Martin Tästensens profile

Reviews (36)

www.computersalg.dk

Alt gik som forventet

Fik varen efter de 3 dage som der stod angivet på siden.

Super at man får en oversigt over hvordan de beregner dagene :-)

Hardware Store

Super Service

Umiddelbart er deres service helt i top, chatten svarer med det samme og giver rent faktisk svar på ens spørgsmål :)

Deres priser er dog lidt højere end deres kon-kolleger, men service koster jo nogengange.

Et kritik punkt er desværre at der ikke er mulighed afhentning samt der kun er mulighed for at benytte Post DK og ikke GLS. Det trækker dog ikke ned i min vuderdering siden der desværre er mange andre som også kun tilbyder Post DK.

Friday, February 21, 2014

Reply from Hardware-store.dk

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse og dit input. Det er korrekt at vi på nuværende tidspunkt benytter Postdanmark(med omdeling) til vores forsendelser. GLS som endnu en fragtmulighed er bestemt ikke udelukket i fremtiden. Det er hermed noteret til kommende udvikling.

Endnu engang tak for din anmeldelse.

Med venlig hilsen
Michael
Hardware-store.dk

Telecare

Defekt Iphone 4S blev byttet

Oplevede i starten af året at min trofaste Iphone pludseligt var frosset og loopede i genopretningstilstand.

Efter mange forsøg på at genskabe eller installere den fra scratch måtte jeg opgive og sende den til rep. Jeg kører derfor i Telia med den, sammen med medarbejderen dernede viser jeg fejlen og fortæller præcist hvad jeg har gjort for at løse fejlen.

Telefonen er på dette tidspunkt 1½ år gammel, så jeg frygter for om den vil blive accepteret eller afvist med en eller anden undskyldning (skal lige siges, min telefon er i perfekt stand, det er en af de ting jeg passer virkelig godt på) men med alle de historier man kan læse herinde så det ud til der var grund til at være nervøs.

Telefonen bliver så sendt fra Telia til Telecare d. 7/1/2014, jeg tjekker derefter løbende mit service nummer hos telecare, allerede få dage efter kan jeg se at de har konstateret fejlen er der og at de vil bytte telefonen til en ny. denne var dog ikke på lager, så der var lidt forsinkelse på. d. 17/1/2014 får jeg så en SMS igen om at telefonen nu er afsendt fra værkstedet.

Mandag d. 20/01/2014 kunne jeg så afhente den nye telefon fra Telia butikken. Alt i alt har det taget små 13 dage så det er i min verden super service.

3 (HI3G Danmark ApS)

Ok, men ikke fantastisk

Jeg har i mange år benyttet mig af min firmabetalte telefon og abonnement privat da det var en del af min kontrakt, i September måned stod jeg så i en situation hvor udbyderen fra mit arbejde havde store problemer med at kunne levere med tabte opkald, manglende dækning og "nummeret eksisterer ikke" svar tilfølge.

Jeg valgte derfor at kigge efter et abonnement privat, udbyderne var mange, men alligevel synes jeg 3's tilbud virkede ganske fornuftigt, så det blev her jeg skiftede til.

Og for at sige det kort, det er egentlig ikke et skifte jeg har fortrudt, jeg har indtil videre kun oplevet en venlig (dog lidt langsom support), ligesom jeg er rigtig glad for deres app der viser dit dataforbrug samt regninger og generelle omkostninger (Jeg bor nede ved grænsen, så der er til tider en del udlandstelefoni med i mit forbrug, udgifterne til dette kan jeg se næsten on the fly, så det virker bare super.). De par gange hvor jeg har haft fat i primært deres salgsafdeling er jeg blevet mødt at flinke udadvente medarbejdere

desværre virker's 3's net på en lidt speciel måde, for jeg oplevede i perioder hvordan min telefon pludseligt gik igang med at roame, og dette på trods af jeg var inde midt i Danmark og altså ifølge telefonen var på 3's net.. Når telefonen roamer vil jeg da lige understrege at data forbindelsen bliver cuttet.

jeg kontaktede derfor 3's kundeservice (hvor jeg sad 15 min. i telefon kø), og får så fat i en medarbejder som forklarer mig at det er når den hopper over på TDC's net i Danmark, men at det kan undgåes ved at blokere udlandstelefoni (refererer lige igen til jeg bor ved grænsen)..

Så den eneste løsning 3 har på problemet er at jeg skal ringe ind til dem hvor gang jeg skal over grænsen og bede dem aktiverer udlandstelefoni samt bede dem deaktivere det når jeg er kommet hjem igen, hvis jeg skal vente 15 min. ved hvert opkald når det er at blive en ret tidskrævende affære. eller leve med at mangle data forbindelsen ret mange steder.

Nu kan jeg se mange skriver at de først oplever problemer med 3 efter de er skiftet, så nu vil jeg da sætte mig hen og krydse fingre for at jeg ikke skal ændre mit indlæg her senere grundet problemer med flytningen væk fra 3.

Edit: svar til 3 :-)

Hej Sophie
Problemet ligger i at den roamer inde midt i Danmark, altså ikke kun når den er i grænseregionen, på telefonen vises den dog stadig som at være på 3's net.

At den roamer helt nede ved grænsen er helt normalt, så vidt er vi enige og på det område er det faktisk blevet meget bedre end for nogle få år tilbage

Thursday, January 2, 2014

Reply from HI3G Danmark ApS

Hej Martin

Tak for din anmeldelse, og din ros.

I forhold til din dækning er det helt korrekt, at ens telefon kan fange et udenlandsk netværk, hvis man befinder sig i nærheden af Danmarks grænser. Derfor anbefaler vi også, at man altid tjekker, om man er koblet på vores netværk. Det er selvfølgelig ikke optimalt, at man i værste tilfælde skal holde øje med dette hver gang man skal bruge sin telefon, men det er desværre umuligt for os at begrænse andre operatørers signal. Jeg er derfor glad for at høre, at du har fundet en alternativ løsning - også selvom det betyder, at du skal kontakte os, når du skal til udlandet.

Hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller hvis der er andet jeg kan hjælpe dig med, er du mere end velkommen til at sende en mail til trustpilot@3.dk med dit telefonnummer.


De bedste hilsner
Sophie

Ford

Lidt for mange problemer

I starten af 2012 købte jeg en brugt Ford Focus, bilen var under et år gammel og fik sine første plader på sommeren 2011.

Efter at have skrevet under kører jeg hjem i bilen, da jeg er kommet hjem kigger jeg lige mit nye køb igennem en ekstra gang og finder en 10 cm. stor rids i bagkofangeren, jeg tager fat til Ford i Kolding, som henviser mig til at bilen jo er købt brugt og at det derfor må forventes at der er lidt småting. Derudover var service bogen ikke stemplet korrekt, hvis jeg ikke havde været opmærksom på dette var min garanti på både bilen og rust været ugyldig (pæn stor fejl synes jeg selv), også her kontakter jeg Ford som beder mig komme forbi, så vil de udfylde den korrekt.
Fair nok, lidt ærgerligt men han har jo ret, men der var den første skår i glæden slået.

Efter noget tid (d. 27/06/2012), skal bilen til service, i samme omgang har jeg haft nogle problemer med lyset i radioen, hvor den sporadisk ikke tændte det når det blev mørkt på trods af at nærlyset fra tændt. Her stemte den pris jeg fik at vide af sælgeren, da jeg købte bilen, ikke længere med prisen som værkstedet kunne lave service til. Prisen var lige knap 1000,- over det oplyste, både min far og jeg var med da jeg spurgte sælgeren omkring service forholdene (kilometer mellem service, pris mm). og alligevel fik jeg at vide at det havde de aldrig sagt.

Efter at have haft den i et par uger bemærker får jeg pludselig problemer med bak gearet i bilen, under en bakning giver det et ryk i bilen og det føles som om gearet ikke længere har fat, ligesom det føles som om bilen mister fart, på samme tid kommer der en høj lyd som varer 1-2 sekunder. Derefter kører bilen fuldstændig normalt igen.

De første par gange ignorede jeg det, men efter det fortsatte kontaktede jeg igen Ford og fortalte dem om problemet, Det blev derfor aftalt med dem at de ville se om de kunne finde problemet, på et tidspunkt fik de derfor en hel uge med bilen, uden de fandt noget. derudover har den været fast gæst deroppe en del gange omkring det problem, stadig uden en løsning er fundet.

På dette tidspunkt havde jeg indtryk af at Ford ikke længere troede på mig når jeg sagde der var et problem, jeg besluttede mig derfor til at tage det lidt mærkelige skridt, at filme med min mobil hver gang jeg bakkede med bilen, efter 4-5 forsøg lykkedes det, og jeg fik en film hvor det var optaget på.

http://www.youtube.com/watch?v=06mPkEuXTag

(Kommer ca. 5 sekunder inde i filmen, lyden er lidt lav plus det er mørkt, men det høres tydeligt hvad den gør)

Filmen blev sendt og vist til Ford som herefter havde den på værksted igen, de mente det var et problem med bremserne, en kammerat og jeg mener derimod det er gearkassen, men stadig, jeg er ikke mekaniker, men det føles som hvis man motor bremser ganske voldsomt, bare med ekstra lydeffekter. Igen fandt Ford ikke nogen fejl på bilen, der blev dog fundet en anden fejl ved motor styringen som så blev løst i stedet.
Da jeg fik nøglen udleveret af mekanikeren sagde han uofficielt men direkte at han mente det var spild af min tid at jeg blev ved med at komme med bilen, for han mente ikke at de kunne finde fejlen.

Efter den besked tog jeg ud fordi Ford i Sønderborg, og bad dem kigge på filmen, for at se om det var en fejl de kunne genkende, desværre uden nogen succes, jeg aftalte dog med værkføren at han ville vise den til nogle af sine kolleger og vende tilbage hvis der var noget nyt eller han havde nogen idéer, han er stadig ikke vendt tilbage, ergo går jeg ud fra han ikke har opdaget noget.

Jeg valgte så at trække mig, at køre ud til forhandleren og spilde min tid der blev simpelthen for ressource krævende, ifølge forhandleren dækkede garantien hvis der nogensinde blev noget (hvilket jeg finder interessant, for hvordan vil de dække garantien hvis min gearkasse står af, og de så siger at den fejl jeg havde dengang var urelateret fordi de mente det var bremserne).

Anyway, efter at have haft bilen i ca. ½ år var jeg lidt træt af ikke længere at have træk på bilen, jeg bruger det med jævne mellemrum, og det at skulle låne en andens bil hver gang jeg skal bruge en trailer var bare ikke optimalt, så igen kontakter jeg Ford.

Denne gang kontakter jeg dem i Aabenraa og Kolding, Aabenraa kom med en fornuftig pris, men virkede ikke til at have styr på hvad de lavede, jeg blev derfor henvist til flere forskellige afdelinger før de ville give mig en pris, da jeg bad om at få det skriftligt hørte jeg aldrig mere fra dem, Forhandleren i Kolding var derimod noget højere i sin udgangspris (33% over), men han gik ned på samme pris som Aabenraa og virkede til at have styr på hvad han lavede.

Der blev så aftalt en dato for montering og alt var godt.

Bilen blev afleveret ved dem, montering skulle tage en dags tid, i løbet af dagen kontaker jeg så Ford for at høre hvor langt de er med bilen, jeg får her at vide at de har problemer med trækket (det skal lige nævnes at trækket er svingbart), og at den ikke bliver klar samme dag, de mente det var en boks som var defekt, da jeg har behov for bilen er jeg dog nødt til at køre op og hente den (65 km hver vej) . Hvordan det præcis foregik med datoer husker jeg ikke pt. men det korte af det lange som jeg husker er at de havde bilen i over 3 dage før trækket virkede, 2 gange blev jeg tilbudt lånebil da min ikke var klar som aftalt (Hvilket de skal have stor ros for i øvrig), efter noget venten, en masse bøvl og endnu mere kørsel lykkedes det dem at montere trækket og få det til at virke og alt var godt (altså udover bak problemet).

