Tobias´ profile

Reviews (39)

Trivago GmbH

Bedste priser

Har bestilt 3 hoteller igennem Trivago.dk/Booking.com.

Først fandt jeg hotellet på booking.com, som i forvejen er meget billigt. Hvis jeg så brugte Trivago til at finde samme hotel gennem samme bookingside, var hotellet billigere.

Aller billigst var det dog at reservere direkte på hotellernes hjemmeside, det er dog ikke altid det er muligt, og i andre tilfælde er det faktisk billigere gennem booking sider.

TOPDATA.DK

Fin computer

Købte en færdig PC hos Topdata, ringede og fik lavet lidt ændringer/opgraderinger og bestilte så en hasteordre da jeg skulle bruge den hurtigt. Herefter kunne jeg hente den i Søborg et par dage efter. Der har ingen problemer været med den og prisen var også god sammenlignet med andre steder. Alt i alt god oplevelse.

Alka

Høj stigning i selvrisiko

Har været glad og tilfreds kunde hos Alka. Der er dog dumpet et brev ind af min postkasse - med 5 dages varsel er selvrisikoen på min indboforsikring sat op med 265%... Øv!

Thursday, November 29, 2012

Reply from Alka

Hej Tobias

Jeg er glad for at læse, at du har været tilfreds med Alka.

Når vi vælger at hæve selvrisiko, så skyldes det, at vi ønsker at skabe en god balance mellem risiko og pris.
Jeg kan ikke ud fra de sparsomme oplysninger her på trustpilot se, hvad det specifikt skyldes i dit tilfælde.

Hvis du ønsker at høre mere om denne justering, så er du velkommen til at sende en mail til forsikringsrådgiver Peter Larsen på trustpilot@alka.dk. Vi vil herefter vende retur til dig.

God dag.

Hilsen
Lise Agerley, Kommunikationschef Alka

Merlincycles

Ingen problemer

Bestilte en Kryptonite lås fra Merlincycles, det billigste sted jeg kunne finde den. Et par dage efter modtog jeg den, ingen problemer.

UnoEuro Webhosting

Godt webhotel - dog med lidt nedetid

Har 3 webhoteller hos Unoeuro. Overordnet er jeg tilfreds, det er nemt, der er gode funktioner og muligheder (flere domæner til et webhotel) og de er hjælpsomme.

Jeg er dog nødt til at rette min anmeldelse så vi ender på 4 stjerner. Grunden er at jeg på det sidste har oplevet meget nedetid. Jeg kigger engang imellem også i driftsinfo og kan her se der har været nedetid. Håber dog det bliver bedre snart, da driftssikkerhed er en vigtig faktor for mig.

Savner også at man kan se f.eks. den seneste måneds nedetid, i stedet for bare de sidste par dage.

Tuesday, May 1, 2012

Reply from UnoEuro Webhosting

Hej Tobias,

Vi arbejder altid på at forbedre vores oppetid, som generelt er ekstrem høj.

Vi har på det seneste haft problemer med en enkelt server, og samtidig havde vi et nedbrud grundet en defekt switch i vores netværk. Disse problemer er dog løst, så jeg forventer bestemt du får en stabil oplevelse fremover - ellers er du altid velkommen til at kontakte vores Support :)

Just-Eat.dk Aps

Fint

Har bestilt via just-eat.dk en del gange nu. Har oplevet forsinket levering og kold mad - det er jo ikke Just-eat's skyld, men måden man bedømmer på kunne godt trænge til at blive opdateret.

Det kunne blive rigtig godt hvis man kunne bedømme på andre kriterier, samt at bedømmelserne var lidt tydeligere. Mistænker også nogle pizzarier for at snyde og bedømme dem selv. Har f.eks. oplevet et sted, hvor jeg gentagne gange har oplevet forsinket levering og kold mad, på trods af det har de ikke mange negative bedømmelser - dem der er, skriver det samme som mig, nemlig at maden var kold og levering forsinket.

