Katrines profile

Reviews (12)

Heaven4kids.dk

Super service!

Hurtig levering og meget nemt at ombytte varer. Have købt en jakke, som var for lille. Udfyldte bare returformularen og sendte det retur til dem. Dage efter modtog jeg en mail om, at de havde modtaget min vare og kort derefter kom endnu en mail, at den nu var ombyttet. Dagen efter kom jakken i den rigtige størrelse.
Vil klart anbefale at handle her.

Babadut

Perfekt handel

Hurtig levering og varen levede i dén grad op til forventningerne.

Derudover er der rigtig god kundeservice. Den ene vare var udgået fra lageret i den farve, og jeg fik med det samme en mail omkring det og fik mulighed for at vælge en anden farve.

BabySam

God handel

Hurtig levering og alt var som det skulle være. Hjemmesiden var nem at finde rundt på.

Laptops.dk

Hurtig levering

Jeg bestilte min computer torsdag eftermiddag og modtog den allerede dagen efter om morgenen. :) Det var nemt at handle med dem, og computeren var billigere ved dem end deres konkurrenter. :)

Interflora

god side

Nemt at bestille og leveringen levede fuldt ud op til forventningerne

SAXO.com

Fin handel

Der var ingen problemer med købet. Dog syntes jeg leveringstiden var lang, da jeg bestilte en fredag og først fik bøgerne tirsdagen i ugen efter, dvs. en ventetid på 1½ uge. -men da der er 2 weekender imellem, er det jo stadig næsten indenfor den lovede leveringstid på 2-5 hverdage.
Jeg vil nok bruge dem igen, men jeg vil overveje om ikke jeg skal splitte min ordre op i flere dele, da det er ankomsten af den sidste bog der bestemmer hvornår ordren afsendes.
Jeg synes det var godt at man kunne følge ordren på hjemmesiden, så jeg havde en fornemmelse af hvor mange bøger der efterhånden var kommet hjem.

Legeakademiet.dk

Fænomenal service!

Jeg bestilte varerne ved legeakademiet torsdag aften, fredag formiddag fik jeg besked om at varen var afsendt. Varerne levede helt op til forventningen. kontakten med firmaet har været venlig og imødekommende. -så jeg skal helt klart handle her igen! :)

Andogsø

hurtig levering

Jeg har i dag modtaget 2 par futter til min søn. Og må sige jeg er ovenud tilfreds med handlen! Det tog kun et par dage fra jeg havde bestilt til jeg modtog dem, og det er virkelig nogle lækre futter knægten har fået.

Kids-world.dk

Fremragende service!

Der er hurtig levering, og meget god kundeservice. Skal helt bestemt handle der igen.

Polkaprikken

Fin service

Jeg købte nogle bukser på tilbud og modtog dem allerede dagen efter. Desværre viste det sig, at der på det ene par bukser var en fabrikationsfejl (sømmen skred i nakken). Jeg skrev en mail ang. dette og fik svar næsten med det samme, hvor jeg fik at vide at jeg bare skulle sende dem retur, og de selvfølgelig ville overføre penge for bukser og porto.

Tonen i mailen var rigtig høflig, og jeg følte mig rigtig godt behandlet. Vil helt sikkert handle der igen. :)

Skiftselv

Super god service

Jeg bestilte en køkkenmaskine lørdag aften, og fik i dag, mandag en mail fra dem om, at leverandøren desværre ikke leverede maskinen i øjeblikket grundet produktionsvanskligheder.
Jeg fik valget om jeg ville vente med at få min maskine, eller om jeg ville have ordren annuleret.

Det synes jeg er rigtig god service, og vil klart vælge at handle der igen.

Getmore

God kundeservice

Jeg blev løbende informeret om, hvad der skete med min ordre. Selvom min vare ikke var på lager, fik jeg næsten hver dag en opdatering på hvornår de forventede at jeg kunne få leveret min vare.
Varen levede fuldstændig op til det forventede.

Katrines profile

profile image of Katrine
Katrine
Reviewer
Female, 1984
Løsning, Denmark

About