Så da vi kom til slutningen af December begyndte bilen pludselig at hyle, efter lidt fejlsøgning vidste det sig at det var trækket, den hylede hver gang der kom tænding på bilen i 10-15 sekunder. Jeg kigger i instruktionsbogen til bilen og finder ud af hvad Ford mener der skal gøres ved trækket for at nulstille det, proceduren virkede bare ikke, jeg kontaktede derfor igen Ford for at at få at vide hvad jeg kunne gøre, da det var midt i helligdagene fik jeg desværre intet svar. jeg kørte derfor bilen derop først arbejdsdag efter nytår og gav besked til værkstedet om fejlen, der var ikke aftalt tid så jeg var klar over den ikke kom til med det samme, desværre havde jeg ingen mulighed for at kunne undværet bilen andre uger end den helt frem til slutningen af Februar i år.
Efter et par dage (fredag) snakker jeg igen med Ford, de mener der er en fejl i selve den elektronik som skal få trækkes til at svinge ud, så den nu sidder fast i en midter position, dette kræver reservedele som ikke er hjemme, den bliver derfor pillet fra så jeg kan bruge bilen igen.

Det er så aftalt at jeg giver besked til dem så snart jeg kan undvære bilen igen.

Så det korte af det lange, medarbejderne har været rigtig hjælpsomme hele vejen igennem, hvilket trækker på, men det der er altså alt, alt, ALT for mange problemer med en bil på kun 1 år. For ikke at nævne at de helt har opgivet at finde fejlen på bak gearet.

Jeg vil være helt ærlig og indrømme at jeg har overvejet at sælge bilen igen, blot for at slippe for at se på den, for hver gang jeg kører i den nu minder den mig om alt det bøvl og de udgifter jeg har haft med at kære 140km hver gang der har været problemer med den, plus den spildte tid der har været brugt på det.

Beklager den lange besked, men kunne ikke forfatte det kortere :)

Skal måske også lige nævne at bilen er købt og serviceret (og repareret) af Vestergaard i Kolding.

Soenderjysk

Skiftede fra ALKA!

Skiftede for et lille års tid siden fra ALKA! til Sønderjyske

og indtil videre har jeg ikke fortrudt, forsikringspriserne er helt fair, betaler pt. det samme for min bil nu uden km begrænsning som jeg gjorde ved ALKA! med en 20000 km/året grænse.

Har også hørt fra en del kolleger som har sønderjyske og har haft skader at de er blevet repareret uden nogen former for problemer. Så de kan varmt anbefales herfra.

Waoo!

Hurtige service, stabil forbindelse

Flyttede den 15. November i en ny lejlighed og når der nu var trukket fiber i nærheden var det jo et forsøg hver.

D. 30 November kom der derfor 2 teknikere og gik igang med at installere fiberboksen, efter en lille times tid (og en meget stabil væg som de skulle igennem) var de færdige, de satte boksen op på væggen og testede at forbindelsen virkede. Straks herefter virkede forbindelsen igen.

Herunder kan der ses hvilken hastighed der leveres, denne er i øvrig stabil og yder ud over det lovede det hele tiden. Så helt klart 5 stjerner herfra.

EA

Fin service

Kan ikke genkende de tilbagemeldinger omkring EA som der er herinde på trustpilot

Har haft fat i supporten nogle gange efterhånden, hver gang har ventetiden være 5-10 min (på deres chat), hvor de som regel har fået løst problemet.

Der var i en periode lidt problemer med deres tekniske support (jeg blev bla. logget ind på en anden konto end min egen) men det er blevet fikset kunne jeg se idag efter jeg skulle have fat i dem angående en cdkey som ikke længere virkede.

Så alt i alt er jeg meget godt tilfreds med service niveauet derinde.

Dantaxi

Uhøflig chaffør

Har haft nogle gode ture med dantaxi i Århus som har været der meget hurtigt efter der er blevet ringet. Men efter oplevelsen med nogle af deres chaffører i Aabenraa er det sidste gang jeg vil have noget med det firma at gøre.

Det skal siges at det er nogle år siden jeg kørte meget i Århus og at episoderne med Aabenraa taxaerne er for nyligt, så håber ikke at det er generelt at deres service niveau er sænket så meget. I seneste tilfælde handler det om sure chaffører som kører som vinden blæser.

Origin

Utrolig bøvlet

Ville købe et spil derinde, efter den 3 gange have afvist betalingen kigger jeg på deres Origin klient man skal downloade og ser man kan aktivere et spil derinde hvis du har en licens nøgle.

Læser lidt om det er og prøver med et andet spil jeg har og det virker fint.

Køber så spillet på coolshop som download og vil smide min serial kode ind i Origin, ja fint. dette virker ikke og får en fin besked om at alle spil efter 2009 kan smides derind i, lige med undtagelse af nogle enkelte (unavngivne)

EA få styr på jeres lort eller kom tilbage på steam som har væsentlig bedre styr på det en jeres egne udviklere!

Jens Jensen found this review useful

UPS

mere bliver det ikke

Lige en paste af mine anmeldelse af ups.dk da disse virksomheder hører sammen

Vælger at komme med en komplet beskrivelse af min oplevelse af UPS indtil nu, og den kan jeg ikke give mere end 1 stjerne for.