Bare et forslag

Cdon

Hurtig levering

Ledte efter en bestemt is maskine, fandt den af en eller anden underlig årsag til næsten halv pris ift. alle andre steder, på CDON.com ... Nå, jeg troede ismaskiner var en helt anden kategori, men den var jo billigst her og de lovede hurtig levering så jeg bestilte alligevel. Efter et par dage modtog jeg så min ismaskine, og den fungerer perfekt. :-)

Apple

Design og brugervenlighed fremfor frihed

Man betaler for design og man betaler for brugervenlighed. Til gengæld bliver man frataget en masse muligheder.

Shoppen har jeg ikke noget at sætte en finger på, har to gange bestilt iPhone derfra, og levering var hurtig. Godt råd er at bestille til job, ellers skal man langt for at hente pakken hvis man ikke har tid til at være hjemme (de bruger GLS til private).

Jeg kan ikke bedømme kundeservice, da jeg ikke har haft brug for at kontakte dem.

Jeg har iPhone 4S, Time Capsule, Airport Express og en 27" iMac. Jeg må sige at jeg er IKKE fan.

iMac: Har sat min iMac til salg - stor skuffelse. Ydelsen ift. prisen er elendig, jeg kan få en PC der er 8 gange hurtigere til samme pris (fandt jeg ud af). OS X er fint, men jeg foretrækker helt klart Windows hvilket har resulteret i at jeg køre Dual boot. Man har bare ikke samme muligheder i OS X som i Win7. Designet er til gengæld super lækkert, det kunne andre producenter lærer noget af. En anden lille ting der irriterede mig. Jeg købte et meget dyrt Sennheiser headset, men stikket til høretelefoner som er på ALLE PC'er har Macs altså ikke. Her skulle man købe en ekstra adapter for at det kunne bruges.

iPhone 4S: Fantastisk telefon, stadig markedets bedste. Styresystem, design og ydelse er klart foran Android telefoner. Savner igen bare noget mere frihed, f.eks. kan man ikke engang vælge sin egen beskedtone.

Time Capsule og Airport Express: Hmm.. Jeg har næsten ikke brugt det, de fungerede ikke sammen med mit netværk som jeg havde håbet - Time Machine har aldrig fungeret, den stoppede altid midt i en backup, jeg fandt aldrig ud af hvorfor.

Alt i alt vil jeg give dem 3 stjerner, dette for deres iPhone og den hurtigere levering fra Shoppen.

Skat

Uoverskuelig

Hjemmesiden er uoverskuelig og at komme i kontakt med Skat er et kapitel for sig. Sammenlignet med andre lande er vi nok heldige i DK, men det må kunne gøres meget bedre !

Trustpilot

Skide god idé

Super idé, har stort set siden Trustpilot startede, brugt dem før jeg handler på nettet. Grunden til jeg ikke giver 5 stjerner, er at jeg har set firmaer med mange falske anmeldelser, til gengæld ser det ud til at Trustpilot bliver bedre til at sortere falske anmeldelser.

DBA - Den Blå Avis

OK sted at sælge

Det er gratis for det meste, og designet er flot og brugbart.

Nogen gange virker det dog til at ens annoncer forsvinder lidt i mængden, men sådan er det jo når det er danmarks mest brugte portal for køb/salg af brugte ting.

Hold det gratis, så skal jeg nok forblive bruger!

GulogGratis.dk

Godt sted at sælge

Selvom siden kunne trænge til en god omgang re-deisgn, så er guloggratis et godt gratis sted at sælge sine brugte ting.

Dejligt det er gratis, og nemt at få dine annoncer på igen.

Hvis i skulle gøre noget bedre: opdatering af design og flere funktioner.

IDEmøbler A/S

Gode møbler

Har kun haft positive oplevelser med Idémøbler. Har købt en del møbler der, og et af dem var gået i stykker - fik et nyt uden yderligere besvær.

