Dorte K.s profile

Reviews (27)

Smyks

Helt i top

Lækre perler og tilbehør til smykkefremstilling. Jeg købte blandt andet et par lykkeposer og blev glad over de perler og gode sager, der var i :o) Varerne blev desuden leveret lynhurtigt. Jeg handler gerne hos Smyks igen :o)

Drømmeland A/S

dårlig

Når jeg køber en vare af en fagmand/ekspert, forventer jeg at kunne stole på dennes råd og vejledning. - de påstår jo også selv i deres reklamer at de er gode til den slags og "vil gå langt". Men aldrig er jeg blevet så dårlig vejledt til trods for at jeg gav al tænkelig information om hvad jeg havde brug for vedrørende en madras. Det var som en ligegyldighed som bare skulle overståes fra sælgers side. Og ydermere var madrassen forsinket, og som plaster på såret fik jeg et gratis lagen (af en type jeg ikke bruger :P). Min næste madras bliver købt andetsteds.

Tuesday, June 25, 2013

Reply from Drømmeland

Hej Dorte

Vi er kede af at du har haft en dårlig oplevelse i Drømmeland, jeg vil meget gerne i dialog med dig omkring din oplevelse, men kan kun se dit navn her på Trustpilot, jeg vil blive glad hvis du har mulighed for at sende mig en mail med dine kontakt detaljer på info@droemmeland.dk.

Med venlig hilsen
Kim E.

Bog Mystik

Spændende, bredt udvalg

Bog-mystik havde en bog som jeg ikke havde kunnet finde på dansk andre steder, og da jeg så mig omkring på siden, fandt jeg andre gode sager som jeg også havde ledt efter, så her kunne jeg få det hele i en pakke - det blev til både bøger, et smykke, en cd og en dvd. Desuden blev min pakke leveret hurtigere end lynet ;) Her er noget for enhver smag inden for religion, spiritualitet, tro og mystik. Kan varmt anbefales.

Billigeperler

Fine ting

Kan du lide at lave smykker, så check Billigeperler, som har et udsøgt udvalg i god kvalitet. Forsendelsen er gratis og lynhurtig. Jeg har handlet der 1 gang, men vender helt sikkert tilbage, da jeg er fuldt ud tilfreds med de ting jeg købte.

Exotictrade

Jeg vender tilbage ;o)

Exotictrade har et rigtig godt og bredt udvalg i god kvalitet. Det er en glæde at modtage sin bestilling, så heldigvis leverer de også hurtigt. Exotictrade kan helt sikkert regne med, at jeg vender tilbage og handler med jer igen fremover.

Filmudsalg

Kun Filmudsalg havde filmen :o)

Jeg ledte efter en bestemt film, og det ENESTE sted jeg kunne få den var på Filmudsalg! Der var desuden et par andre film, som jeg gerne havde ønsket mig, så jeg bestilte dem alle og de blev hurtigt leveret. Tak til Filmudsalg for en god side :o)

De3bedste

Favorit

Jeg trængte til en ny elkedel og søgte på diverse sites, indtil jeg til sidst fandt den jeg ville have hos de3bedste. Priserne er lavere end mange andre steder og leveringen lynhurtig. Jeg handler der meget gerne igen og jeg kan klart anbefale andre at gøre det samme.

Whiteaway

I top

jeg købte en køkkenmaskine fra Bosch tilbage i oktober. Den blev leveret hurtigt og den fungerer perfekt. Intet negativt at sige herfra, og jeg køber gerne hos White Away igen.

SoMo-Art Online

Varme i den kolde vinter...

En netbutik som man bliver glad i hjertet af at besøge! Massevis af skønne ting med sjæl og varme, som for en stund får én til at glemme den kolde vinter. En helt igennem behagelig oplevelse... og alle varer jeg havde bestilt ankom hurtigt og i intakt stand.
Tak for vores første handel - jeg vender da helt klart tilbage !

Thynetstore

Dejlig butik

De har mange dejlige ting og jeg modtog de bestilte ting superhurtigt, og tingene var pakket godt ind. God og venlig kundekontakt.
Jeg vender meget gerne tilbage en anden gang :o)

Rosens Aura

Positiv handel

Jeg har kun postitivt at sige om Rosens Aura: en dejlig butik med masser af spændende og dejlige ting. Superhurtig levering og varerne var perfekt pakket ind, og så var der en lille overraskelse med, som jeg blev meget glad for ;o)
Tak for denne gang; jeg vender meget gerne tilbage.

Med24.dk

Super.

