Casper Pedersens profile

Reviews (11)

Billigbilpleje.dk

Fint org. produkt og hurtig levering

Købte et sæt Philips D2R xenonpærer. De var de billigste på daværende tidspunkt og hele forløbet gik perfekt, fra online købet til levering hos den lokale GLS pakkeshop samarbejdspartner. Lynhurtig levering.

avXperten.dk

Fin vejledning og rådgivning. Hurtig levering

Jeg har købt diverse artikler til parabol/tv udstyr og spurgte dem til råds et par gange undervejs.
Der var forholdsvis hurtig respons via mail. Købte og betalte varen via hjemmesiden og indtil videre har jeg ikke fortrudt købene. De har en hurtig leveringstid må jeg sige og faktisk de billigste med de artikler jeg skulle bruge.
Handler der gerne igen -> kort sagt så var det et online køb/forløb som det bør være.

frishop.dk

Et køb der forløb godt

Bestilte en vare på deres hjemmeside. Fik kort efter en bekræftelse på mail. Varen kom ca 5 dage efter bestilling, sendt direkte fra underleverandøren. Ganske som beskrevet på hjemmesiden på varen.
Fakturaen kom et par dage varen blev leveret, på mail.

TELMORE

Som en teleudbyder bør være...

Jeg har næsten prøvet alle de danske tele udbydere, og jeg har endnu første gang til gode hvor noget går helt galt med Telmore. For mig virker det som om de har styr på sagerne og som deres slogan siger, så er det kunderne der er i centrum. De har indtil videre også det abb. der passer mig bedst og samtidig er det billigste, så alt synes i skønneste orden. Jeg skifter ihvertfald ikke foreløbig.

Vvs Eksperten

Glimrende butik og hjemmeside

Jeg har handlet rigtig mange gange hos den lokale vvs ekspert og alt har virket af de stumper jeg har købt og jeg har fået rigtig gode tilbud når der skulle "handles stort ind". Det eneste negative er at den lokale butik ikke har lørdags åbent, for det er gerne der mit vvs går i sykker eller jeg mangler lidt grej:-)

Bio18

Som et pillefyr bør være...

Dejlig nemt og overskueligt fyr. Den kører upåklageligt uanset vind og vejr. Bevares, der er mange ting der spiller ind, bla. har jeg måtte erfare at billige træpiller ikke fungerer i dette fyr. Fyret er nemt at rengøre. Dog er det nok et spørgsmål om tid før de plastic tandhjul i gearet til sneglen går i stykker, man bruger ikke plastic i en gearkasse. Et fyr jeg hellere end gerne anbefaler til andre.

Kvik

Laaang vej til drømme køkkenet....

I deres afdeling i Holstebro bestilte jeg mit nye drømme køkken. Jeg fik en yderst god og proff vejledning, absolut intet at sætte fingeren på der. Problemet, eller rettere problemerne kom da det skulle leveres. Vognmanden ringede som aftalt og tingene blev smidt indenfor i huset. Men det var ca. halvdelen der var kommet og i store træk kunne vi kun samle skabene og lidt sokkel, i og med vi manglede resten af inventaret. Jeg havde vel telefonisk kontakt med dem 18-20 gange. Jeg fik en sang fra de varme lande om det var lærlingen der havde pakket min bestilling og en anden gang var det fejedrengen osv osv. En af de ansatte var så venlig og tage det sidste jeg manglede med hjem, således jeg kunne afhente det hos vedkommende. Fantastisk service i en weekend, desværre var det ikke det hele der var med hjem, på trods af jeg var blevet lovet det. Øv øv. Nå, men endelig blev køkkenet samlet, og nu manglede jeg kun 2 sæt skinnesystemer til et par køkkenskuffer. Jeg blev lovet dem efter knap en uge. Jeg ventede 1½ måned og blev holdt hen med snak omkring sygdom, vikariat osv osv og de vil blive sendt asap....
Jeg har fået mit drømme køkken som i bund og grund er det vigtigste, desværre halter leverancen og tjeklisten gevaldigt, hvilket har sat kraftige spor og desværre også er det jeg fortæller folk som spørger til mit køkken.

Brian Larsen found this review useful

Skisalg

Køb af skijakke gik perfekt

Jeg lavede en web ordre hos skisalg.dk en fredag eftermiddag. De havde en skijakke jeg bare måtte eje og den var endda billigere end jeg kunne finde den til andre steder. Bestilte fredag eftermiddag og om aftenen havde jeg en afsluttet ordre på mail samt T&T nummer. Mandag morgen kom posten med jakken. Alt i alt en perfekt handel og et firma jeg gerne handler med igen.

Telia

Useriøst firma

Jeg blev i sin tid lovet dækning i området hvor jeg bor. Dét var der ikke, faktisk slet ikke. De sendte mig nye tlf. i ét væk fordi de mente det var der fejlen var. Efter 6 lange måneder opsagde jeg mit abonnement, og idag, 1½ år efter, ringer de stadig til mig for at høre hvorfor jeg skiftede dem ud, og de folk der ringer, er så virkelighedsfjern, at det er mig en gåde hvordan de kan drive en forretning. Selv i overgangsfasen, mellem Telia og min nuværende ubyder, skabte Telia sig også. Jeg kan derfor ikke anbefale dem, eller give dem ros af nogen art...

Gabriel Cornea found this review useful

Greenline A/S

Som online shopping bør være

Ganske fornuftig service, folk ved noget om de forskellige varer og jeg har modtaget varerne dagen efter bestillingen er afgivet. Et par gange er jeg blevet ringet op omkring udgåede/udsolgte varer, og vi fandt derfor et alternativ. Langt hen ad vejen er de de billigste med netop dét jeg har skulle bruge. Jeg handler derfor fremover hos Greenline fremfor andre.

Thursday, June 17, 2010

Reply from Greenline A/S

Hej Casper
Tusind tak for din ros og alle stjernerne.
Det betyder rigtigt meget for vores hårdtarbejdene folk at at få noget ros og vide at det de gør er det rigtige.
Ha en fantastisk dag.
Med venlig hilsen
Niels Behrsin Hansen
Greenline A/S

Hanningauto

Fremragende service hele vejen igennem

Jeg har nu købt et par biler gennem tiden hos denne forhandler. Først en BMW og nu en VW, begge biler i 100tkr+ klassen. Begge gange er jeg blevet behandlet godt og dialogen har været perfekt. Der var nogle småting ved begge biler som skulle laves inden jeg fik bilen, men tingene blev lavet efter bogen, og ikke mindst til tiden. Efter lidt tid var der nogle stumper som skulle skiftes på kulance, og her var der ikke ballade, kun god service. De er meget imødekomne og jeg og min kone følte og meget velkomne de gange vi har været der, også selvom det var udenfor normal åbningstid (læs: ferie/helligdage). Vi snakker med flere der har købt bil der, og vi blev selv rådet til at køre forbi af nogle bekendte. Dét har vi sandelig ikke fortrudt.

Casper Pedersens profile

profile image of Casper Pedersen
Casper Pedersen
Reviewer
Male, 1978
Denmark

About