CDKeyHouse

Ingen problemer

Har bestilt Battlefield 3 CD-key idag. Det var et af de billigste steder, spillet var på Engelsk og de lovede hurtig levering. Kunne stort set med det samme se det scan de havde lavet af CD-key, og så kunne jeg downloade det fra EA. CD-key virkede og det kører nu :-)

Dealextreme

Billigt men variende kvalitet og langsom levering

Har bestilt fra Dealextreme et par gange, nogle gange er det fin kvalitet andre gange får man hvad man betaler for.

Leveringen er et kapital for sig, det tager normalt mellem 3-4 uger. Men er til gengæld gratis (1 stjerne).

Kundeservicen er også et kapitel for sig, jeg tror deres kundeservice sidder samme sted som virksomheden, dvs. et sted i Hongkong. Meget inkompetent og forstår ikke særlig meget engelsk. Bestilte en ting, den ankom gået i stykker, følger deres procedure for defective items, og de erkender at den er gået i stykker. For af vide jeg kan sende den tilbage eller få rabat på varen (den er ubrugelig så vil da hellere have den tilbage). De vil så kun refundere noget af leveringsomkostningerne - det er en pæn dyr afære at sende pakker til Hongkong skal det lige siges. Så jeg siger ok til en rabat på 40% af varens værdi.. .Jeg venter... Efter 4 uger skriver jeg igen at der ikke er sket noget, for et underligt svar. Skirver jeg bar evil have min rabat. Så får jeg et andet svar, med at de ikke kan give mig 40 % rabat, men kun kan give mig 35% .... Så nu må vi se hvad der sker............


Desuden skal man passe på med told, hvis beløbet er for stort risikere man at der bliver lagt told og noget afgift til Post Danmark på varen..

1 stjerne for billige priser, og 1 stjerne for gratis levering............

Tcheats

Great :)

Nem at finde rundt i, gode snydeprogrammer til CS

Callme

Generelt god oplevelse - dårlig forbindelse

Skiftede til Callme for ca. et halvt år siden, synes egentlig det har været helt fint, det har bare kørt. Det eneste problem er dækningen, jeg blev lovet rigtig god dækning, men det er stort set ligemeget hvem jeg taler med og hvor fra, så falder samtalen ud og nogle gange endda helt ud så man er nødt til at ringe op igen. Jeg var klar over at Call Me brugte Telias net, som jeg tidligere har været kunde hos, men jeg gik ud fra det var blevet bedre. Det var det ikke! Nu skifter jeg tilbage til Onfone igen, da de kører på TDC's net, det er altså kun pga. netværket jeg skifter. Dengang jeg var kunde hos Onfone havde jeg virkelig god forbindelse, selv når jeg besøgte venner i store beton bebyggelser.

Tobys

God side

Er blevet opdateret meget, nu er det nemt at finde rundt og søge.... God side, gratis indhold.. 5 stjerner

batteribyen.dk

Super

Har købt batterier og LED pærer derfra et par gange nu.

Sidste gang jeg bestilte 3 LED pærer var en af dem dog en forkert type. Sendte en mail afsted og kort tid efter fik jeg svar om at der var en porto label på vej så jeg kunne sende dem retur og få pengene tilbage. Super service.

Tobys

Super fed side!

Super fed side, nem at finde rundt i ! :-)

Postdanmark

Tja

Jeg har mange gange oplevet at en pakke er forsøgt leveret imens jeg ikke var hjemme, hvor postbuddet IKKE har smidt en seddel om det i postkassen, men hvor jeg senere har hentet pakken på posthuset alligevel, fordi jeg selv henvendte mig. Jeg tilmeldte mig derfor døgnpost, og den har også haft lidt vanskeligheder. Nogle gange har den været ude af drift, andre gange har deres SMS ikke virket, og så har man modtaget en label i postkassen (eller slet ingenting..) og så ryger idéen jo lidt. Men alt i alt en acceptabel service de levere.

