefale hængekøje.dk :)

UPS

Bøvl i Danmark men godt i USA :)

Hurtig levering og overkommelige priser.
Men p**** irreterende bøvl når man ikke lige er hjemme, og så skal til at køre til et UPS coustumer center 40 km fra hvor man bor! Vælg post DK istedet.!

Trustpilot

Genial hjemmeside!

Har brugt trustpilot meget, og har også selv skrevet nogle anmeldelser. Jeg bruger Google Chrome, så jeg har downloadet et lille plug-in/udvidelse, så der altid er et lille trustpilot ikon oppe ved søge feltet, så man hurtigt kan kigge om hjemmesiden virker sikker at handle på. Mega smart! Alle der handler på nettet burde bruge det. Så glemmer man aldrig at tjekke om man handler de sikre steder ;)

Morten H., Alexand Camilla Tiedt found this review useful

DSB

Elendige priser!

Politikerne snakker om at vi skal bruge mere offentlig transport, men hvem gider det når man sparer en bondegård ved at køre i bil?
Har haft besøg af min fætter i weekenden, og han skulle betale 490,- tur/retur, fra Horsens til Brønderslev, uden pladsbillet. Vi syntes at det var helt urimeligt at han skulle betale det, og hvad nu hvis han havde taget sin bror med? Så var det lige 1000,- op af lommen før at besøge familien i en weekend. DSB burde snart få noget konkurrence fra andre "tog-selskaber" så de kunne få gjort noget ved deres urimelige priser!

Mikkeland Nima found this review useful

MovieZoo.dk

Handel gennemført

Købte to film og fik dem inden 5 dage. Kunne godt finde på at handle der igen, og kan godt anbefale siden til andre.

Amazon

Meget billigt og tilfredsstillende

Har sparet en masse penge ved at bruge amazon. Har ikke haft nogle dårlige oplevelser endnu.

Wix

No problems

I haven't had bad experiences with them, I think its a good website building program :) They are maybe a little expensive ..

Omer Gartzman found this review useful

TDC A/S

De er mega dyre, så tror snart at jeg skifter teleselskab ^^

Men ellers har jeg ikke haft nogen problemer med dem..

Monday, July 5, 2010

Reply from TDC A/S

Hej Nima,

Hvis du er interesseret, vil jeg meget gerne se på, om vi kan finde en billigere løsning til dig.

Hvis du sender dit telefon nummer samt adresse til mig på thomaswandahl(snabel-a)tdc.dk, så kigger jeg på det.


Med venlig hilsen

Thomas Wandahl
Kundeservicechef i TDC

Sparnord

God bank

De er bare mega gode. Jeg fik 10% i rente det første år, og har fået 3 biografture af dem indtil videre :D Spar Nord styrer.

DBA - Den Blå Avis

Gode oplevelser

Har endnu kun haft gode oplevelser med at sælge og købe ting via dba.dk :)

Proshop

Afventer vare :D

Har købt et headset i lørdags, efter at jeg ikke kunne komme til det ved Getmore pga. at deres system ikke ville acceptere mit dankort, så mit køb blev fortaget ved Proshop. Afventer stadig pakken :P

Elgiganten.dk

Tilfredstillende

Har købt en PS3 "pakke" med 1 spil for over et år siden via elgigantens hjemmeside. Købet var klart tilfredsstillende, og billigere end andre steder. Så KAN KLART ANBEFALE DEM! Forstår ikke helt hvorfor de får en middelmådig karakter (nok fordi jeg ikke har læst de dårlige anmeldelser :))..
Har kun haft gode oplevelser med elgiganten, har købt flere ting i deres "virkelige" butik, og deres priser er rigtig gode, er glad for at der er blevet åbnet en Elgiganten i Horsens :D
Fem stjerner herfra! ;)

Lufthansa

Bestilt rejse til USA 8-)

Har bestilit en rejse til USA via lufthansa, og det forløb meget godt indtil videre, (er ikke rejst endnu), men deres kundeservice kunne godt have været en del bedre, man bliver nemlig viderstillet til SydAfrika og telefon forbindelsen er ikke særlig god når man snakker med dem. Så det kan være lidt svært at få ens spørgsmål besvaret :S men nu har vi da næsten gennemført det, og ser frem til en lækker rejse! :D

Opdate: Sidder nu i USA :D Rejsen var mega god, fantastisk komfort, god service, rejsen over atlanten var meget behagelig. Kan klart anbefale dem!

Getmore

Ville købe nogle ting men de acceptere ikke mit VISA Dankort :S

Ville gerne prøve at handle på Getmore, men de acceptere ikke mit dankort så kan ikke købe de ting jeg ville have købt på Getmore.. Skod, så må man bare gøre det et andet sted!
Håber jeg kan komme til at handle der en anden gang, hvor det virker :)

Cykelbutikken

Gennemført handel

Jeg bestilte en kædeskiller til omkring 120 kr. Leveringen var lidt langsom da der gik en lille uge, men ellers helt i orden. Jeg fik en service mail dagen inden at jeg fik varen, hvori der stod at de/han havde tilsendt varen og at den ville komme om ikke ret længe.
Min kædeskiller er så allerede gået i stykker efter ikke særlig meget benyttelse, den klarede højest 4-5 kæder!!! Er IKKE TILFREDS!

Endnu en update: Jeg har sendt min defekte kædeskiller til ham, fordi han sagde at han ville sende mig en der fungerede så. Men står uden kædeskiller, og har ikke fået den han sagde han ville sende. Der er gået 8 dage nu siden han sagde han ville/havde sendt den ..

All4bike

God virksomhed

God og hurtig service. Bestilte en "spinnings-rulle" som kom kun 3 dage efter. Billigt og godt. Kan anbefales.

Coolshop

God virksomhed

De har rigtig hurtig levering, og de plejer da også at have de bedste priser. Men jeg snakkede godt nok med kundeservice engang, fordi jeg havde fundet et spil billigere i elgiganten. Jeg prøvede at bruge deres prisgaranti, men uden held, så det endte med at jeg afmeldte min ordre og købte spillet i Elgiganten! Men har også handlet der andre gange og deres hurtige levering og billige priser er godt! Kan klart anbefale dem!

Emil Hansen found this review useful

Nimas profile

profile image of Nima
Nima
Reviewer
Male, 1994
Denmark

About

Jeg handler månedligt på internettet, og bestiller også ting for mine forældre.
En god handel over nettet er, hvis man får varen til tiden, og at prisen på varen er god, og at virksomhedens kundeservice virker, hvis man har behov for det. F. eks. at man køber en defekt vare og at man kan få den byttet uden ekstra omkostninger..