Helle Rasmussens profile

Reviews (3)

Fullrate A/S

Super Service

Jeg har haft Fullrate, næsten al den tid de har eksisteret og har været super glad for det. Har lige fået skiftet router og som sædvanlig er service helt i top. Selvom jeg er en af de "små" kunder, føler jeg mig virkeligt godt behandlet. Fullrate sætter åbentbart pris på alle deres kunder og det skal de have tak og ros for. Deres produkter har fungeret til fire stjerner, men de skal alligevel have fem stjerner, fordi de er til at få fat i, når man har brug for det og for den gode behandling i kundeservice. En speciel tak fra mig til Jakob og Phillip - I er nogle rigtige guttermænd :-)

Barney

Hurtig ekspedition.

Der er ingen slinger i valsen, når man har bestilt sine varer. De bliver ekspederet hurtigt, pakket forsvarligt, og med rimelig god information. Et enkelt lille hjertesuk:Det ville være dejligt, hvis man kunne få en mail om, at ens indbetaling er modtaget, så man kan følge med i, hvor langt man er nået i "systemet".

Ovis

"Hvad du ønsker, skal du få..." må vist være "Ovis" motto. :-)

Bestilte før påske et garnkort og noget "prøvegarn"- bare for at se om det nu kunne bruges til den jakke, jeg ville strikke. Blev så glædeligt overrasket, da jeg kort efter fik tilsendt et smukt lavet garnkort, fine garnnøgler m. silkebånd om og en lille mærkat bundet ved start-enden af nøglerne.....vild jubel! Så var det selve garnet: Kvaliteten, jævnheden i spinningen, resultatet af den vaskede strikkeprøve er helt i top. Jeg har endnu ikke nået at prøve at valke det, men det kommer.
Bestilte noget mere garn i fredags og fik det i går med posten - ret kvikt, når man tænker på, at det er op til en weekend. Priserne for den kvalitet garn er også meget, meget rimelig.
Min henvendelse (jeg var kommet til at bestille dobbelt portion) til Christina Rønne pr. mail, blev besvaret samme dag, så jeg kan kun ønske "Ovis" tillykke. Bliv ved på den måde........:-D

Helle Rasmussen

Helle Rasmussens profile

profile image of Helle Rasmussen
Helle Rasmussen
Reviewer
Denmark

About