Det begynder med jeg skal bruge nogle bøger til min uddannelse, disse fåes kun med store problemer i Europa, så vælger at bestille dem i USA, fra jeg bestiller dem til jeg får den første mail fra UPS om de har modtaget min ordre går der ikke lang tid, pakken bliver så sendt afsted fra USA hvor man nemt kan følge den på sin lange rejse fra USA til DK.
Få dage senere kan jeg se den er ankommet i Kolding (mener jeg det var) og at den var klar til udlevering, perfekt tænker jeg. ca. klokken 10 (mens jeg er på arbejde) modtager jeg besked om at min pakke er blevet leveret. På daværende tidspunkt tænker jeg ikke nærmere over det, men undrer mig da over den er leveret når jeg ikke er hjemme.
Klokken 16 kører jeg så hjem og finder pakken liggende foran min dør. fint tænker jeg, lidt farligt den bare ligger der i opgangen, men okay, nu bor jeg ikke et særligt farligt sted. Jeg tager pakken og finder mine varer uskadt og i god behold.
Ovenstående var den 6/7/2011, i dag den 18/7/2011 modtager jeg så et brev fra UPS, i dette brev lå en opkrævning på moms og et udlægningsgebyr, dette var i sig selv også fint nok, for naturligvis skal der betales moms af varene. jeg kommer så til at se på fakturadatoen at den skal være betalt den 20/7/2011, det giver mig 2 dage fra modtagelse af brevet til de skal have pengene i hånden, derudover står der med fed kursiv skrift at ved for sen betaling bliver der påregnet renter på 8% per måned.
Den del kan jeg under ingen omstændigheder acceptere når jeg får leveret et brev med en 2 dages betalingsfrist.
Efter jeg har modtaget denne vil jeg så skrive denne anmeldelse (på daværende tidspunkt var de stadig på 3 stjerner da varen kom hurtigt og sikkert frem), for at få datoerne korrekt vil jeg lige tjekke datoen på leveringen igen, så jeg går ind i deres T&T system og kan nu ikke længere se hvornår de forskellige steder har modtaget pakken. I stedet kan jeg se et link til Proof of delivery, når jeg klikker på denne står der at den er signed by Martin (mig) og delivered at (door person). Men som jeg skrev ovenover var jeg på arbejde på daværende tidspunkt og kan under ingen omstændigheder have taget imod den, dette ville vel egentlig gøre det til svindel i mine øjne, for hvad nu hvis pakken var blevet stjålet eller beskadiget? kan de så påstå de at jeg har taget imod den? Jeg tænker så at det kan være en af mine naboer har taget imod den, har nu snakket med dem alle, og ingen har taget imod nogen pakker for mig.

så alt i alt en stjerne, pakken lå frem, service var der ikke noget af, lidt svindel (efter min vurdering) var der indblandet, så derfor min vurdering. I mit tilfælde gik det godt, men hvis jeg fremover skal modtage nogen pakker bliver det ikke med UPS, for som jeg skrev ovenover, hvad nu hvis pakken bliver stjålet, så stiller de sig vel dumme og påstår jeg har skrevet under på at have modtaget varen.

Har naturligvis billeder samt screenshot af både pakken og proof of delivery, men billede delen her på trustpilot ser ud til at være nede lige nu, så må jeg lige prøve på et andet tidspunkt om jeg kan få til at virke

Tobias found this review useful

UPS

mere bliver det ikke

Vælger at komme med en komplet beskrivelse af min oplevelse af UPS indtil nu, og den kan jeg ikke give mere end 1 stjerne for.

Det begynder med jeg skal bruge nogle bøger til min uddannelse, disse fåes kun med store problemer i Europa, så vælger at bestille dem i USA, fra jeg bestiller dem til jeg får den første mail fra UPS om de har modtaget min ordre går der ikke lang tid, pakken bliver så sendt afsted fra USA hvor man nemt kan følge den på sin lange rejse fra USA til DK.
Få dage senere kan jeg se den er ankommet i Kolding (mener jeg det var) og at den var klar til udlevering, perfekt tænker jeg. ca. klokken 10 (mens jeg er på arbejde) modtager jeg besked om at min pakke er blevet leveret. På daværende tidspunkt tænker jeg ikke nærmere over det, men undrer mig da over den er leveret når jeg ikke er hjemme.
Klokken 16 kører jeg så hjem og finder pakken liggende foran min dør. fint tænker jeg, lidt farligt den bare ligger der i opgangen, men okay, nu bor jeg ikke et særligt farligt sted. Jeg tager pakken og finder mine varer uskadt og i god behold.
Ovenstående var den 6/7/2011, i dag den 18/7/2011 modtager jeg så et brev fra UPS, i dette brev lå en opkrævning på moms og et udlægningsgebyr, dette var i sig selv også fint nok, for naturligvis skal der betales moms af varene. jeg kommer så til at se på fakturadatoen at den skal være betalt den 20/7/2011, det giver mig 2 dage fra modtagelse af brevet til de skal have pengene i hånden, derudover står der med fed kursiv skrift at ved for sen betaling bliver der påregnet renter på 8% per måned.
Den del kan jeg under ingen omstændigheder acceptere når jeg får leveret et brev med en 2 dages betalingsfrist.
Efter jeg har modtaget denne vil jeg så skrive denne anmeldelse (på daværende tidspunkt var de stadig på 3 stjerner da varen kom hurtigt og sikkert frem), for at få datoerne korrekt vil jeg lige tjekke datoen på leveringen igen, så jeg går ind i deres T&T system og kan nu ikke længere se hvornår de forskellige steder har modtaget pakken. I stedet kan jeg se et link til Proof of delivery, når jeg klikker på denne står der at den er signed by Martin (mig) og delivered at (door person). Men som jeg skrev ovenover var jeg på arbejde på daværende tidspunkt og kan under ingen omstændigheder have taget imod den, dette ville vel egentlig gøre det til svindel i mine øjne, for hvad nu hvis pakken var blevet stjålet eller beskadiget? kan de så påstå de at jeg har taget imod den? Jeg tænker så at det kan være en af mine naboer har taget imod den, har nu snakket med dem alle, og ingen har taget imod nogen pakker for mig.

så alt i alt en stjerne, pakken lå frem, service var der ikke noget af, lidt svindel (efter min vurdering) var der indblandet, så derfor min vurdering. I mit tilfælde gik det godt, men hvis jeg fremover skal modtage nogen pakker bliver det ikke med UPS, for som jeg skrev ovenover, hvad nu hvis pakken bliver stjålet, så stiller de sig vel dumme og påstår jeg har skrevet under på at have modtaget varen.