Jeg har handlet hos Med24 en gang, men det er bestemt ikke den sidste. De har et godt og bredt udvalg af varer inden for hygiejne, sundhed og velvære.
Registerer man sig som bruger, får man desuden 5% rabat som man kan spare op til brug ved senere bestillinger. Der er mulighed for levering med både Post Danmark og GLS, så fragten kan komme helt ned på 29 kr. billig. Køber man for mere end 750 kr. får man tilsendt varerne uden fragttillæg.

Siden er let og overskuelig, med opdeling i menuer med undermenuer, så man finder lynhurtig hvad man søger.

Alt i alt: en fremragende netbutik med ting og sager som vi alle har brug for i dagligdagen. Med24 er godkendt af lægemiddelstyrelsen, og er tillige e-mærket, så alle kan føle sig trygge ved at købe der.

Daells Bolighus

Tilfreds kunde.

Jeg havde fået ny lejlighed, og trængte til nye møbler til både soveværelse og stue. Efter at have gennemtrawlet talløse møbelhandleres hjemmesider uden at finde lige det jeg ønskede, fandt jeg Daells bolighus´hjemmeside. Der var alt det jeg ville have. Efter at have skrevet en lang liste, tog jeg til Daells Bolighus i Holbæk og afgav min bestilling. Jeg fik en god og venlig behandling, og i tiden mellem min bestilling og leveringen, havde jeg telefonisk kontakt med en fuldmægtig i afdelingen, også her fik jeg god behandling samt klare svar på mine spørgsmål.
Da jeg fik leveret møblerne - i alt 21 kasser - gik alt som det skulle, og fragtmændene var ligeledes venlige og friske.

Da jeg afgav bestilling i butikken fik jeg at vide, at pånær et par enkelte ville møblerne være i saml-selv udgave. Derfor fik jeg mig noget af en overraskelse, da jeg åbnede kasserne: de fleste af møblerne var samlet, kun et par enkelte skulle jeg selv samle. Det var en dejlig overraskelse, for så havde jeg vundet al den tid som jeg havde afsat til at samle møbler :-) Og når man lige er flyttet ind vil man hellere end gerne på plads, og det er i den grad nemmere når møblerne i forvejen er samlet :-D

Jeg er rigtig glad for møblerne og der har ikke været nogle problemer med dem af nogen art. Jeg købte for godt og vel 25.000, og jeg føler jeg har fået noget for mine penge og i en stil som matcher min smag og mine behov.

Jeg mangler stadig at få udskiftet bl.a. et spisebord m. stole, og Daells Bolighus´side vil helt klart være det første sted jeg checker.

Dennis Bertelsen found this review useful

Dvdcity

Bredt udvalg, hurtig levering.

Har du en liste over f.eks. film og cd´er som du skal have købt, så kan du nemt kome ud for, at den ene butik har et par af dem, en anden butik nogle af de andre.. osv. Men hos dvdcity kan du med større sandsynlighed finde det hele på ét sted.

Et andet stort + er den hurtige levering.

Skabe Online

Anbefales!

Jeg var på udkik efter nye skuffegreb "knopper", og søgte på adskillige sider med sådanne, uden dog at finde nogle som var lige dem jeg ønskede mig. Da jeg endnu en gang googlede emnet, kom Skabe-Online frem.

Siden er klar og overskuelig og det er nemt at søge og finde hvad man ønsker, uden overflødige dikkedarer.

Det viste sig desuden, at Skabe-Online havde lige præcis nogle knopper som jeg kunne lide, og jeg bestilte i alt 18 stk. Der gik ikke mange dage, så modtog jeg pakken. Lige som på siden var der heller ingen overflødige dikkendarer ifm handlen.

Jeg kan helt klart anbefale dig Skabe-Online, hvis du står og skal bruge bad- og køkkenskabe, greb, låger, skabshylder og hvad der ellers hører til i kategorien.

Brandos.dk

Jubiiiiii :-)

Jeg har altid et stort mas med at finde fodtøj, som tilfredsstiller alle krav jeg har til både komfort og look. Men pludselig fandt jeg Brandos på google, og så var problemet løst... jeg bestilte to par ankelstøvler, og efter få dage stod postbudet ved min dør med pakken. Begge par støvler sidder perfekt og er som skabt til mig ;-)

Store plusser: gratis fragt, nem mulighed for returnering/bytning, og en mail når varerne er sendt, så man ved at pakken er på vej.
Brandos kan roligt regne med, at jeg bestiller igen ! :-)