Nemid

Smart

Vild med idéen om ét log-on til Netbank, SU, Skat, osv. osv.

Lidt bøvlet at komme igang med for mange, men det er det meste nye jo. Men ellers er det for mig nemt nok. Lidt irriterende man ikke kan vælge mellem nøglekorts løsning og SMS løsning, hvor man så bare fik en sms med koden, på denne måde kunne man helt slippe for et nøglekort, men det kommer måske i fremtiden. Indtil nu er jeg godt tilfreds.

Iqmedier

Langsom behandling

Det startede med at jeg slet ikke fik det udbetalt jeg havde optjent. Efter adskillige henvendelser skete der stadig ikke noget og jeg gav op. Efter at have skrevet en dårlig anmeldelse herinde blev jeg efter noget tid kontaktet af en medarbejder fra IQMedier som ikke kunne forstå min anmdelse. Det er nu bragt i orden og jeg har langt om længe modtaget betaling. Det ser ud til der er blevet skiftet ud i staben, så det er nok blevet bedre siden dengang jeg brugte dem.

Facebook

Langsomt og usikkert

Bruger dagligt facebook som de fleste. Dog er jeg utilfreds med at en så stor side der tjener så mange penge, ikke har mere styr på sikkerheden og hastigheden på deres side.

Mange af mine venner har prøvet at blive inficeret med diverse malware programmer gennem de mange apps der er tilgængelige derinde.

Google

Fin gratis mail

Har fungeret upåklageligt for mig i nogle år nu:-)

Desuden stiger ens plads konstant, tror man har omkring 7GB lige pt., for mig er det rigeligt. Spam filteret fungerer også rigtig godt.

YouSee

God oplevelse med Yousee

Har haft Yousee internet i ca. 4 år nu og har sjældent haft problemer. Hastighederne lever op til det de lover, og det er sjældent nede. Priserne er konkurrencedygtige, og hastigheden er blevet opgraderet flere gange. Kundeservice har jeg haft lidt blandede oplevelser med, men det skal ikke gå udover karakteren.

Alt i alt kan jeg anbefale Yousee til andre.

3 (HI3G Danmark ApS)

Dårlig dækning og inkompetent kundeservice

Jeg vovede mig ud i at prøve 3, efter at have haft Telia i 8 år.

Dette har jeg fortrudt den dag i dag. Jeg oplevede problemer med at folk ikke kunne ringe til mig og dårlig dækning. Jeg fik besked fra 3's kundeservice om at jeg skulle gå ned i 3 butikken, her bliver min tlf. så sendt til reperation.

Jeg er endda så HELDIG (det sagde de!!) at der var én meget gammel og slidt lånetelefon tilbage - og jeg som troede at det var standard man fik en lånetlf. ... Fint nok, jeg får min tlf. tilbage og det ser ud til at den virker, dog er dækningen lige så dårlig som altid.

En anden ting jeg ikke forstår er mine tlf. regninger. Da jeg havde Telia betalte jeg maksimalt 250 kr. om måneden. Nu, efter jeg er skiftet til 3 (jeg har et abonnement som koster 400 kr. pr. måned, men så er der fri sms for 80-100 kr. og resten kan bruges på tala). På trods af at jeg så har 300 kr. tilbage at tale for løber min regning ALTID over 400 kr, senest har jeg skulle af med 6-800 kr.! Jeg beder om at få en oversigt over mit forbrug, og får besked på at næste gang koster det 30 kr.!

På oversigtigten kan jeg se at jeg hver dag skulle have foretaget4-8 opkald til andre. Dette ved jeg at ikke passer- så nu skal jeg altså alle mine oversigter igennem for at se om det bare var pga. den defekte tlf. ....