Har naturligvis billeder samt screenshot af både pakken og proof of delivery, men billede delen her på trustpilot ser ud til at være nede lige nu, så må jeg lige prøve på et andet tidspunkt om jeg kan få til at virke

Getmore

hurtig og venlig kundeservie

har bestilt der et par gange før, og altid er varen kommet hurtigt og indenfor den tid der var aftalt via hjemmesiden

sidst har jeg bestilt et grafikkort fra dem, levering 2-3 dage, dette skulle bruges til et arrangement, og vi fik desværre bestilt det i sidste øjeblik, dog var der tid nok til vi havde én dag ekstra før det løb af staben, efter 2 dage modtager jeg så en mail med leveringstiden nu er 3-5 dage (eller noget i den stil)

skriver så en mail til kundeservice om at varen nu vil komme for sent og bad om en afbestilling, efter kort tid modtager jeg svar om at bestillingen er anulleret samt en længere og glimrende forklaring om at dankort "låser" penge på ens konto i 30 dage som jo er korrekt nok.

derfor 4 stjerner, god information, desværre holdt de ikke deres planlagte leveringsdato

Danske Bank

dårlig service

er heldigvis meget lidt jeg har haft med danskebank at gøre.

havde på et tidspunkt en "konto" ved danskebank til at betale ind til en skolerejse, planen var at der skulle stå 37000,- ved 3. års begyndelse så vi kunne komme ud på en lang rejse. jeg valgte imidlertidig at afbryde uddannelsen. så de penge (20000,-) jeg havde indbetalt ville jeg naturligvis have over i min egen bank, da jeg går ind for at få slettet min konto i banken beder jeg dem overføre de resterende penge til min sydbank konto. dette nægtede de pure og valgte at give mig de 20000,- kontant.

for dem ville det tage ½ minut at overføre pengene, i stedet skal gå med 20000,- i hånden (ja, men pung er sq ikke stor nok til 20000,- i kontanter) til nærmeste sydbank og igen betale ind der.. det finder jeg overhovedet IKKE i orden!

MM-Vision A/S

3 gang var ulykkens gang!

handlen gik flydende igennem, og kun få dage efter jeg bestilte den modtog jeg den med posten forsvarligt pakket ind.

efter at have brugt den i nogle måneder var der pludseligt ingen forbindelse til mit netkort længere, ringede til deres support (hvor jeg i øvrigt ikke ventede mere end 2-3 minutter) forklarede ham problemet, hvorefter han spurgte om han bare kunne sende et kort og jeg så selv monterede det eller om jeg ville sende pcen til dem for at de så monterede et nyt kort i den :)

dagen efter modtog jeg et nyt kort, uden beregning, forsendelse eller andet..

så den butik skal da klart have 5 stjerner :)

UPDATE: og så kommer der lige en ændring. dette er om handel nummer 3 ved MM-vision.

købte den. 28/12/2009 en ny pc fra mm-vision, modtager pcen efter ganske kort tid, som altid forsvarligt pakket ind. uden specielt lang ventetid, windows preinstalleret og lige til at gå igang.
Dog kan jeg efter 2 timers brug konstarere maskinen uden videre genstarter. prøver så at installere windows fra ny da det jo kunne være en fejl, dette gør jeg på min egen SSD disk. stadigvæk samme resultat, efter diverse test (er selv datatekniker) så prøver med nogle stressprogrammer at få pcen til at gå ned uden succes. men så snart den kører spil i for lang tid genstarter den. prøver herefter at rydde op i de kabler inde i kabinettet som evt. kunne ligge i vejen for ordentlig køling, stadig uden effekt

jeg opretter nu en RMA sag med fejlbeskrivelse hvor jeg forklarer dem hvad der problemet samt hvad jeg selv har forsøgt for at løse problemet, og sender pcen tilbage til mm-vision, dette gør jeg efter at have ringet til dem og de (som altid med deres gode service) sender en betalt forsendelses blanket til postdanmark. under forsendelsen har jeg naturligvis pillet min egen SSD ud.

efter noget tid skriver de så at de har modtaget pcen, installeret windows på den igen og ikke oplever fejl og derfor sender den retur. da jeg modtager den går jeg med alt hast igang med at installere de spil der før var problemer med, uden nogen ændring. pcen laver stadig samme problem. ringer til dem igen, og aftaler at pcen bliver sendt retur så de kan se om de kan se fejlen denne gang, der nævnes hvilke spil det er galt med og de er denne gang installeret på pcen.

efter noget ventetid tager mm-vision kontakt til mig og siger de stadig ikke kan finde nogen fejl. i mellemtiden er en kammerats pc (som også er købt ved mm-vision) begyndt at lave noget i samme stil, det eneste de har tilfældes er kabinet samt strømforsyning, så efter at have forhørt mig ved kollegaer mener jeg fejlen ligger i strømforsyningen. jeg snakker så med reparatøren hos mm-vision og fortæller ham hvad jeg mener det er. På trods af han er skeptisk vælger han at skifte strømforsygningen. dog igen med samme skrabermodel som den originalt blev leveret med. og sender den så tilbage.

da jeg modtager pcen tester jeg pcen igen, og stadig, genstarter den efter nogle timers brug, igen ringer jeg til mm-vision og fortæller dem at det ikke har hjulpet, reparatøren fortæller nu at han ikke ved hvad han skal gøre ved den og at det nok ikke vil hjælpe at jeg sender den over igen da han ikke kan finde fejlen. han åbner dog for RMA sagen igen. denne gang vælger jeg selv at gå ud og købe en ORDENTLIG strømforsygning og vupti er problemet væk (hvilket var det jeg forklarede dem)
så efter lang tid hvor jeg ikke havde en pc (som trodsalt koster 10500,-) må jeg investere yderligere 1000,- på en ordentlig strømforsygning, før problemet er blevet løst, dette synes jeg simpelthen bare ikke er godt nok. Derfor bliver de tidligere 5 stjerner ændret til 3.