Det eneste minus : man bliver debiteret 100 kr, hvis man returnerer varer i en ødelagt æske - det er sådan set rimeligt nok, men den ene af mine æsker var i stykker, da jeg modtog den. Skulle jeg have haft byttet/returneret støvlerne, havde det været surt, hvis jeg skulle erstatte en æske, som jeg ikke selv havde ødelagt :-(

Strawberrynet

pragtfuldt

jeg har købt rigtig meget hos Strawberry. Der har aldrig været problemer. Deres priser er særdeles rimelige, shipping er gratis, og man kan opnå meget rabat. Jeg er dedikeret fan af Strawberry :-)

Hege found this review useful

Sneglen

ingen problemer

Jeg har købt dvd´er hos sneglen to gange, og der var ingen problemer.
Begge gange fik jeg varerne allerede dagen efter.

Cdon

super

Bredt udvalg, gode priser og hurtig levering.
Handler gerne hos Cd-on igen.

Gucca

perfekt

Hurtig levering og ingen problemer overhovedet.
En butik som har styr på tingene og gode priser.
Handler helt sikkert hos Gucca igen.

Panduro Hobby

Dejlig butik, men dyr...

Jeg har været kunde hos Panduro i mange år, og har købt rigtig meget hos dem. Det er god kvalitet og meget inspirerende, og jeg ville nødig undvære Panduro. Men priserne er høje - f.eks har jeg flere gange set nogle af de samme varer til 1/2 og sågar 1/3 af prisen hos andre!

Cellbes

Glad for Cellbes

jeg har været kunde hos Cellbes i mange år, og har købt en hel del gennem årene. Der er altid ny og anderledes ting i katalogerne. Godt udvalg af stil og farver. Desværre halter det nogle gange lidt med kvaliteten, mens andet bare holder og holder.... Leveringstiden er rimelig, og jeg har aldrig haft problemer med retur og bytte.
Jeg er meget glad for Cellbes, og jeg glæder mig hver gang der ligger et nyt katalog i min postkasse :o)

Ellos

alt i alt helt i orden

Har været kunde hos Ellos i årevis, og har købt meget derinde. Jeg har aldrig haft problemer med at få byttet eller returneret, og leveringstiden har for det meste været kort. Tøjet i deres egne mærker er ikke altid i den bedste kvalitet, men priserne er rimelig lave. Desuden har de andre mærker, bla. Esprit, Adidas, Nike osv , og det er et stort plus.
Alt i alt en helt i orden shop.

Hobbyboden

dejlig shop :o)

Hobbyboden har et bredt udvalg, og får løbende nye, spændende varer. En af de ting, jeg havde bestilt var udsolgt, men jeg fik en lignende ting - vederlagsfrit.
I Hobbyboden føler man sig velkommen, og næste gang, jeg skal købe hobbysager, vil jeg først checke Hobbyboden.

Tilføjelse 1/6 2011:

Ville bestille en vare, som hørte til en ting som jeg tidligere havde købt i Hobbyboden, men den var udsolgt. Jeg mailede til Gitte og spurgte, om hun fik den på lager igen, men det var der ikke umiddelbart mulighed for.
Senere fik jeg en mail om, at det var lykkedes hende at finde varen et andet sted, så nu var den igen på lager. Jeg havde på det tidspunkt meget at se til, så der gik noget tid, men her for nylig fik jeg bestilt varen (og andre ting).
Jeg synes det er smadderdejligt, at du er så engageret i dine kunders ønsker, og der er - som sædvanligt - intet som helst at klage over mht varer og levering. TAK til dig Gitte for din måde at være på og for din dejlige hobbybod ;-)

Danskdatasalg

Hurtigt - billigt - nemt

Særdeles fremragende. God og overskuelig site, lave priser og særdeles hurtig levering. Og ingen fragt.... dejligt :o)
Jeg vil helt klart handle der igen, og vil varmt anbefale andre at gøre det samme.

Sportsequipment

"har vi det ikke, skaffer vi det"...???

Butikken kunne ikke leve op til sine egne ord "har vi det ikke, skaffer vi det". Havde sælger tlf, og han snakkede konstant i munden på mig, hvilket jeg synes er dårlig stil, ikke mindst for en sælger.. Alt endte dog godt, da jeg købte en anden vare, som jeg er meget glad for og tilfreds med. Desuden er priserne yderst acceptable.

Goblue

Hurtig levering

Overskuelig og nem netside. Bestilte min Nokia 5230 og modtog den dagen efter - fragtfrit.

Dorte K.s profile

profile image of Dorte K.
Dorte K.
Reviewer
Female, 1967
Skælskør, Denmark

About