GratisSpil.dk

Ingen kvalitetssans

Dårlig og forvirrende opbygning af siden, ingen kvalitetskontrol af spil, det er ligesom om at mest er bedst - man KUNNE bruge timer på kedelige spil hver dag. Dog har jeg en sund fornuft der fortæller mig at der er bedre alternativer:-)

Google

Hvad kan man sige

Hehe, gode gamle Google, findes der andet? ;)

Flittig bruger af Gmail, analytics, adsense og sidst men ikke mindst deres fortræffelige søgemaskine. Man kan vidst rolig sige at Google har spillet en stor rolle i mit liv. :-)

Hogm

Langsom levering

Jeg bestilte noget tøj hos H&M fordi jeg havde modtaget en rabatkode som kun kunne bruges på nettet. Det var også super og jeg fik en masse tøj for en meget billig penge. Noget af tøjet var dog i restordre og det ville derfor blive leveret senere. 4 måneder gik der i alt før de sidste stykker tøj kom, det synes jeg måske var lige i overkanten.

Eller super at de sender den første del af leveringen for samme fragt pris.

Pokershop

Billig og hurtigt.

Tja, jeg skulle bruge et pokersæt. Jeg fandt et fornuftigt pokersæt til en plov, som på alle andre sider var meget dyrere. 2 dage efter havde jeg et leveret :-)

AL Bank

God bank

Super god bank med søde og kompetente medarbejdere der altid er klar på at hjælpe en!

Hvis netbanken ikke fungerer er der 24/7 support nummer man kan ringe til :-)

Dell

God PC men service?

Jeg har for en del tid siden købt en bærbar PC hos Dell. Den gik i stykker, og da det skete var det umuligt at få kontakt til Dell på nogen som helst måde. Der findes ingen mails på deres hjemmeside man kan skrive til overhovedet.

One.com

Aldrig haft problemer

Jeg har haft mit domæne hos one.com i 4,5 år nu og har aldrig haft problemer. Min hjemmeside trækker en del trafik med 16.000 besøgende om måneden og ca. 250 GB trafik pr. måned, til trods for dette kører siden uden problemer, og alt dette koster mig kun 9 kr. + moms om måneden.

Chatsupporten har til tider været lidt inkompetent men ellers er de altid hjælpsomme og venlige. 5 ud af 5 stjerner!

AV-Connection A/S

Billig og hurtig levering

Jeg har bestilt kabler hos AV connection over flere omgange, og de er altid billigst og leveringen er samtidig hurtig. 5 stjerner herfra :)

Getmore

God webshop

Lækker webshop med gode funktioner og billige priser. Har forbedret sig meget over årerne i forhold til da jeg startede med at handle hos dem.

Bestilte for nylig en 16GB USB key hos dem og leveringen skete til tiden. :-)

Dustinhome

Super :)

Har handlet hos Dustinhome et par gange nu, og har aldrig haft problemer. Lidt lange leveringstider et par gange, men udover det ingen ting at sætte en finger på :-)

Billigvoks.dk

Bedste webshop i lang tid!

Jeg har nu handlet hos billigvoks i flere år, og jeg har ALDRIG oplevet dårlig service. Varerne har været leveret hver gang, altid. Med undtagelse af en enkelt gang, hvor der gik lidt flere dage- dette var de dog klar over og havde lagt en ekstra voks med som plaster på såret. SUPER kundeservice, topkarakter herfra :-)

wupti.com

OKAY

Har bestilt der et par gange nu og leveringstiden har været liiidt langsom. Ellers har det bare fungeret. Havde dog lidt problemer med en reklamation engang, men det gik i orden, man skal dog væbne sig lidt med tålmodighed.

Tobias´ profile

profile image of Tobias
Tobias
Reviewer
Male, 1989
Frederiksberg, Denmark

About

Jeg handler på nettet når jeg kan komme til det, måske på nær dagligvare. På baggrund af dette betegner jeg mig selv som en rimelig kompetent internet forbruger :-)