Update 29-12-2010: Og så tager vi lige en update igen.

MM-vision har igen fortjent 5 stjerner, efter at have skiftet strømforsygningen og kørt med den siden sidste indlæg uden nogen problemer tog jeg igen kontakt til mm-vision angående om jeg kunne få en anden strømforsygning, da dette jo klart var kilden til problemet. Efter at have snakket lidt frem og tilbage med Rasmus fra mm-vision foreslår han så at jeg kan sende strømforsygningen over, og så refunderer de markedsprisen for den. Kan godt være de ikke klarede fejlfindingen til et 12 tal. men de tør da stå ved deres fejl og gør noget ud af det.. Skal så siges at det nu er mig der ikke har holdt aftalen da jeg har valgt at benytte den medfølgende (og for svage) PSU til en testmaskine jeg har stående der ikke har behov for særlig meget strøm og derfor kører stabilt :)

08-12-2011 - Og så lige en update igen

MM-vision ryger lidt op og ned i min verden. Denne gang får den et hak nedaf.
Snakkede med en kammerat for nyligt som også har købt en maskine magen til min, han havde nøjagtigt samme problem som jeg havde tidligere, jeg fortalte ham så hvad problemet var ved mig, samt hvad han kunne gøre for at løse det. Han valgte at høre MM-vision af hvad der kunne være problemet. Her bliver han så mødt af en medarbejder som pure benægter at det nogensinde kan være et problem, og at det kunne være en masse andre ting end det han nævner som er galt.
At de står og benægter over for andre kunder i stedet for at hjælpe ham videre vil jeg slet ikke acceptere, Hvis der er et problem, og de har vedkendt sig dette problem tidligere, men bare benægter det nu, så er der jo noget helt galt. Eneste grund til i får 3 stjerner er pga. de tidligere gange har i reageret ok.

Jesper Junckerand Kenneth G. found this review useful

Billigbilpleje.dk

intet at klage over

bestiller et par bosch viskerblade d.25/05/2010 omkring 22:30 om aftenen, allerede d. 26 modtager jeg mail med at den er afsendt incl. post dk t&t nummer. dagen efter modtager jeg den med posten forsvarligt pakket ind :)

oveni dette modtager jeg en ekstra gang addressen varen er sendt til i den mail med t&t nummer så man senest her kan opdage hvis der skulle være sket en fejl, det kan da kaldes service.. så helt klart 5 af 5 stjerner.

helt klart et sted der skal handles igen

Av-Cables.dk

færre stjerner ville ikke være fair :)

ja, dette var så en af de bedre oplevelser..

skulle have sat et tv op til at køre en del ting over (incl pc) så til dette skulle jeg bruge kabler, på forhånd havde jeg ingen idé om hvilke.. søgte lidt på noget som i teorien kunne bruges og spurgte derefter deres kundeservice om det ville være muligt..

efter ganske kort tid modtog jeg en mail med et svar incl. en anbefaling om at ændre et par småting. købte herefter varerne og allerede efter en dag er de landet i postkassen..

god support, hurtig levering.. simpelthen en kanon butik :)

Newz

support = intet

glimrende side jeg selv har brugt i flere år, dog virker folkene bag fuldstændig ligeglade med hvad der egentlig sker på siden.

har skrevet 2 gange til moderator, uden svar, ikke engang en tilbagemelding om de har modtaget den whatsoever modtager man..

så 3 stjerner, dels fordi de har mange nyheder men før de får losset deres moderatorer bagi og de rent faktisk laver noget bliver det ikke til mere

Wakeupcopenhagen

glimrende hotel, dårlig parkeringsforhold

det blev desværre kun til 3 stjerner..

hotel oplevelsen var helt glimrende, deres check ind og check out fungere upåklageligt, booking af værelse online foregik uden problemer.. de ligger helt kanont centralt i KBH og er et godt udgangspunkt hvis man vil på nogle ture rundt i københavn. værelserne er skal vi kalde det "spændende" indrettet, meget moderne hvilket jeg bestemt også synes er et plus

alt i alt var den del til 5 stjerner, grunden til de kun får 3 stjerner er deres parkeringsforhold, da jeg var på hotellet bestod parkeringspladsen af en byggeplads med store huller, holde på grus omgivet af en masse ting at ridse bilen på samt de kører rundt med relativt store maskiner lige ved bilerne.. parkeringen ligger lige 100-150 m. fra selve hotellet. disse forhold kan accepteres, hvis altså ikke parkeringen på den skod plads koster 100,- oveni! og er altså ikke inkluderet i det du betaler for lejen af et værelse..

den dag de får gjort noget ved parkeringsforholdene eller får sat prisen ned kommer de sidste stjerner med

Ekstra Bladet

mere bliver det vist ikke

en ganske okay avis. de har dog nogle ganske markante problemer:

1) forkert gengivning af artikler, har flere gange læst en artikel på eb som omhandler et emne, når man så læser deres kilde så viser det sig at 2/3 af de ting EB har skrevet faktisk ikke står i deres kilde, eller omvendt at meget relevante ting ikke er kommet med i artiklen.

2) deres forum del, det er fint de har lavet så man kan kommentere artikler. der skal bare være mere styr på hvad de tillader og ikke tillader i deres forum. eks. sletter de nyheder på et alt for tyndt grundlag, har set flere indlæg som egentlig er relevante og fint formuleret som bliver slettet, og andre som ikke hører hjemme nogen steder men for lov til at blive liggende på siden. skal det blive en succes skal de have nogle ordentlige moderatorer.

3) alt for mange stavefejl. ved ikke om EB går efter at ansætte folk der ikke kan stave, men hvis man tager 10 artikler på deres hjemmeside tror jeg der er fejl i 9/10 af dem og graverende fejl i 5/10, det er simpelthen ikke godt nok for et professionelt medie

Sydbank

Glimrende Bank

har været kunde i Sydbank så længe jeg kan huske (er 20 nu)

og i alle de år jeg har været der har det været en kanon service, da jeg som 19 årig stod og skulle købe bil hvoraf jeg skulle låne de 75000,- var banken mere end villige til at hjælpe mig, det skal siges dette var på det tidspunkt hvor finanskrisen gjorde ondt på bankerne. de 75000,- lånte de mig uden nogen former for sikkerhed i bilen eller andet..

så kan helt klart anbefales herfra :)

@Peter Holten
en bank kan du som regel forhandle med når det gælder lån mm. så tror måske dine kamerater har været bedre til at handle eller haft den "rigtige" kunderådgiver :)

Morten Bork found this review useful

Alka

prisen er højere end service niveauet..

har haft alka som forsikring gennem 1½ år nu..

i starten var det også helt fint, har som ny billist fået kurset respekt for fart og kunne derigennem spare ca 8000,- i forhold til de andre selskaber, det skal de have ros for..

1) for noget tid siden bakkede en anden bil ind i min, min var slukket og holdt parkeret på en parkeringsplads, hvilket jeg vil mene er rigeligt bevis for jeg i hvert fald ikke har nogen skyld i uheldet, uheldsforårsageren var også ærlig og vi fik klaret problemet, jeg skal så anmelde skaden til alka! så bilen kan blive lavet og hans forsikring tager regningen.. var meget klar over for medarbejderen i telefonen at den andens bilist forsikring havde erkendt erstatningspligten.. alligevel bliver medarbejderen ved med at sige at min forsikring nu vil stige fordi jeg har været med i et uheld. efter lang tids gentagende forklaring fatter medarbejderen ved alka! at min præmie ikke skal stige når modparten har erklæret sin skyld..

2) som jeg skrev tidligere VAR alka 8000,- billigere i forhold til konkurrenterne, på 1½ år er det tal skrumpet ind med 5000,- så de nu kun er 3000,- billigere, dels har deres konkurrenter sænket priserne, og det konkurrenterne ikke har sænket priserne har alka! hævet deres forsikringer med, så jeg idag betaler 2000,- mere per månede end ved forsikrings start...

stiger forsikringen bare den mindste øre igen skifter jeg forsikring, for hvis jeg for 3000,- kan få GOD kundeservice og et selskab hvor de fatter hvad man siger, så betaler jeg gladeligt det. lige for at uddybe grunden til de prisstigninger er så irriterende, jeg er i lære, og min løn er ikke afsindig stor, så alle penge jeg bruger skal vendes et par gange hvis det skal løbe rundt. så at finde 2000,- EKSTRA i budgettet kan være lidt af en udfordring, specielt når det stiger med 500 - 800 kroner af gangen. det er helt fint de tænker på at unge ikke har råd til at betale sindsygt meget i forsikring, men de er altså nødt til at regne med at de unge netop heller ikke kan finde ekstra penge ved at knibse med fingrene. specielt når vi snakker om beløb på 1000+

min anbefaling:
tænk dig godt om inden du tegner forsikring med dem, specielt som ung billist. du får hvad du betaler for, endda lidt under efter min mening

Line found this review useful

Postdanmark

usædvanlig dårlig behanding af pakke

havde en pc jeg skulle have sendt til reperation, og det gik SLET ikke som noget post dk kan være stolt af..

kommer ind til posthuset (et lille skur i brugsen) med kassen, får sat et fragtbrev på efter at have betalt ved den lille sure dame ved kassen.. derefter beder hun mig ligge kassen over i et bur der står ved siden af skranken.. kasserne i det bur var stablet så dårlig at der lå en ordentlig stak kasser lige foran åbningen og ingen bagerst, så da jeg forsøger at få lagt min derom kommer den sure lille dame og skubber til kassen så den lige ryger de 50 cm ned til bunden. og ned på de andre kasser..

måske det bare er mig, men jeg tror ikke de nederste kasser har godt af at få en tung pc over sig i frit falg, og tror bestemt heller ikke min PC overlevede faldet.. men det får jeg vel at vide når den engang ankommer om 14 dage!

så for den kassehåndtering bliver det ikke til mere end 1 stjerne

Jesper Nexø Jørgensen found this review useful

Ateadirect

kanon service og levering

helt klart et firma der er værd at anbefale.

god support, hurtig levering. handler med dem gennem mit firma ofte, og har indtil nu aldrig haft nogen problemer

GLS Denmark

genial pakke shop

købte en ny pc for ikke så lang tid siden, der havde forhandleren mulighed for at sende den via GLS pakkeshop, og den løsning må siges at være intet mindre end fantastisk..

pakken blev leveret tidlig om morgenen, og jeg kunne stille og rolig køre ned til den lokale bog&ide butik for at hente den efter fyraften :) dog kan de kun få 4 stjerner da deres forvirrende T&T system trækker lidt ned

BJ Trading

Super service og levering

har købt inde ved dem en del gange efterhånden, hver gang uden problemer.. relativt hurtig levering og priser der er til at overleve

deres service afdeling har også glimrende styr på det.. har haft et defekt headsæt som blev sendt ind til reparation. få dage efter kom der et nyt retur..

så alt i alt var har jeg intet og klage over :)

TV 2 Play

bredere emner tak

God idé - Dårligt udført..

går jeg ind på den side, så læser jeg faktisk kun rosende ord om Apple, men når der er problemer med apple skriver de ingenting, tværtimod det modsatte med windows.. der skriver de alle negative ting, men ikke nogen positive

så hellere nogen af de sider som faktisk forstå at holde deres egen mening om firmaer ude af artikler

1 stjerne.. begynd at skrive nogle artikler som ikke bliver sponsoreret af en af de producent!

Police Gear

sælger falske produkter

hjemmesiden sælger falske produkter.

man kan bla finde et USB stik på deres hjemmeside med 128GB plads,

http://www.police-gear.dk/pi/Kingston_128GB_USB_stick_SE_PRISEN__2030_133.aspx

Kingston laver ikke USB stik i den størrels.

Coolshop

god service, god handel

synes da lige at coolshop skal have 5 stjerner herfra :) har handlet der flere gange, og har endnu ikke harft nogen problemer, har endda fået dem til at bestille et spil hjem som de ikke havde i udbud :) super service, kan varmt anbefale dem

__________EDIT__________
det ovenstående har været min erfaring indtil i dag.. dog bestilte jeg for 14 dage siden et batteri til en xbox kontroler, og 2 spil. begge vidste sig ikke at være på lager, men ville ankomme indenfor 7 dage..

efter 7 dage blev ordren på det ene annuleret fordi de ikke længere kunne få spillet hjem, og de andre stod der stadig "forventet levering om 7 dage" på trods af det nu var 14 dage siden jeg havde bestilt.. håber bestemt at dette var et enkelt tilfælde!!!!

Wonshop

venlige medarbejdere, lynhurtig forsendelse

bestilte i går omkring klokken 18 et tastatur og et headsæt til en samlet værdi af 1288 kroner.. regnede med jeg ville se dem efter 2 dage da det jo var sent jeg bestilte, men nej nej :) de kom mindsandten med posten dagen efter.. og i kassen lå der også 2 poser med vingummie bamser ;) familien kunne få bamserne og så fik jeg ro til at sætte det hele op :P

5 stjerner hele vejen igennem, er helt klart et sted jeg vil handle igen

DomainDirect.dk

fint webhotel til pengene

4 stjerner til domaindirect.dk

har været kunde der i snart 1 år nu, uden de helt store problemer, dog er de ikke i stand til at sørge for en høj oppetid af deres servere, og skriver man til support skal man ikke forvente forklarerne svar..

men er man inde i alt med hjemmesider og kan sætte finde tid til at sætte sig ind i deres ok "brugsanvisning" så er det helt klart et fint sted at have sine sider liggende

QXL

tja, min bedømmelse rækker så langt som hele 1 stjerne

grunden, tja, den er ligesom enkel som stjernen

havde oprettet mig derinde for ca. 1 år siden (der var ca. 14 dage til min 18 års fødselsdag på det tidspunkt) så tænkte at det jo nok skulle gå..

men nej, jeg blev blokeret med beskeden jeg ikke var gammel nok, og kunne komme tilbage når jeg var 18.. dette er jo fair nok..

da jeg så bliver 18 vil jeg jo så have min konto åbnet, men nej..

fik at vide min konto igen skulle være åben, forsøger jeg så at logge ind får jeg bare en fejlbesked, vil jeg lave en ny bruger med min e-mail får jeg at vide at man kun må have 1 bruger med mailen.. beder jeg så om at få tilsendt login og password. ja.. så får jeg at vide mailen ikke eksisteret ;)

se det kaldes service.. man har ingen mulighed for at få et fornuftigt svar fra deres support.. så mit råd, hold jer til Ebay, der er i det mindste mere styr på kundeservicen

Sanne Quist Nielsen found this review useful

Betafon

har købt spil mm. hos dem en del gange, og det har fungeret uden problemer, desuden kan de skaffe de fleste andre ting hjem..

grunden til de kun for 4 stjerner er at de er rimelig dyre derovre i forhold til mange andre steder på nettet

Michael found this review useful

UnoTel A/S

har kørt med Unotel i snart 3 år nu, og har indtil nu ikke haft nogen problemer med dem.

eneste lille minus er at de ændrede deres "familie pakke" fra at man kunne ringe 1 time for 1 kr, til at man kun kunne ringe 15 minutter for samme beløb :(

men bortset fra dette ene minus har jeg ik andet

marie holdt found this review useful

SHG

5 stjerner herfra

de gange jeg har handlet der har det altid været hurtig levering og god service..

har man problemmer kan man tage fat i support og de hjælper en.. selv ved tilbageaflevering af varer synes jeg det kører perfekt :)

alt i alt.. kun gode erfaringer

Surftown.dk

surftown får 1 stjerne herfra. grunden til denne ene stjerne er at min personlige erfaring simpelthen er for dårlig med dem..

eks. dårlige erfaringer
1)oppetid på server,
2)ekstrem langsom mysql servere, (ofte har den været nede 9-10 timer om dagen)
3)flabede svar fra supporten

gode erfaringer:
1) hurtig svar fra support

som sagt, synes jeg alt i alt ikke de skulle drive den virksomhed når ikke de lever op til nogen krav
______________________________
EDIT!:

kommer lige med en edit her..

hvis man kan så vil jeg give dem en NUL stjerne.. kører med deres advance version lige nu, har PT en side under Opbygning liggende der, som jeg er ved at teste færdigt.. kun med HTML koder.. og så får man en mail at man er opsagt fordi man spammer deres database.. jatak.. grov up. så snart man åbenbart udnytter deres service en smule blive man smidt ud, kan IKKE ANBEFALE surftown, hold jer for guds skyld for dem

Dan Woodsand ANdreas Blom found this review useful

Martin Tästensens profile

profile image of Martin Tästensen
Martin Tästensen
Reviewer
Male, 1989
Padborg, Denmark

About

har handlet online i en del år, og som regel 3-4 gange om ugen i forbindelse med mit arbejde, så kommer lidt vidt omkring på netbutikkerne